Connect with us

Αθλητισμός

Σταθερή και αξιόπιστη η Κόβεντρι

Published

on

Μάθε τα πάντα για τα Στατιστικά ομάδων

Λόγω των πολλών αγώνων στα πρωταθλήματα στα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε, σήμερα Παρασκευή, το πρόγραμμα είναι λογικά πολύ «φτωχό», μιας και χρειάζονται και ξεκούραση οι ποδοσφαιριστές. Επίσης, όπως είναι λογικό, υπάρχει και ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο μπροστά μας.

Από τα πιο σημαντικά παιχνίδια που γίνονται σήμερα, τα δυο ανήκουν στην Αγγλική Τσάμπιονσιπ. Στο πρώτο χρονικά, η Κόβεντρι υποδέχεται στην ισχυρή της έδρα τη νεοφώτιστη Πίτερμπορο.

Κόβεντρι: Όταν κάποιος προσπαθεί να καταλάβει τη δυσκολία και την ομορφιά που έχει σαν πρωτάθλημα η Τσάμπιονσιπ, αρκεί να δει τι έχει κάνει η Κόβεντρι. Μια ομάδα που ανέβηκε πέρσι στη κατηγορία, πέρασε πολύ δύσκολες καταστάσεις αναφορικά με τη παραμονή και την «επιβίωσή» της και φέτος, όχι μόνο στάθηκε στα πόδια της με ελάχιστα καλύτερο ρόστερ, αλλά τα πηγαίνει κάτι παραπάνω από καλά, όντας στη πρώτη 6άδα, μετά από 8 ματς. Το σύνολο του Μαρκ Ρόμπινς είναι εξαιρετικό ειδικά εντός έδρας και θα ψάξει ακόμα μια καλή εμφάνιση και νίκη κόντρα στη Πίτερμπορο, για να είναι ακόμα πιο άνετη μέσα στις θέσεις των πλέι-οφ.

Πίτερμπορο: Δεν έχει ξεκινήσει και με τον καλύτερο τρόπο η παρουσία της Πίτερμπορο στη φετινή Τσάμπιονσιπ. Η ομάδα που πήρε την άνοδο πέρσι από τη Λιγκ 1, αν εξαιρέσουμε τη νίκη που πέτυχε τη τελευταία αγωνιστική κόντρα σε μια κουρασμένη Μπέρμιγχαμ, έχει αρκετές δυσκολίες στο παιχνίδι της και πιο συγκεκριμένα στην αμυντική προσέγγιση των αντιπάλων της. Στόχος είναι φυσικά η αποφυγή του υποβιβασμού, αλλά για να το πετύχει αυτό, θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά στα εκτός έδρας ματς. Το ματς στο Κόβεντρι δε θα είναι εύκολο, θα παίξει εστιάζοντας στο πάθος και τη δύναμη και πρωτίστως για την ισοπαλία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί πέρσι να πέρασε πολύ δύσκολα μέχρι να επισημοποιήσει τη παραμονή της, όμως φέτος η Κόβεντρι, ειδικά στην έδρα της, βγάζει μια σταθερότητα και μετρά μόνο νίκες. Στο 1.66 είναι ο άσος στη Bet365, ανεβαίνει στο 1.90 μαζί με το under 4.5.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement