Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Διεθνή

Σοκ στο Βέλγιο από την δολοφονία της CEO του Σπα – Δολοφονήθηκε και η ερωμένη της

Δημοσιεύθηκε

στις

Η βελγική κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας δύο γυναικών, καθώς η CEO της πίστας του Σπα και η ερωμένη της δολοφονήθηκαν από τον σύζυγο της πρώτης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail.

Πάντα με βάση τα όσα μεταδίδουν τα βελγικά μέσα ενημέρωσης η 51χρονη Νάταλι Μεγιέ και η 53χρονη ερωμένη της, Αν Ντερβιό δολοφονήθηκαν από τον Φραντς Ντουμπουά, όταν ο τελευταίος είδε τις δύο γυναίκες μαζί στο κρεβάτι.

Μετά το διπλό φονικό ο Ντουμπουά αυτοκτόνησε σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Daily Mail με τις αστυνομικές αρχές να τονίζουν πως πρόκειται για δύο δολοφονίες και μία αυτοκτονία.

Η τραγωδία με την δολοφονία των δύο γυναικών έχει συγκλονίσει την βελγική κοινωνία.

Η Μεγιέ ήταν λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ένα σημαντικό στέλεχος της F1 στο Βέλγιο, καθώς η πίστα του Σπα είναι μια από τις πλέον γνωστές στα γκραν πρι της Φόρμουλα 1.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 17 χρόνια και είχαν και οι δύο μεγάλη αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Δυστυχώς η κατάσταση με τις δολοφονίες γυναικών από άνδρες, έχει εξελιχθεί σε μάστιγα σε όλο τον κόσμο.

Η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη τους τελευταίους μήνες τις δολοφονίες ανυπεράσπιστων γυναικών από άνδρες και τώρα στο Βέλγιο κυριαρχεί στην επικαιρότητα η δολοφονία των Μεγιέ και Ντερβιό.

Είναι ένα τεράστιο θέμα, ένα ζήτημα που πρέπει να απασχολήσει τις κοινωνίες, τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και όχι μόνο, ώστε να μπει τέλος στις δολοφονικές επιθέσεις ανδρών κατά γυναικών.

www.in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement