Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

«Χαμογέλασε» το Λιμνοχώρι (Oλα τα φύλλα αγώνος του Α’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Νίκησε στο ντέρμπι της Δυτικής Αχαΐας την Δόξα Νιφορεΐκων- Στις καθυστερήσεις ο Πανμοβριακός ισοφάρισε την Αχαϊκή (1-1)

 

Με δύο ισοπαλίες, δύο νίκες των γηπεδούχων και ένα άκοπο «τρίποντο» ξεκίνησε το πρωτάθλημα στον Α’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

Η πρεμιέρα του ομίλου είχε δύο γειτονικά ντέρμπι, αυτά της Δυτικής Αχαΐας με μια ομάδα ωστόσο να «χαμογελά». Αυτή ήταν το Λιμνοχώρι που επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Δόξας Νιφορεΐκων. Στο άλλο ντέρμπι του «κάμπου» η Αχαϊκή έχασε την ευκαιρία να πάρει τους πρώτους τρεις βαθμούς αφού ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης από τον Πανμοβριακό Ριόλου (1-1).

Ισοπαλία με 1-1 τελείωσε και το παιχνίδι ανάμεσα στον Ίκαρο Πετρωτού και τον Αχαιό Σαραβαλίου με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό. Ο Αχαιός πήρε κεφάλι… στο σκορ στο 16’ της συνάντησης με τον Ανδρεόπουλο όμως στο 83’ ο Γαβριήλ έφερε το παιχνίδι στα ίσια για τους γηπεδούχους.

Με το δεξί στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος μπήκε ο Δίας καθώς επιβλήθηκε με 2-1 του Αστέρα Τσουκαλεΐκων. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα τέρματα των Ζησιμόπουλου (29’) και Δ. Παναγιωτόπουλου (64’) για να μειώσει στο 94’ ο Κολαΐτης για τους φιλοξενούμενους.

Τέλος για τον Α’ όμιλο η Δόξα Παραλίας χωρίς να «ιδρώσει» πήρε άκοπα τους τρεις βαθμούς της νίκης αφού η ομάδα της Δόξας Χαλανδρίτσας παρά το γεγονός ότι δήλωσε συμμετοχή παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα.

 

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ – ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ 1-1

ΓΚΟΛ: 83΄ Γαβριήλ- 16΄Ανδρεόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Πράνταλος.

ΙΚΑΡΟΣ (Α. Σταθόπουλος): Κατσαΐτης, Κοντογεωργόπουλος, Παναγιωτακόπουλος, Μακρόπουλος, Δημόπουλος, Κουτρούπουλος, Τσάμης, Σπυρόπουλος (77’ Παπαδάτος), Μήτσης, Χριστόπουλος (63’ Τζουραμάνης), Γαβριήλ.

ΑΧΑΙΟΣ (Σ. Παναγόπουλος): Αγοράκης, Καπογιαννόπουλος (51’ Σπυρόπουλος), Νικολόπουλος, Κουμανιώτης, Μαρούλης, Σουβαλιώτης, Σακελλαρίου, Καλύβας (34’ Μπρούλιας), Λαζανάς, Καλογερόπουλος, Ανδρεόπουλος.

 

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ – ΔΟΞΑ ΝΙΦΟΡΕΪΚΩΝ 1-0

ΓΚΟΛ: 31’ Λιβάνης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καμζόλας.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ: Δρόσος, Χ. Γερασιμόπουλος, Παρασκευόπουλος, Τζίμας, Καρίτσας, Λιβάνης (72’ Κυριακόπουλος), Νιφόρας, Σουρανής (63’ Α. Βλάχος), Γκότσης, Μαντάς, Ν. Βλάχος (74’ Κωστούρα).

ΔΟΞΑ ΝΙΦΟΡΕΪΚΩΝ (Α. Κίκινας): Τακόπουλος, Π. Γεωργίου (67’ Μαγκαφάς), Μαρινόπουλος (56’ Μπακάλης), Νταλάπας, Β. Αγγελόπουλος, Σ. Καρέλας (46’ Αγγελόπουλος), Βρύνιας, Χρυσανθόπουλος (82’ Δ. Ανδρικόπουλος), Ταπεινός, Παππάς, Β. Γεωργίου (72’ Κοσιώνης).

 

ΔΙΑΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ 2-1

ΓΚΟΛ: 29’ Ζησιμόπουλος, 64’ Δ. Παναγιωτόπουλος – 94’ Κολαΐτης.

ΔΙΑΗΤΗΤΗΣ: Κώστας Τηλιγάδας.

ΚΟΚΚΙΝH: 53’ Μαλτέζος.

ΔΙΑΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Χ. Ξυπολιάς – Ν. Ορφανίδης): Κωστούλιας, Παπανικολόπουλος, Μαρκεζίνης, Σπαθάρας, Νικολάου, Ζησιμόπουλος, Καπερώνης (76’ Κουραχάνης), Στρέκλας, Δ. Παναγιωτόπουλος (67’ Γκολφινόπουλος), Κακαρούμπας (65’ Β. Παναγιωτόπουλος), Μαλτέζος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ (Α. Χαρακίδας): Σουτζόγλου, Θωμάς, Ζαφειρόπουλος (75’ Παναγιωτόπουλος), Κολαΐτης, Τογατζής (46’ Κράγια), Παπαγιαννόπουλος, Σολωμός, Τζώλλας, Νάνος (65’ Μάντζαρης), Καραχάλιος, Μπίστιχας (46’ Θεοδωρόπουλος).

 

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ ΡΙΟΛΟΥ – ΑΧΑΪΚΗ 1-1

ΓΚΟΛ: 94’ Κοκκίνης – 76’ Λαζανάς.

ΔΙΑΗΤΗΤΗΣ: Γιώργος Παπαδόπουλος.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 94’ Π. Κάτσενος.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Ν. Σπυρόπουλος): Μανουσιάδης, Π. Κάτσενος, Σοφιανός (79’ Κατριμπούζας), Διακάτος (83’ Γκοτσούλιας), Νιφορόπουλος, Κοκκίνης, Λιάκος, Κυριαζόπουλος, Γραμματικόπουλος, Οικονομόπουλος, Α. Κάτσενος (85’ Μπακατσέλος).

ΑΧΑΪΚΗ (Γ. Λαγός): Σταθόπουλος, Α. Αγγελόπουλος, Σαν Φιλίππο, Σέρμπος, Δ. Αγγελόπουλος, Βαλογιάννης, Μπίκος (79’ Γκοτσόπουλος), Κατσίνας, Λαζανάς(90’ Κωστόπουλος), Καζαντζής (89’ Μπουρλάκης), Μούζος (68’ Τσεγγενές).

 

ΔΟΞΑ ΠΑΡ.- ΔΟΧΑ ΧΑΛ. α.α. 3-0

Η Δόξα Παραλίας δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας αφού η Δόξα Χαλανδρίτσας παρότι δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα τελικά δεν κατάφερε να ενεργοποιηθεί και έτσι χάνει τους τρεις βαθμούς της νίκης στα χαρτιά. Το δίδυμο προπονητών της Δόξας Παραλίας Θόδωρος Λαμπρόπουλος και Γιάννης Γεωργιτσόπουλος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αντίπαλο της επόμενης αγωνιστικής που είναι ο Ίκαρος Πετρωτού.

 

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΒΑΝΗΣ

«Καθάρισε» για τους πράσινους

Ο έμπειρος μέσος του Λιμνοχωρίου, Δημήτρης Λιβάνης με το δικό του τέρμα έδωσε στην ομάδα του, τους τρεις πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ο έμπειρος άσος στο ντέρμπι της Δυτικής Αχαΐας απέναντι στην Δόξα Νιφορεΐκων στο 31’ της συνάντησης έγραψε… το 1-0 με την ομάδα του να μπαίνει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ

Τους ξύλιασε… στο 94’

Ο Πανμοβριακός Ριόλου φαινόταν ότι θα χάσει το παιχνίδι της πρεμιέρας στο εντός έδρας ντέρμπι με την Αχαϊκή αφού στις καθυστερήσεις βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν κατάφεραν να χαρούν αφού στο 94’ της συνάντησης ο υψηλόσωμος αμυντικός του Ριόλου σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης χαρίζοντας έτσι τον πρώτο βαθμό στους κοκκινόμαυρους.

 

ΑΠΟΤΛΕΣΜΑΤΑ

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ίκαρος Πετρ. – Αχαιός 1-1

Πανμοβριακός – Αχαϊκή 1-1

Λιμνοχώρι – Δόξα Νιφ. 1-0

Δίας – Αστέρας Τσουκ. 2-1

Δόξα Παρ. – Δόξα Χαλ. α.α. 3-0

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αχαιός – Πανμοβριακός

Δόξα Παρ. – Ίκαρος Πετρ.

Δόξα Νιφ. – Αστέρας Τσουκ.

Αχαϊκή – Δίας

Δόξα Χαλ. – Λιμνοχώρι

 

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement