Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Με νίκη έκλεισε… ο αγώνας του Φώτη

Δημοσιεύθηκε

στις

«Έκλεισε ένα κύκλος με πολλές περιδινήσεις αλλά με ευτυχισμένη την τελευταία γραμμή πριν την ολοκλήρωσή του», δηλώνει στην «Γ» ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ Ανδρέας Ηλιάδης αναφερόμενος στο τέλος της περιπέτειας του μικρού Φώτη που χθες πήρε εξιτήριο.

Ο 6χρονος βγήκε νικητής καθώς κατόρθωσε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και βρίσκεται πλέον στο σπίτι του και στην οικογενειακή θαλπωρή.
Η χαρά είμαι τεράστια για τους γονείς του καθώς ο Φώτης επέστρεψε σπίτι του, αλλά και τους γιατρούς και το λοιπό προσωπικό που όλες αυτές τις μέρες έδωσαν μάχη για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
Μάλιστα, αποχαιρετώντας τους γιατρούς τους ευχαρίστησε και οι γιατροί από την πλευρά τους, του έδωσαν έπαινο για την δύναμη και το θάρρος, που επέδειξε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

«Ευελπιστούμε να πάνε όλα καλα. Με ρώτησε πώς έγινε και είμαι εδώ. Του εξήγησα ότι έγινε ένα ατύχημα» είπε ο πατέρας του μικρού Φώτη και εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες στο ιατρικό και λοιπό προσωπικό της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ. Όσον αφορά στα δώρα, ο μικρός ζήτησε, όπως είπε ο πατέρας του, ένα πιστόλι.

«Όπως σας είχα δηλώσει ο μικρός μας Φώτης ήταν ένα θαρραλέο, έξυπνο αγόρι που αποδείχθηκε εξαιρετικός μαχητής και κέρδισε τον πρώτο δύσκολο αγώνα της ζωής του. Θεωρήσαμε χρέος καρδιάς, να κάνουμε μια μικρή γιορτή. Μια τελετή για την αποχώρηση του. Να τον αποχαιρετήσουμε και να του ευχηθούμε όλοι μαζί, να συνεχίσει να βγαίνει νικητής σε όλους τους αγώνες της ζωής του» επεσήμανε στην «Γ» ο κ. Ηλιάδης.

«Πάμε Φώτη, πάμε δυνατά» φώναξαν όλο το προσωπικό αποχαιρετώντας με χειροκροτήματα τον 6χρονο, ενώ χαμόγελα πλημμύρισαν την Μονάδα.

Παρών ήταν και ο αν. Διοικητής του ΠΓΝΠ Δημήτριος Μπάκος, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του, συνεχάρη τον Φώτη για τον αγώνα του και του ευχήθηκε να αντιμετωπίζει όλες τις δυσκολίες, που απευχεται να υπάρξουν με το ίδιος θάρρος και την ίδια μαχητικότητα. Παράλληλα, ευχαρίστησε την εξαιρετική ομάδα της ΜΕΘ Παίδων και ιδιαιτέρως τον Ανδρέα Ηλιάδη για το σπουδαίο έργο που επιτελούν στο Νοσοκομείο και στην κοινωνία.

ΤΕΤΑ ΓΙΑΝΝΑΡΟΥ

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement