Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(1/11)

Published

on

Κριός
Η αντίθεση ακριβείας που θα έχει μαζί της ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου θα «ενεργοποιήσει» ανασφάλειες, ανησυχίες και κάποιες σκέψεις σχετικά με οικονομικά ζητήματα. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί και να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σεναρίων, τα οποία θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου και θα υπονομεύσουν την ψυχολογία σου.

Ταύρος
Aυτή την εβδομάδα θέματα τα οποία αφορούν σχέσεις και συνεργασίες θα βρίσκονται στο προσκήνιο και θα αλλάζουν συνεχώς. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 4/11 στο ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να φέρει ανατροπές που θα αλλάξουν τα δεδομένα σε κάποιες από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις πως μία σχέση είτε προσωπική είτε επαγγελματική έχει κάνει τον κύκλο της.

 

Δίδυμοι
O Νοέμβριος ξεκινά ιδιαίτερα δυναμικά καθώς την πρώτη κιόλας εβδομάδα του -συγκεκριμένα στις 4/11- θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτή η νέα Σελήνη δεν αποκλείεται να φέρει κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σου, πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες έκτακτες δουλειές ή να χρειαστεί για κάποιους άλλους λόγους να τροποποιήσεις το πρόγραμμά σου.

Καρκίνος
Θα νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που ενώ βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 4/11 στο ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να φέρει ξαφνικές και τυχαίες συναντήσεις ακόμα και με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό. Ακόμα δεν αποκλείεται να φέρει κάποιες μετακινήσεις και κάποια ραντεβού τα οποία μέχρι στιγμής δεν υπήρχαν στο πρόγραμμά σου.

 

Λέων
ο Νοέμβριος μπαίνει ιδιαίτερα δυναμικά καθώς τις πρώτες κιόλας ημέρες του συγκεκριμένα στις 4/11 θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτή η νέα Σελήνη μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι. Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός κατά τη διευθέτηση τους ώστε να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις με οικεία και αγαπημένα σου πρόσωπα.

Παρθένος
Η νέα Σελήνη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να έρθεις ακόμα πιο κοντά με ανθρώπους που ξέρεις πως μπορούν να σε καταλάβουν και υπάρχει ένα κοινό σημείο επαφής. Λόγω αυτής της ανάγκης κάποιες σχέσεις φαίνεται πως θα ενισχυθούν αυτές τις ημέρες, κάποιες άλλες όμως μπορεί να τελειώσουν

Ζυγός
Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 4/11 και η αντίθεση ακριβείας που σχηματίζει μαζί της ο Ουρανός από τον Ταύρο θα φέρουν στο προσκήνιο θέματα που αφορούν το ταμείο σου. Ίσως να νιώσεις πως θέλεις να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου και τελικά να παρασυρθείς σε μία ακριβή αγορά! Προσπάθησε να αποφύγεις τις παρορμητικές αγορές.

Σκορπιός
Ο Νοέμβριος μπαίνει ιδιαίτερα δυναμικά για εσένα καθώς στις 4/11 θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου. Αυτές τις ημέρες είναι πάρα πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μία αξιολόγηση των καταστάσεων που υπάρχουν μέχρι στιγμής στη ζωή σου, ιδιαίτερα αυτών που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Τοξότης
Οι συγκυρίες που θα δημιουργηθούν θα είναι κατάλληλες για να σκεφτείς αυτά που έχεις καταφέρει το τελευταίο διάστημα, κάποια πράγματα που ενδεχομένως θα ήθελες να εξελιχθούν διαφορετικά, να αναλογιστείς τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Αυτή η εβδομάδα είναι πάρα πολύ βοηθητική για να δεις που βρίσκεσαι.

Αιγόκερως
Κάποιες φιλικές σχέσεις οι οποίες έχουν αποδείξει πως αξίζουν θα ενδυναμώσουν, κάποιες άλλες όμως που μπορεί να την έχουν δώσει θετικά δείγματα τον τελευταίο καιρό είναι πιθανό να μείνουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Αυτή η νέα Σελήνη δείχνει πως θα υπάρξουν αλλαγές και «προσθαφαιρέσεις» στο φιλικό σου περιβάλλον.

Υδροχόος
Είναι πιθανό κάποια δεδομένα σε μία δουλειά να αλλάξουν ή ακόμα και η συμπεριφορά κάποιων προσώπων που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον να αλλάξει είτε με θετικό πρόσημο είτε με αρνητικό. Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να κρατήσεις την καλή σου διάθεση αλλά και τη ψυχραιμία σου προκειμένου να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε πράγματα τα οποία ενδεχομένως να σου φαίνονται «αλλοπρόσαλλα».

Ιχθύες
Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 4/11 θα σου δημιουργήσει τάσεις φυγής και έτσι θα σε βάλει στη διαδικασία μετακινήσεων και αποδράσεων! Κάποια συζήτηση που ενδεχομένως να έχεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου είναι πιθανό να σου αποκαλύψει πως βλέπετε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement