Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Eurovision 2022 – Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για την εκπροσώπηση της Ελλάδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στις 24 του Σεπτέμβρη και η Eurovision να βρίσκεται μακριά, ωστόσο ήδη έχουν αρχίσει και ακούγονται τα πρώτα ονόματα για την εκπροσώπηση της Ελλάδας.

Επιθυμία της ΕΡΤ είναι η χώρα μας να συνεχίσει στις υψηλές θέσεις, γι’ αυτό και οι ιθύνοντες θα επιλέξουν πολύ προσεκτικά τον καλλιτέχνη και το τραγούδι που θα στείλουν στην Ιταλία.

Ποια ονόματα βρίσκονται στη λίστα;
Σύμφωνα με την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήδη υπάρχουν οι πρώτοι υποψήφιοι.

Ο πρώτος είναι ο Good Job Nicky. Πρόκειται για τον γιο της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, ο οποίος θεωρείται από τα ανερχόμενα αστέρια της ελληνικής μουσικής. Τα τραγούδια του είναι ιδιαίτερα αγαπητά και ξεχωρίζουν για το ύφος τους.

Επίσης, ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει η Καλομοίρα, που είχε εκπροσώπησει την Ελλάδα με το «Secret Combination» το 2008, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση.

Άλλα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι της Ιωάννας Γεωργακοπούλου, που κέρδισε το «The Voice», της Evangelia αλλά και του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου.

Πέντε πόλεις διεκδικούν την διοργάνωση
Στο μεταξύ, άγνωστη παραμένει η τοποθεσία που θα διοργανωθεί ο διαγωνισμός, καθώς πέντε πόλεις τον διεκδικούν.

Στην αρχή 17 πόλεις κατέθεσαν υποψηφιότητα αλλά πέντε έχουν φτάσει την τελική αξιολόγηση.

Συγκεκριμένα, Τορίνο, Μπολόνια, Μιλάνο, Ρίμινι και Πέζαρο είναι αυτές που θεωρούνται κατάλληλες για την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού.

Πάντως, εντύπωση προκάλεσε ο αποκλεισμός της Ρώμης. Η πόλη είχε αναλάβει να παρουσιάσει και τον διαγωνισμό του 1991 αλλά χωρίς μεγάλη επιτυχία.

Συμμετέχοντες αλλά και κοινό είχαν έντονες ενστάσεις και η διοργάνωση χαρακτηρίστηκε μια από τις χειρότερες στην ιστορία του θεσμού.

Εκτός από αυτό όμως υπάρχουν προβλήματα στις δύο υποψήφιες έδρες.

Η οροφή του Palazzo dello Sport δεν μπορεί να αντέξει σημαντικά φορτία ενώ το περίπτερο της Έκθεσης της Ρώμης (Fiera di Roma) έχει οροφή της οποίας το ύψος δεν ανταποκρίνεται με το απαιτούμενο πρότυπο.

www.newsit.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement