Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Στη μητέρα του επιστρέφει το βρέφος που βρέθηκε να μπουσουλάει στο δρόμο

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τη μητέρα του, αλλά κάτω από αυστηρές προϋποθέσεις, θα παραμείνει το 11 μηνών βρέφος, που βρέθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης να μπουσουλά μόνο του σε κεντρικό δρόμο της Ελασσόνας, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Όπως δήλωσε, μιλώντας στο protothema.gr, ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Γάτσας, μωρό και μητέρα θα παρακολουθούνται στενά από κοινωνική λειτουργό μέχρι να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για την τύχη του βρέφους.

«Το μωρό και την μητέρα, πέρα από τις υπηρεσίες του δήμου μας, τους είδαν και αντίστοιχες υπηρεσίες της Λάρισας, που λειτουργούν μετά από εντολή του εισαγγελέα. Έτσι, όπως έμαθα από την κοινωνική μας λειτουργό, συστήνουν το παιδί να παραμείνει με την μητέρα του και να το παρακολουθεί η κοινωνική μας λειτουργός κάθε 15 μέρες. Προφανώς, θέλουν να δουν αν η γυναίκα αυτή, με την πάροδο των ημερών, θα καταφέρει να συνέλθει και αφού θα παρακολουθεί πιστά το πρόγραμμα αποτοξίνωσης, ίσως να μπορέσει να σταθεί ως άξια μάνα δίπλα στο παιδί της. Σε κάθε άλλη περίπτωση, αν κρίνουν πως δεν τηρεί της οδηγίες, τότε θα λάβουν νέα μέτρα. Προς το παρόν, το παιδί θα παραμείνει με την μητέρα του, ωστόσο, με προϋποθέσεις».

Τα «προβλήματα αλκοολισμού» της μητέρας
Προβλήματα αλκοολισμού αποκαλύφθηκε ότι παρουσιάζει η μητέρα του βρέφους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement