Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Επίσκεψη των παλαιμάχων στο «A. Σπανός»

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής βρέθηκαν την Παρασκευή (24/9) στον προπονητικό κέντρο των κοκκινόμαυρων στην Οβρυά, όπου και συνομίλησαν με τον επικεφαλής Πέτρο Σταθάκη ανταλλάσοντας απόψεις για την ομάδα και εν συνεχεία γνωρίστηκαν με τους ποδοσφαιριστές. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Σύλλογος παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής, το πρωί της Παρασκευής (24/9) έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της ομάδας μας στο προπονητικό κέντρο “Αλ. Σπανός” στην Οβρυά. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος Δημήτρης Αργυρόπουλος, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου Μπάμπη Σπανοσωτηρόπουλο, Σπύρο Ζανδραβέλη και Βασίλη Μιχαλόπουλο, τα είπαν με τον Πέτρο Σταθάκη από την πλευρά της διοίκησης και αντάλλαξαν απόψεις για την ομάδα, το νέο ξεκίνημα και την περαιτέρω συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές φυσικά για το καλό της Παναχαϊκής. Στη συνέχεια τα μέλη του συλλόγου γνώρισαν το ποδοσφαιρικό τμήμα και μίλησαν στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο για το μέγεθος και το μεγαλείο της Παναχαϊκής, ενώ παρακολουθήσαν και ολόκληρη την προπόνηση. Στο πλαίσιο της συνεργασίας που ξεκινά ανάμεσα στην ομάδα μας και τους παλαίμαχους, ο Πέτρος Σταθάκης εκ μέρους της διοίκησης θα δώσει στον σύλλογο αθλητικό υλικό το οποίο θα χρησιμοποιούν οι παλαίμαχοι στις αγωνιστικές τους δραστηριότητες.

Ο γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής και παλαίμαχος Χρήστος Μικές, ο πρόεδρος του συλλόγου παλαίμαχων Δημήτρης Αργυρόπουλος και ο Μπάμπης Σπανοσωτηρόπουλος μίλησαν με αφορμή την επίσκεψη στην προπόνηση της ομάδας μας».

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement