Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Διήμερο… επιφυλακής-Το προχθεσινό επεισόδιο στην Αθήνα ανάμεσα σε οπαδούς ΑΕΚ και Παναθηναϊκού «πονοκεφαλιάζει» την ΕΛ.ΑΣ. ενόψει Super Cup,

Published

on

Λίγες ώρες μετά το επεισόδιο ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, τη νύχτα της Τετάρτης στα Κάτω Πατήσια, η τοπική Αστυνομία, έχει κάθε λόγο να προβληματίζεται.

Οπαδοί των δυο συλλόγων, αναμένεται να «συνευρεθούν» το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα, λόγω της παρουσίας των ομάδων μπάσκετ των δυο ιστορικών συλλόγων, στο πλαίσιο του Super Cup, που θα διεξαχθεί στο «Δ.Τόφαλος» με την παρουσία επίσης του Προμηθέα και του Λαυρίου.

Στην προχθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή εκπροσώπων των σωματείων, αλλά και στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. έγινε ανταλλαγή απόψεων και ελήφθησαν οι πρώτες αποφάσεις, αναφορικά με την τήρηση της τάξης και την αποφυγή συναντήσεων ανάμεσα στους οπαδούς.

Ωστόσο το προχθεσινό επεισόδιο, ενδεχόμενα θα επιβάλλει αναθεώρηση του σχεδιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σύνδεσμοι φιλάθλων των δυο συλλόγων στην Πάτρα, αναμένεται να τεθούν σε καθεστώς διακριτικής εποπτείας, ενώ ασφαλώς θα ληφθούν μέτρα και στις αφιξοαναχωρήσεις των οργανωμένων οπαδών, που πιθανό θα μετακινηθούν από άλλα σημεία της χώρας.

Η είσοδος των οπαδών στις κερκίδες, θα γίνεται με αυστηρά μέτρα, καθώς εκτός από τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί και στους ελέγχους στις θύρες του γηπέδου, για τον εντοπισμό φωτοβολίδων και βεγγαλικών όπως σε  πανό δυσφημιστικού περιεχομένου.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ

Ο «πονοκέφαλος» της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. είναι διπλός, καθώς την Κυριακή στις 4 το μεσημέρι, πραγματοποιείται στο γήπεδο Βραχνεϊκων, η αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον «οικοδεσπότη» Διαγόρα και την Παναχαϊκή.

Η μικρή χωρητικότητα του γηπέδου (περίπου 150 καθήμενοι), αλλά και ο περιβάλλον χώρος, αποτελούν μείζον ζήτημα, στην περίπτωση που συρρεύσουν, όπως είναι αναμενόμενο, περισσότεροι φίλαθλοι στα Βραχνεϊκα, εξαιτίας και του ειδικού ενδιαφέροντος της αναμέτρησης.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement