Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Απαιτείται το ρίσκο στην Άρσεναλ

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθε τα πάντα για την Πτώση αποδόσεων

Ένα από τα πιο σημαντικά ματς στην Αγγλία, είναι, παραδοσιακά, το Άρσεναλ-Τότεναμ. Οι δυο ομάδες αποτελούσαν τη βάσει του ποδοσφαίρου στο Λονδίνο για πολλά χρόνια και κάθε τους παιχνίδι ήταν «πόλος έλξης» των οπαδών, ασχέτως ποια ομάδα υποστήριζαν.

Το ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου, όπως είναι γνωστό σε όλους, επιστρέφει σήμερα το απόγευμα στις 18:30 στο «Έμιρειτς», θα γίνει μετά από ένα χρόνο με κόσμο και σίγουρα η προσοχή όλων στο Νησί και όχι μόνο, θα είναι εκεί. Οι δυο ομάδες δείχνουν πως έχουν πολλά να αλλάξουν, πάντως, ακόμα για να πουν ότι βρίσκονται εντός στόχων.

Άρσεναλ: Μπορεί οι προκρίσεις στο Λιγκ Καπ ή σε κάποιο Κύπελλο να μη λένε κάτι σε αυτή τη φάση της σεζόν, όμως για μια ομάδα όπως η Άρσεναλ, η οποία έχει μεγάλη ανάγκη τις νίκες για να «χτίσει» μομέντουμ, είναι σημαντικές. Οι Λονδρέζοι μετά τη συντριβή από τη Σίτι, μετρούν 3 σερί, δείχνουν να επανακτούν σιγά σιγά τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση και αν έρθει ακόμα μια σε ένα ματς όπως αυτό κόντρα στη Τότεναμ, εκεί θα μπορούσαμε να πούμε πως οι «κανονιέρηδες» έχουν επανέλθει πλήρως. Ο Αρτέτα γνωρίζει πως σε κάθε ματς «παίζει» το κεφάλι του, όμως τώρα μάλλον κερδίζει δικαίως μια παράταση. Για το σπουδαίο ματς, το ιατρικό δελτίο της ομάδας είναι απολύτως κενό, μετά από πολύ καιρό.

Τότεναμ: Παρότι μεσοβδόμαδα έπαιζε για το Λιγκ Καπ, ο Νούνο Σάντο επέλεξε να «κατεβάσει» την ομάδα του με τους βασικούς, ώστε να πάρει αρχικά τη πρόκριση (την πήρε στη παράταση με τη Γουλβς), αλλά και να κερδίσει σε ψυχολογία ενόψει του μεγάλου ματς με την Άρσεναλ. Ο Κέιν σκόραρε για πρώτη φορά μετά από 5 αγώνες, ο Σον έπαιξε σαν αλλαγή και οι «πετεινοί» θα μπουν στο «Έμιρειτς» με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα, εκεί όπου μετρούν 2 σερί ήττες με 3-0. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με στόχο αρχικά να φύγει «αλώβητη» από την έδρα της μεγάλης της αντιπάλου, όμως θα κυνηγήσει τη κόντρα με τους ταχύτατους ακραίους του. Εκτός παραμένουν οι Μπεργκβάιν και Σεσενιόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Άρσεναλ ξεκίνησε με τραγικό τρόπο τη φετινή σεζόν, όμως στα τελευταία της ματς δείχνει να βρίσκει το δρόμο της. Αντίθετα, η Τότεναμ έχει πολλά αμυντικά θέματα και αν παίξει με το ίδιο μοτίβο, θα έχει πρόβλημα. Θα ρισκάρουμε στον άσο του 2.30 από τον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement