Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Χωρίς προπόνηση σε πλαστικό

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Σέρβος τεχνικός της Παναχαϊκής, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς είναι κάθετος με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται στο προπονητικό κέντρο «Α. Σπανός»

TOY ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Δεν θέλει ούτε να ακούει για πλαστικό χλοοτάπητα ο Σέρβος τεχνικός της Παναχαϊκής, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς.

Ο έμπειρος προπονητής δεν φαίνεται διατεθειμένος να αλλάξει την αρχική του απόφαση και να κάνει έστω και μια προπόνηση σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα λόγω του κυριακάτικου αγώνα για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Διαγόρα.

Να θυμίσουμε ότι το δημοτικό γήπεδο των Βραχνεΐκων που θα αγωνιστεί η Παναχαϊκή διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα με τον Ζέλικο όμως να μην θέλει να επιβαρύνει με μια επιπλέον προπόνηση (πέρα των 90΄) τους ποδοσφαιριστές του φοβούμενος για τυχόν τραυματισμούς.

Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι και στο φιλικό παιχνίδι με τον Παναγρινιακό παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Αγρινίου διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς δεν ήθελε ούτε να το ακούσει με αποτέλεσμα η φιλική αναμέτρηση να πραγματοποιηθεί στο «Emileon».

Έτσι λοιπόν οι προπονήσεις θα συνεχιστούν το πρωί τόσο σήμερα όσο και αύριο στο προπονητικό κέντρο «Α. Σπανός» με τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς να έχεις όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του πλην των Κοτσόκολου και Τσίγκρηλα οι οποίοι είναι τραυματίες.

Μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης ο Σέρβος τεχνικός θα ανακοινώσει και την αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής με τον Διαγόρα.

ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΜΠΟΥΡΛΑΚΗΣ

Παίκτες σαν τον Γιάννη Μπουρλάκη η Παναχαϊκή τους έχει ανάγκη και η αλήθεια είναι ότι υπήρχε κάποιος φόβος από το τεχνικό επιτελείο μετά την ανάρρωση του ποδοσφαιριστή μήπως δεν διέθετε τις δυνάμεις που χρειάζονται. Ο Μπουρλάκης όμως στις προπονήσεις δείχνει πιο δυνατός από ποτέ και έτοιμος να βοηθήσει τους «κοκκινόμαυρους» στο εκτός έδρας ματς για τη γ’ φάση του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Διαγόρα Βραχνεΐκων.

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement