Connect with us

Αθλητισμός

Στοίχημα: Παίρνουμε το ρίσκο στη Μπενφίκα

Published

on

Μάθε τα πάντα για την βετ365

Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στο Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα έπεται συνέχεια, με τις αναμετρήσεις να παρουσιάζουν σπουδαίο ενδιαφέρον. Το μεγάλο ματς μπορεί να γίνεται στο Τορίνο (Γιουβέντους-Τσέλσι), όμως εμείς θα πάμε λίγο πιο δυτικά.

Στη Λισαβόνα, λοιπόν, η Μπενφίκα στοχεύει να πετύχει τη πρώτη νίκη της για φέτος στη διοργάνωση, υποδεχόμενη τη «πληγωμένη», αλλά πάντα ισχυρή Μπαρτσελόνα, η οποία με νέα απώλεια μπαίνει σε κίνδυνο ακόμα και για τη πρόκριση.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Ακάθεκτη συνεχίζει τη πορεία της η Μπενφίκα στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, εκεί όπου μετράει 7/7 και είναι στην κορυφή στο +4 από τη Πόρτο. Ένας από τους βασικούς στόχους των Λουζιτανών είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και σε έναν όμιλο με Μπάγερν και Μπαρτσελόνα, θα χρειαστεί να πάρει όλα τα ματς στην έδρα της για να έχει βάσιμες ελπίδες. Το θετικό στοιχείο της υπόθεσης, είναι πως βρίσκει μια Μπαρτσελόνα σε κακή κατάσταση και θα τη παίξει στα ίσα για να πάρει το πολύ σημαντικό τρίποντο. Εκτός παραμένει ο αμυντικός Αλμέιδα, ενώ τελευταία στιγμή θα δοκιμάσουν Σεφέροβιτς και Γκονσάλβες.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Αναμφίβολα η Μπαρτσελόνα περνάει τις πιο δύσκολες εποχές της μετά από πολλά χρόνια. Η απόφαση του Μέσι να φύγει από το σύλλογο, άφησε την ομάδα χωρίς ηγέτη, ενώ τα οικονομικά προβλήματα ανάγκασαν τη διοίκηση να προβεί σε «φτηνές» λύσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Οι «μπλαουγκράνα» δε τα πάνε καλά στο πρωτάθλημα, ενώ υπάρχει κόντρα μεταξύ του «τελειωμένου» Κούμαν και των διοικούντων. Μέσα σε όλα αυτά, η ομάδα της Καταλονίας είναι αναγκασμένη να προχωρήσει με πολλές απουσίες στις διοργανώσεις που συμμετέχει. Στο Τσάμπιονς Λιγκ ήδη ηττήθηκε εντός από τη Μπάγερν και τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα αν δε καταφέρει να πάρει πόντους στη Λισαβόνα…

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν είναι καθόλου απλό πράγμα να κοντράρει κάποιος τη Μπαρτσελόνα. Είτε στο γήπεδο, είτε στο στοίχημα. Αυτή τη στιγμή, όμως, οι «μπλαουγκράνα» έχουν αρκετά προβλήματα. Η ανάγκη τους για τη νίκη, θα αφήσει αμυντικά κενά και η καλή Μπενφίκα μπορεί να τα εκμεταλλευτεί. Αξία στον άσο του 3.00 από τον Stoiximan.

Νόμιμες Στοιχηματικές με bet365 προσφορές* στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement