Connect with us

Παναχαϊκή

Για την τρίτη πρόκριση

Published

on

Η Παναχαϊκή σήμερα (4 μ.μ.) αγωνίζεται στα Βραχνέικα κόντρα στον Διαγόρα για την γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Με το μυαλό τους στην πρόκριση στην επόμενη φάση αγωνίζονται σήμερα (5μ.μ.) οι κοκκινόμαυροι στα Βραχνέικα με αντίπαλο τον Διαγόρα.

Η κληρωτίδα είχε κέφια και έβγαλε το γειτονικό παιχνίδι ανάμεσα στον Διαγόρα Βραχνεΐκων και την Παναχαϊκή να κοντραριστούν για το εισιτήριο της τέταρτης φάση του θεσμού.

Ένα παιχνίδι ιδιαίτερο που αναμένεται να μαζέψει αρκετό κόσμο με τους παίκτες όμως της Παναχαϊκής να πρέπει να αγωνιστούν με σοβαρότητα έτσι ώστε να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση.

Ο Διαγόρας είναι μια ομάδα που έχει διαγράψει την δικιά της ιστορία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μέσα στην έδρα του θα είναι πολύ δυνατός. Οι παίκτες του Ανδρέα Ζήκου πέρα του ότι διαθέτουν ένα καλό σύνολο θα έχουν ένα παραπάνω κίνητρο για να νικήσουν και να «γράψουν» την μεγαλύτερη ιστορία για τον σύλλογο.

Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς έχει σκιαγραφήσει τον αντίπαλό του καθώς βρέθηκε στα Βραχνέικα στο παιχνίδι Κυπέλλου της 2ης φάσης όπου ο Διαγόρας επικράτησε σχετικά εύκολα με 3-0 του Ερμή Μελιγούς.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Χθες το πρωί οι κοκκινόμαυροι πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση με τον Σέρβο τεχνικό να ανακοινώνει και την αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Διαγόρα.

Να θυμίσουμε ότι εκτός θα είναι οι τραυματίες Τσίγκρηλας και Κοτσόκολος.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει επιλέξει 21 ποδοσφαιριστές και είναι οι εξής:

Αθανασόπουλος, Μπαμπούνης, Αγκαράι, Πολίτης, Σελινιωτάκης, Στασινόπουλος, Μπελεζάκης, Σμίλτος, Στεργίδης, Κυβελίδης, Κατσής, Αλεξόπουλος, Λιμάτσι, Λούσκος, Παπαχρονόπουλος, Τεγούσης, Μπουρλάκης, Κωνσταντακόπουλος, Χαντί, Γούλας, Καρακλάιτς.

Ροή ειδήσεων

Advertisement