Connect with us

Ερασιτεχνικό

Τους «κεραυνοβόλησε» (Ολα τα φύλλα αγώνος του Γ’ Ομίλου της Α’ Κατηγορίας)

Published

on

 

Ο Κεραυνός Αγ. Βασιλείου σημείωσε εκκωφαντική εκτός έδρας νίκη με 7-2 επί του Αετού Ρίου-Σπουδαία «διπλά» στην πρεμιέρα για Αιγείρα/Ακράτα, Αετό Π., Νίκη Πρ. και Αναγέννηση Ψαθ.

Η πιο παραγωγική πρεμιέρα ήταν αυτή στον Γ’ όμιλο καθώς σημειώθηκαν 23 γκολ και φουλ του διπλού.

Αρχικά ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου μετέτρεψε το γειτονικό ντέρμπι σε εφιάλτη για τους γηπεδούχους του Αετού Ρίου «διαλύοντάς» τους με το βαρύ 7-2.

Η Αιγείρα/Ακράτα επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας του αξιόμαχου Δαβουρλή με 3-0 εκμεταλλευόμενη την αριθμητική υπεροχή της καθώς οι κοκκινόμαυροι έπαιζαν με έναν παίκτη λιγότερο από το 25’ της συνάντησης. Ο πορτιέρο των γηπεδούχων Παπατάσος σε προσπάθειά του να ανακόψει τον Ξύδη απέκρουσε την μπάλα έξω από την περιοχή με τον Χρονά να του δείχνει την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Αετός Πατρών επιβλήθηκε με 2-1 εκτός έδρας του Άνω Καστριτσίου χάρης στα τέρματα των Σχοινά και Παπαδιονυσίου με τους γηπεδούχους απλά να μειώνουν από τα 11 βήματα στο 90’ με τον Καρδάρα. Ο διαιτητής της συνάντησης μάλιστα Χαράλαμπος Πετρόπουλος απέβαλε και από έναν παίκτη της κάθε ομάδας, στο 73’ τον Μπουρνάκα των γηπεδούχων και στο 85’ τον Ηλ. Ασκούνη (από τον πάγκο) των φιλοξενούμενων.

Σπουδαίο διπλό απέσπασε και η Νίκη Προαστίου με 3-1 απέναντι στα Καλάβρυτα που «βράζουν» για την διαιτησία του Αλέξανδρου Φωκά. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα θερμό  με τον ρέφερι να αποβάλει στις καθυστερήσεις δύο παίκτες των Καλαβρύτων Γκλαβά και Π. Βλάχο. Οι του Προαστίου πάντως είχαν σε καλή μέρα τον Διαμαντόπουλο που σκόραρε ένα υπέροχο γκολ στο 45’ και ένα στο 58’ με πέναλτι.

Τέλος η Αναγέννηση Ψαθοπύργου έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Αίγιο νικώντας με 3-1 την τοπική Θύελλα. Το συγκρότημα του Κώστα Τσιπιανίτη έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και χάρη στα τέρματα τον Κωστίκα (πεν.), Καλούδη και Αθανασόπουλου (πεν.) μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις του και στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

 

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ. ’92 – Α.Ε. ΑΙΓΕΙΡΑΣ/ΑΚΡΑΤΑΣ 0-3

ΓΚΟΛ: 33΄,65΄ Ξύδης , 67΄ Σπανός.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νίκος Χρονάς.

ΚΟΚΚΙΝΗ: 25΄Παπατάσος.

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ (Δ. Ράπτης): Παπατάσσος, Γαλαριώτης, Κοτσιάι, Ευθυμιόπουλος (46′ Κουλούρης), Πρέμπτο Σ., Πολίτης, Μακρής, Κακουλής, Κουμπουρλής (27′ Παπανικολάου), Πρέμπτος Κ. (76′ Γασπαρινάτος), Ανδρεοσόπουλος (65′ Μπάνη).

ΑΙΓΕΙΡΑ/ΑΚΡΑΤΑ (Φ. Σχοινάς): Λεπενιώτης, Βλάχος (86′ Τριανταφυλλόπουλος), Οικονόμου, Μανθόπουλος, Μητρόπουλος (81′ Σταυρόπουλος), Αλέφαντος (46′ Παράνομος), Σπανός, Τσίμπιτσης, Ξύδης (89′ Καραχάλιος), Καλέλης (81′ Μάρκου), Κυρίκος.

 

ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ – ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 1-2

ΓΚΟΛ: 90′ πέναλτι Καρδάρας – 24′ Σχοινάς, 43′ Παπαδιονυσίου.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 73’ Μπουρνάκας – 85’ Ηλ. Ασκούνης (από τον πάγκο).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαράλαμπος Πετρόπουλος.

ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ (-): Τουλίτσης, Μπουρνάκας, Δουλαγέρας, Ηρειώτης, Μπαλατής, Μανωλόπουλος (81’ Καρδάρας), Παπαβασιλείου, Χαϊράνι (73’ Μέρμελας), Ραυτόπουλος (81’ Β. Νικολακόπουλος), Χριστόπουλος (81’ Μαράτος), Γεωργίου (63’ Μπόμπολας).

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Ράντος): Καλλιακμάνης, Μπίρμπας, Ηλ. Ασκούνης (77’ Μουρτζόπουλος), Τραχάνης, Λαζανάς, Θεοφανόπουλος (60’ Μπίτρας), Παπαδιονυσίου, Αναγνώστου, Μαράτος (67’ Ξυπολιάς), Σχοινάς, Ραμαντάνης.

 

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ 1-3

ΓΚΟΛ: 75’ πεν. Βραχλιώτης  – 45’, πεν.58’  Διαμαντόπουλος, 65’ Σαμαντάς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Φωκάς.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 91΄ Γκλαβάς, 93΄ Π. Βλάχος.

ΔΟΚΑΡΙ: 3΄ Μαραγκός, 25΄ Μ. Μητρόπουλος.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Ν. Παπαχρηστόπουλος-Κ. Βλάχος): Λέσης, Βλάχος Π., Γκλαβάς, Παπαγεωργίου, Αντύπας, Παπαδόπουλος, Μητρόπουλος, Μαραγκός (80’ Ντάτσι), Ασπρούκος (87’ Κουτρουμάνης), Βραχλιώτης (78’ Φεφές), Θεοδοσίου.

ΝΙΚΗ ΠΡ. (Ν. Πατρώνης): Μποσγανάς, Θεοδωρακόπουλος, Τασόπουλος (76’ Φούντος), Πανούσος, Κολέτσης (76’ Πολύδωρος), Διαμαντόπουλος, Ζεκιάι, Ντζάνης (70’ Γερολυμάτος), Αντωνόπουλος, Σαμαντάς, Πατρώνης.

 

ΘΥΕΛΛΑ  ΑΙΓΙΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ 1-3

ΓΚΟΛ: 27΄Διαμαντόπουλος – 31΄πεν. Κωστίκας – 63΄Καλούδης, 79΄πεν. Αθανασόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Ρουμπάνης.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓ. (Κ. Αθανασίου): Ντόι, Γκοτσόπουλος, Μαρδάς (82΄ Παπακωνσταντίνου), Αθανασίου, Θεολόγος, Ραυτόπουλος (46΄ Καραΐνδρος), Λαμπίρης, Αποστολόπουλος, Τιμοθέου (61΄ Μητρόπουλος), Διαμαντόπουλος (70΄ Γκιώνης), Μουρτίκας (46΄ Αρβανίτης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘ. (Κ. Τσιπιανίτης): Βεντούρης, Θεοδωρόπουλος (70΄ Καλαμπόκας), Αθανασόπουλος, Χρονόπουλος, Τελέγκος, Αγγελόπουλος, Χριστόπουλος, Κωστίκα (61΄ Παπαπέτρος), Μιχάτα (54΄λ.τ. Μπαρλάς), Παρίσης, Καλούδης.

 

ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 2-7

ΓΚΟΛ: 3΄ Κατσιούρας, 53΄ πεν. Λάγιος – 28΄Καρβούνης, 29΄, 38΄, 66΄Ντόμας, 64΄πεν. Σπανός, 73΄ Κούστα, 77΄ Μιχαηλίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαγγέλης Σαφαρίκας.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ (Α. Σπανός): Βρυώνης, Αποστολόπουλος (31’ Κουκούρης), Ζακυνθινός, Ιντζές, Λάγιος (78’ Παπαχαραλάμπους), Ζήκος, Καψάλης, Στάμος, Μπαλαλάς (46’ Κωστόπουλος), Σούλι, Κατσιούρας (78’ Λούσκος).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ. (Π.  Λάγκης):  Τσάπαλος, Μαρκόπουλος, Κασιώνης (78’ Σάχι), Σπανογιάννης (73’ Χαλκιόπουλος), Ν. Τρίγκας, Α. Τρίγκας, Κούστα, Ντόμας, Σπανός (73’ Τσάτο), Καρβούνης (67’Σταυριανόπουλος), Μιχαηλίδης (78’ Στασινός).

 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΞΥΔΗΣ

Σκόραρε εις διπλούν

Η Αιγείρα/Ακράτα πέραν του ότι μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας πήρε και μια μεγάλη νίκη με 3-0 εκτός έδρας επί του αξιόμαχου Δαβουρλή. Ο mvp της ομάδας του Φίλιππου Σχοινά δεν ήταν άλλος από τον Αποστόλη Ξύδη ο οποίος σημείωσε τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του.

 

 

ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΜΑΣ

Χατ-τρικ τερμάτων

Σε περίπατο μετέτρεψε το γειτονικό ντέρμπι ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου «διαλύοντας» με 7-2 τον Αετό Ρίου. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο έμπειρος άσος Νίκος Ντόμας ο οποίος πέτυχε το πρώτο του χατ-τρικ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

 

ΤΑΚΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ

Δεν το βάζει κάτω

Τι και αν έφτασε τα 44 χρόνια του ο έμπειρος άσος του Αετού Πατρών βάζει κάτω πολλούς με τα μισά χρόνια. Ο Αετός μπήκε με το δεξί και επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας του Αν. Καστριτσίου.  Στην αγχωτική λοιπόν πρεμιέρα ο Σχοινάς άνοιξε το σκορ για τους κιτρινόμαυρους στο 24’ της συνάντησης για να έρθει στο 43’ ο Παπαδιονυσίου να κλειδώσει το ματς για την ομάδα του Αγίου Διονυσίου.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Άνω Καστρίτσι-Αετός Π. 1-2

Καλάβρυτα – Νίκη Πρ. 1-3

Θύελλα Αιγίου – Αναγέννηση Ψ. 1-3

Αετός Ρίου – Κεραυνός 2-7

Δαβουρλής – Αιγείρα/Ακράτα 0-3

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αετός Π. – Θύελλα Αιγίου

Καλάβρυτα – Άνω Καστρίτσι

Κεραυνός – Αιγείρα/Ακράτα

Αναγέννηση Ψ. – Δαβουρλής

Νίκη Πρ. – Αετός Ρίου

Ροή ειδήσεων

Advertisement