Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (27/9)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

 

Κριός

H εβδομάδα φαίνεται πως δεν θα ξεκινήσει «με το δεξί» καθώς στις 27/9 ο Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού. Τώρα θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις και να λύσεις ζητήματα τα οποία είχαν προκύψει κατά το παρελθόν και εξακολουθούν να υπάρχουν στο παρόν σου, παρά να ανοίξεις νέα ζητήματα.

 

 

Ταύρος

Θα σε απασχολήσουν αρκετά «θέματα» του Ερμή (όπως είναι η επικοινωνία) καθώς στις 27/9 ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού. Η αναδρομή θα επηρεάσει αρχικά εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και μπορεί να βάλει μικρά ή μεγάλα εμπόδια κατά τη διευθέτηση υποχρεώσεων της καθημερινότητας.

 

 

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σου Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 27/9 στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτό μπορεί να βάλει φρένο σε κάποια σχέδια που είχες κατά νου και σχετίζονται με κάποιο χόμπι σου. Επίσης είναι πολύ πιθανό να φέρει ξανά στη ζωή σου ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε μία σχέση, ένα ειδύλλιο ή ένα φλερτ κατά το παρελθόν.

 

Καρκίνος

Από τις 27/9 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτή η πορεία θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακές υποχρεώσεις και ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι. Τώρα είναι πιθανό να πάρεις την απόφαση να τελειώσεις με κάποιες δουλειές του σπιτιού ή με κάποιες επισκευές ή αλλαγές που είχες ξεκινήσει σε αυτό και μέχρι τώρα παρέμεναν ημιτελείς.

 

 

Λέων

Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού και η ενέργεια στην επικοινωνία θα αλλάξει άρδην! Καλό θα είναι να αρχίζεις να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις και τις συζητήσεις που θα έχεις με τους γύρω σου, καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν καθυστερήσεις, εμπόδια ή ακόμα και παρανοήσεις.

 

 

Παρθένος

Μία εβδομάδα κατά την οποία θα χρειαστεί να δείξεις προσοχή στην επικοινωνία σου με τους άλλους μόλις ξεκίνησε! Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η ανάδρομη πορεία του Ερμή (27/9) στο ζώδιο του Ζυγού. Κάποια οικονομικά ζητήματα είναι πιθανό να βρεθούν στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες ή είναι εξίσου πιθανό να αλλάξουν κάποια δεδομένα που υπάρχουν σε αυτά.

 

 

Ζυγός

Είσαι το τιμώμενο πρόσωπο των ημερών καθώς ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 27/9. Για αρχή θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και φαίνεται πως μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα σε συζητήσεις -είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές- που θα έχεις αυτές τις ημέρες.

 

 

 

Σκορπιός

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή που θα ξεκινήσει στο ζώδιο του Ζυγού στις 27/9 είναι ένα από τα πιο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα αυτής της εβδομάδας. Η νέα κατάσταση του Ερμή θα επηρεάσει αρκετά τον τρόπο που σκέφτεσαι και ενεργείς, είναι πάρα πολύ πιθανό να δημιουργήσει και παρασκήνιο σε κάποια ζητήματα τα οποία σε αφορούν.

 

 

Τοξότης

Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τις 27/9 στο ζώδιο του Ζυγού κάτι που δείχνει πως τα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την επικοινωνία, το εμπόριο, τις αγορές και τις μετακινήσεις θα χρειαστούν περισσότερη προσοχή. Οι καθυστερήσεις είναι ένα από τα πιθανά σενάρια κάθε φορά που ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, όπως και τα ζητήματα με την επικοινωνία.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως τα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά, κάποιες οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες, καθώς και η επικοινωνία που θα έχεις με τους συναδέλφους σου θα αποκτήσουν έναν βαθμό δυσκολίας. Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού στις 27/9 επηρεάζοντας αρχικά εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

 

 

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα σχέδια που είχες σχετικά με ένα ταξίδι, μία κοντινή εξόρμηση ή κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις που σχεδίαζες να παρευρεθείς. Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού στις 27/9 και θα φέρει δεύτερες και τρίτες σκέψεις όσον αφορά τα σχέδιά σου, πολύ πιθανό να σε οδηγήσει και σε αλλαγές κάποιων από αυτά.

 

 

Ιχθύες

Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού. Η νέα του κατάσταση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία όμως την ίδια στιγμή θα βοηθήσει ιδιαίτερα σε ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν και παραμένουν χωρίς διευθέτηση μέχρι στιγμής. Ιδιαίτερα αν υπάρχουν εκκρεμότητες σε θέματα που αφορούν δανειακές υποχρεώσεις, οικονομικές συμβάσεις και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με το ταμείο σου.

Lifestyle

Στο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δυστυχώς επιδεινώθηκε η υγεία μου»

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μια ανάρτηση στο instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την έντονη αδιαθεσία που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω έναν – έναν για τις υπέροχες ευχές σας. Δυστυχώς επιδεινώθηκε η υγεία μου και κατέληξα σήμερα στο νοσοκομείο με πολύ υψηλό πυρετό και φρικτούς πόνους. Όχι, δεν έχω κορονοϊό, κάνουμε εξετάσεις να δούμε γιατί συμβαίνει αυτό στον οργανισμό μου», έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Περισσότερα

Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Έτσι ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον SNIK

Δημοσιεύθηκε

στις

ΕίΤην γιορτή του έχει σήμερα (26/10) ο SNIK κατά κόσμον Δημήτρης Γιαννούλης και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να του ευχηθεί με τον δικό της τρόπο.

Οι δυο τους διατηρούσαν σχέση για περίπου έναν χρόνο και παρά τις φήμες που το τελευταίο διάστημα μιλούν για επανασύνδεση, οι ίδιοι κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους και δηλώνουν μόνο φίλοι.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια λοιπόν, έστειλε τις ευχές της μέσω ενός story στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε μία φωτογραφία του τράπερ και έγραψε: «Happy nameday Σνίκαρε. Πάντα στην καρδιά μου».

Είναι ξανά μαζί;

Το τελευταίο διάστημα όλο και πληθαίνουν τα ρεπορτάζ που τους θέλουν να είναι ξανά μαζί.  Ωστόσο, ίδιοι δεν επιβεβαιώνουν κάτι.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της απέφυγε να δώσει απάντηση

«Με τον Δημήτρη είμαστε πολύ αγαπημένοι. Αυτό συμβαίνει. Είμαστε δυο άνθρωποι που αγαπάμε και σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο. Ό,τι και αν συμβαίνει» είπε.

Όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που δεν απαντά ξεκάθαρα και αν η κατάσταση μεταξύ τους είναι περίπλοκη απάντησε: «Δεν είναι καθόλου περίπλοκο. Είμαστε δυο άνθρωποι πολύ αγαπημένοι. Αυτή είναι η αλήθεια».

Περισσότερα

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (26/10)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Κριός

Aναμένεται σήμερα να εκδηλωθούν κάποιες αναβολές ή και ανατροπές σε πράγματα που θέλεις να πετύχεις και θα εκνευριστείς. Φρόντισε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να μην τα εκδηλώσεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις με τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Δώσε επίσης προσοχή στις μετακινήσεις σου και στον χειρισμό μηχανημάτων.

 

 

Ταύρος

Eνδιαφέρον παρουσιάζει σήμερα ο οικονομικός σου τομέας ενώ ήδη διαφαίνεται και η προοπτική να βρεις νέες πηγές εσόδων, που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα. Σε περίπτωση κρίσης… αυτοσχεδίασε και ακολούθησε το ένστικτό σου!

 

Δίδυμοι

Να ξέρεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά, αρκεί να μην απαισιοδοξείς κάποιες στιγμές, γιατί τότε βλέπεις μερικές καταστάσεις από την αρνητική πλευρά τους, χωρίς λόγο. Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστο σημείο της αυτήν τη Τρίτη. Ωστόσο, η διάθεσή σου θα είναι παράξενη, γιατί δεν έχεις ωριμάσει ακόμη για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται.

 

 

Καρκίνος

Άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα χρειαστούν τη στήριξή σου σήμερα και εσύ θα πρέπει να αποδεχτείς το ρόλο που σου ανατίθεται. Μη φοβηθείς το αποτέλεσμα των συμβουλών σου, γιατί το διάστημα αυτό η κριτική σου ικανότητα είναι ορθή και οι προτάσεις σου θα αποφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους δικούς σου.

 

 

Λέων

Όσα ζητήματα δεν έχουν βρει λύση και σε αγχώνουν ακόμη, δεν πρόκειται να εξαφανιστούν δια μαγείας και χρειάζονται και την δική σου συμμετοχή για να διεκπεραιωθούν. Όσο πιο γρήγορα το πάρεις απόφαση, τόσο πιο άμεσα θα κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, για να τα τακτοποιήσεις όλα όπως πρέπει. Άφησε λοιπόν τα άλλοθι και πιάσε δουλειά για να διώξεις το άγχος που σε έχει κυριεύσει.

 

 

Παρθένος

Στον επαγγελματικό σου τομέα, υπάρχει ασάφεια και εκφοβισμός από ανωτέρους, αλλά και ένα κλίμα καταστροφολογίας από συναδέλφους. Μη φοβάσαι όμως τίποτα και προχώρα ακάθεκτος, γιατί εκτός από την τύχη που σου χαρίζουν οι πλανητικοί συνδυασμοί, υπάρχει και υποστήριξη που προς το παρόν μπορεί να μην είναι ορατή, αλλά πολύ γρήγορα θα αποκαλυφθεί.

 

Ζυγός

Πρόσεχε σήμερα, να μην δώσεις βάση σε λόγια που μπορεί να μην στέκουν, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Μην παρεκκλίνεις από τα σχέδια που έχεις θέσει, γιατί με την πορεία που ακολουθείς, είναι ζήτημα χρόνου να φτάσεις στην επιτυχία.

 

Σκορπιός

Έχεις πολύ άγχος για όλες αυτές τις υποχρεώσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα. Χρειάζεται σύνεση σε αυτά που κάνεις, ρεαλισμός και οργάνωση και βεβαίως, μην προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα χρειάζεται, αν θες να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία.

 

 

Τοξότης

Σήμερα, μπορείς να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να λύσεις διάφορα προβλήματα με τη δική τους συμβουλή και συμβολή. Μην αφήσεις την ημέρα να φύγει χωρίς να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου και χωρίς να φτιάξεις τα πλάνα σου για τις ημέρες που θα ακολουθήσουν.

 

Αιγόκερως

Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες στρατηγικές κινήσεις, που θα σου λύσουν τα χέρια. Τα προβλήματά σου φτάνουν σε ένα τέλος και όχι μόνα τους… Εσύ είσαι που παίρνεις αποφασιστικά τις καταστάσεις στα χέρια σου! Έχε το νου σου για να μην παρασυρθείς σε αγχώδεις κινήσεις και όλα θα πάνε πολύ καλά.

 

 

Υδροχόος

Σήμερα, θα φτάσεις να αναρωτηθείς γιατί έχει περιοριστεί τόσο έντονα ο κοινωνικός σου κύκλος και αισθάνεσαι μόνος σου. Με αυτήν την αφορμή κάνε κάποιες κινήσεις να βγεις λίγο περισσότερο έξω, να συναναστραφείς με κόσμο και μην αφήνεις την απαισιόδοξη διάθεση να σε καταβάλλει.

 

 

Ιχθύες

Η σημερινή μέρα, θα σε γεμίσει προβληματισμό και ίσως και λίγη ανασφάλεια για όσα αλλάζουν γύρω σου, χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα. Αξιοποίησε κάθε αλλαγή προς όφελός σου και να ξέρεις ότι κάποιες φορές όσα σε στενοχωρούν μπορεί στο τέλος να αποβούν υπέρ σου.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα