Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το πρόσωπο των ημερών έγινε ο 6χρονος Φώτης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο 6χρονος Φώτης έγινε στην Πάτρα – αλλά και σε όλη την Ελλάδα – ένα από τα πρόσωπα των ημερών, το «παιδί όλων μας», που έπρεπε να κερδίσει το δικαίωμα στη ζωή. Συχνά – πυκνά όμως, υπάρχουν περιστατικά με πρωταγωνιστές παιδιά που επίσης αγωνίζονται για το δικαίωμα στη ζωή. Τα περιστατικά αυτά είναι θλιβερά, μας στεναχωρούν και μας σοκάρουν. Φέρνουν όμως στην επιφάνεια και τα πιο όμορφα συναισθήματα αυτού του λαού. Και όταν η κατάληξή τους είναι ευτυχής, φέρνουν και διάπλατα χαμόγελα στην κοινωνία μας…

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Τοποθετήθηκαν οι μπάστακες του Πατρινού Καρναβαλιού

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπορεί ελέω πανδημίας και περιοριστικών μέτρων, να μην έχουμε… κανονικό Καρναβάλι ακόμα, τα καρναβαλικά στοιχεία του Καρναβαλιού όμως (μπάστακες) όμως, στις εισόδους της πόλης και αλλού, άρχισαν από χθες να τοποθετούνται.

Στις εργασίες τοποθέτησης, παρών ήταν ο Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων, Καρναβάλι Πάτρας, Δημήτρης Δημησιάνος.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στάση εργασίας Ε.Ι.Ν.Α στα Κέντρα Υγείας και τις ΤΟΜΥ την Τετάρτη 19.01

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Δ.Σ της Ε.Ι.Ν.Α με ομόφωνη απόφασή του κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 19.01.22 από τις 12μμ έως 3μμ για τους ιατρούς των Κέντρων Υγείας και ΤΟΜΥ της Αχαΐας, καλώντας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τους συναδέλφους και τους τοπικούς φορείς στην Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ στις 1:30μμ.

Ενάντια στην αποδυνάμωση και απαξίωση της Δημόσιας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας και τις αναγκαστικές μετακινήσεις γενικών γιατρών στο ΓΝΑιγίου.

Να δοθούν οριστικές λύσεις για τη στήριξη του Νοσοκομείου Αιγίου με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συνεχίζεται το πρόγραμμα της Κινητής Εμβολιαστικής Μονάδας της 6ης ΥΠΕ

Δημοσιεύθηκε

στις

Η επιτόπια εμβολιαστική παρέμβαση σε χωριά της Αχαΐας και της Ηλείας συνεχίζεται, κατόπιν πρωτοβουλίας της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ, με τη συνδρομή της Κινητής Μονάδας Εμβολιασμού.

Σήμερα Δευτέρα 17 Ιανουαρίου η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού βρίσκεται στα χωριά Αγράμπελα, Πλάκα και Τριπόταμα, ενώ την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου θα βρίσκεται στη Δίβρη του νομού Ηλείας.

Σημαντικό ρόλο στην οργάνωση των καταδρομικών εμβολιασμών της υπαίθρου κατέχουν τα Κέντρα Υγείας και το ιατρικό προσωπικό τους, που συμβάλλουν στη διενέργεια της εμβολιαστικής διαδικασίας. Όσον αφορά την περιοχή των Καλαβρύτων, η καταδρομική εμβολιαστική δράση στηρίζεται και πραγματοποιείται από το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Καλαβρύτων.

Η συνεχώς αυξανόμενη συμμετοχή των κατοίκων της υπαίθρου στους καταδρομικούς εμβολιασμούς συμβάλλει στη μείωση της νοσηρότητας και ενισχύει το τείχος ανοσίας κατά του νέου κορονοιού στις επαρχιακές περιοχές.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα