Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Με οδηγό τις εμφανίσεις του τουρνουά

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Προμηθέας αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα, ενόψει του αυριανού αγώνα με το Περιστέρι

Του ΣΠΥΡΟΥ Γ. ΝΤΙΝΟΥ

Τα ψέματα τελείωσαν. Ο Προμηθέας έχοντας κρατήσει ως «κόρη οφθαλμού» τις εμφανίσεις στο 2ο Super Cup θέλει να επαναλάβει το ίδιο και απέναντι στο Περιστέρι, με το οποίο αναμετράται εκτός έδρας.

Σίγουρα η αποστολή της πατρινής ομάδας, απέναντι στους γηπεδούχους δεν είναι εύκολη, ωστόσο παίκτες και τεχνική ηγεσία ευελπιστούν ότι θα τα καταφέρουν και θα πάρουν την πρώτη νίκη εκτός έδρας.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ

Οι αθλητές θα κάνουν σήμερα ένα μικρό ξεμούδιασμα και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα όπου αντιμετωπίζει αύριο την ομάδα του Περιστερίου. Φυσικά για τον Ισπανό προπονητή Λουίς Κασιμίρο δεν είναι όλα «ρόδινα», καθώς υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών ακόμα σε παίκτες αλλά λογικά για αύριο θα είναι όλοι εντάξει ώστε να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους και να ξεκινήσει η ομάδα τις υποχρεώσεις της με το δεξί. Ο Ισπανός προπονητής με τους συνεργάτες του έχει προετοιμαστεί πολύ καλά στο κομμάτι του σκάουτινγκ της ομάδας του Σωτήρη Μανωλόπουλου και στο βίντεο που έδειξε στους παίκτες του, παρουσίασε τα κομμάτια τα οποία πρέπει να προσέξουν ώστε να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα.

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

Η προϊστορία πάντως είναι με την ομάδα της Πάτρας αφού στο παρελθόν έχει πετύχει σημαντικές νίκες απέναντι στο Περιστέρι και θα θελήσει να το επαναλάβει, ξεκινώντας νικηφόρα τη σεζόν.

ΗΣΑΪΑ ΜΑΪΛΣ: ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ!

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ του Προμηθέα ήρθε με τις καλύτερες συστάσεις το καλοκαίρι στην ομάδα της Πάτρας και αποδεικνύει από την αρχή τον λόγο για τον οποίο αποκτήθηκε. Όπως είδαμε και στις δύο αναμετρήσεις του Super Cup απέναντι σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, πρόκειται για έναν παίκτη που έχει άμεση σύνδεση με το καλάθι αφού σκοράρει και με μακρινό σουτ αλλά και μέσα από τη ρακέτα. Κόντρα στην ΑΕΚ πέτυχε 12 πόντους ενώ στον τελικό με τον Παναθηναϊκό σημείωσε 18 πόντους. Όπως εύκολα μπορείτε να καταλάβετε, πρόκειται για έναν παίκτη που θα έχει υψηλό μέσο όρο σκοραρίσματος που πιθανόν να ξεπεράσει τους 15 πόντους ανά ματς και αυτό είναι κάτι που οφείλει να το εκμεταλλευτεί σε απόλυτο βαθμό ο προπονητής της ομάδας.

ΟΙ ΡΕΦΕΡΙ ΣΤΟ «Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ»

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΟΚ οι ρέφερι που θα διευθύνουν την αναμέτρηση του Προμηθέα με το Περιστέρι στο κλειστό «Α. Παπανδρέου». Πιο συγκεκριμένα το ματς θα «σφυρίξουν» οι Π. Πουρσανίδης Γ.-Κάρδαρης-Θεονάς, ενώ κομισάριος θα είναι ο Γ. Ελευθεριάδης. Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 1ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, είναι οι εξής: Αύριο  Νεάπολης Λάρισα-Κολοσσός Ρ. Φούφης-Συμεωνίδης-Αγραφιώτης Ιωάν. (Βαρνάς), ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ-Λαύριο Τσαρούχα-Πιτσίλκας-Ζαχαρής (Γκούμας). Μεθαύριο ΣΕΦ Ολυμπιακός-ΑΕΚ Κορομηλάς-Καλδίρης-Μαλαμάς (Ντάβαρης), Αλεξάνδρειο Άρης – Παναθηναϊκός Παπαπέτρου-Τζιοπάνος Ν.-Δαρλαμήτσος (Ελευθεριάδης Π.).

ΔΕΙΠΝΟ ΠΑΡΕΘΕΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ!

Προχθές το βράδυ στο εστιατόριο «Γλαύκος», ο πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας Κώστας Μπακαλάρος παρέθεσε δείπνο στην ομάδα ενόψει της νέας χρονιάς. Παράγοντες του συλλόγου, τεχνικό επιτελείο και αθλητές είχαν την ευκαιρία να περάσουν πιο χαλαρές στιγμές μεταξύ τους και να τα πουν ξέγνοιαστα λίγο πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement