Connect with us

Στοίχημα

Έχει βρεί ρυθμό ο ΠΑΟΚ

Published

on

 

Μάθετε τα πάντα για τις bet365 προσφορές*

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά το 2019, με την Σλόβαν να περνά λόγω της διαφοράς τερμάτων, καθώς κέρδισε στην Σλοβακία με 1-0, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 3-2 στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ: Έχει γυρίσει για τα καλά το κλίμα αμφισβήτησης που υπήρχε στην έναρξη της σεζόν, το απέδειξε περίτρανα και στο νικηφόρο ντέρμπι με 2-0 επί της ΑΕΚ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μπίσεσβαρ, ο οποίος άνοιξε το σκορ (42’), κέρδισε το πέναλτι από την εκτέλεση του οποίου ο Κούρτιτς έκανε το 2-0 στο 79’ κι ενώ ενδιάμεσα αστόχησε σε τετ α τετ (υποδείχθηκε σε οφσάιντ, αν σκόραρε θα διορθωνόταν από τον VAR). Κομβικός ακόμα μια φορά ο κίπερ Πασχαλάκης, επενέβη σωτήρια στο τετ α τετ του Ανσαριφάντ (68’), κρατώντας το προβάδισμα για την ομάδα του.

Εξαιρετικό κοουτσάρισμα από τον Λουτσέσκου, πήρε το 100% από τους παίχτες του. Η αρχή της ανοδικής πορείας του έγινε στην πρεμιέρα του ECL και την εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Λίνκολν. «Μίλησε» η διαφορά ποιότητας, καθώς οι γηπεδούχοι έχαναν τις ευκαιρίες (25’, 36’ τετ α τετ, 58’ τετ α τετ, 90+2’ δοκάρι) και ο ΠΑΟΚ έβαζε τα γκολ (45+2’ Άκπομ, 56’ Μιτρίτσα). Έκτοτε σημείωσε τρεις νίκες για το πρωτάθλημα, ενώ ακολουθεί ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ενδεκάδα
(4-3-3): Πασχαλάκης – Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ – Σβαμπ, Κούρτιτς, Αουγκούστο – Μπίσεσβαρ, Ζίβκοβιτς – Άκπομ

Σλόβαν Μπρατισλάβας: Στην πρεμιέρα, δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στην ανώτερη Κοπεγχάγη και ηττήθηκε εύκολα με 3-1 εντός έδρας. Πληγώθηκε από στατική φάση για το 0-1 στο 18’, απάντησε με τον ίδιο τρόπο τρία λεπτά αργότερα και σκόρερ τον Χέντι, όμως οι Δανοί ήταν εμφανώς καλύτεροι και αφού έχασαν ευκαιρία στο 36’, πήραν ξανά το προβάδισμα στο 41’, σε φάση που η άμυνά της εκτέθηκε. Όμοιο το σκηνικό στην επανάληψη, στο 49’ τη γλίτωσε το οριζόντιο δοκάρι σε «βολίδα» από μακρινή απόσταση, στο 68’ δέχθηκε τρίτο γκολ από πέναλτι και μέχρι το φινάλε απέφυγε δις την τέταρτη παραβίαση της εστίας της.

Το Σάββατο έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη για το πρωτάθλημα, επικράτησε 3-0 της Σένιτσα εκτός έδρας και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, ισόβαθμη με τη Σπαρτάκ Τρνάβα. «Καθάρισε» το ματς από το πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε μόλις στο 2’ με τον Ντάζιτς και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μραζ με δύο γκολ (26’, 35’). Ο κόουτς Βάις είχε την ευκαιρία να κάνει διαχείριση δυνάμεων.

Ενδεκάδα
(4-4-2): Chovan – Pauschek, Kashia, Bozhikov, Zmrhal – Cavric, Agbo, Kankava, Green – Mraz – Jenty

Εκτίμηση: Ο ΠΑΟΚ έχει βρει ρυθμό και ο Λουτσέσκου δείχνει να ξέρει καλά να διαχειρίζεται τους παίκτες του. Στόχος είναι η πορεία στην Ευρώπη και η νίκη σήμερα θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια. Η Σλόβαν δεν είναι καλή προσφάτως, δεν εμπνέει σιγουριά και υποκύπτει εύκολα σε λάθη.0 Πιθανό να δούμε μία επαγγελματική νίκη από τους γηπεδούχους και το 1 & Under 3,5 στο 1,91 της Novibet είναι πολύ πιθανό.

 

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement