Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: ΕΛ.ΑΣ.: Πώς έγινε το δυστύχημα στην Ακτή Δυμαίων -Ένα κεράκι στον τόπο που ξεψύχησε ο Δημήτρης Γραμματίκας

Published

on

Ένα κεράκι στον τόπο που άφησε την τελευταία του πνοή καίει στην μνήμη του Δημήτρη Γραμματίκα, του γνωστού Πατρινού, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο χθες το βράδυ, όταν παρασύρθηκε από όχημα.

Το τροχαίο που σημειώθηκε στην Ακτή Δυμαίων έχει συγκλονίσει τους Πατρινούς, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως σκοτώθηκε ένας άνθρωπος που έτυχε να βρεθεί στο σημείο…

Συντετριμμένη είναι η οικογένειά του και οι γνωστοί του, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν την απροσδόκητη απώλεια του αγαπημένου του.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.: Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο έλαβε χώρα, χθες το βράδυ, στην Πάτρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., “ημεδαπός άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο, στην προσπάθεια του να αποφύγει πεζή που κινούταν σε κεντρική οδό της πόλης, εξετράπη της πορείας του και συγκρούσθηκε με ποδήλατο, που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ποδηλάτη.
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement