Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Έπεσε» σε… αστυνομικό!- Εισέβαλε στο σπίτι ηλικιωμένης στην Τριάντειο, αλλά δεν ήξερε τι τον περιμένει…

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

 

Μπούκαρε στο σπίτι ηλικιωμένης για να κλέψει, όμως δεν γνώριζε ότι βρισκόταν υπό… στενή παρακολούθηση από το άγρυπνο βλέμμα του αστυνομικού, Ανδρέα Κάπου, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται στην περιοχή, εκτός υπηρεσίας.

Όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Τριαντείου σχολής στην Πάτρα. Μία ηλικιωμένη ξεσήκωσε τη γειτονιά στο πόδι με τις φωνές της, καθώς αντελήφθη πως στο σπίτι της είχε εισβάλει ένας κλέφτης, ο οποίος μόλις είδε την αντίδραση της γυναίκας ετράπη σε φυγή. Ωστόσο, για κακή του τύχη, ο αστυνομικός Ανδρέας Κάπος, ο οποίος την ώρα εκείνη ήταν εκτός υπηρεσίας έτυχε να βρίσκεται στην περιοχή. Οι κινήσεις του δράστη φάνηκαν ύποπτες στον αστυνομικό που τον παρακολουθούσε διακριτικά μέχρι που τον είδε να μπουκάρει στο σπίτι της ηλικιωμένης.

Όταν η γυναίκα έβαλε τις φωνές τρέποντας τον δράστη σε φυγή ο έμπειρος αστυνομικός τον κυνήγησε και λίγα τετράγωνα πιο κάτω τον συνέλαβε και τον μετέφερε στην Ασφάλεια Πατρών. Εκεί -σύμφωνα με πληροφορίες- διαπιστώθηκε ότι βγήκε “λαβράκι” καθώς ο συγκεκριμένος κατηγορείται για ακόμη έξι κλοπές!


Ροή ειδήσεων

Advertisement