Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Το GNTM δεν έχει ανάγκη κανέναν από το παρελθόν»

Δημοσιεύθηκε

στις

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής Style Me Up, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα, αλλά δεν δίστασε επίσης να αναφερθεί στο νέο κύκλο του GNTM.
«Θα δείτε μία ωραία ατμόσφαιρα, τρεις διαφορετικές γυναίκες, που συμπληρώνουν η μία την άλλη. Θα δείτε χαρά, γέλια, συγκινήσεις, ανθρώπινες στιγμές. Δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ να σου πω την αλήθεια , είχα αυτό το άγχος, έλεγα θα μπορώ να το κάνω; Θα περνάω καλά; Από την πρώτη κιόλας μέρα όμως, βρέθηκα προ εκπλήξεως και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη», δήλωσε το μοντέλο στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.
Όπως εξήγησε στην συνέχεια, αυτό που θα της λείψει περισσότερο από την περυσινή τηλεοπτική σεζόν είναι οι φίλοι που έκανε. «Το μόνο που έχει μείνει σε εμένα από την περυσινή χρονιά είναι οι φίλοι μου. Έκανα φίλους ζωής. Με στήριξαν και με αγάπησαν. Μου λείπουν οι άνθρωποι μόνο, μη με κάνετε να κλαίω. Δεν με επηρέασαν τα νούμερα  της τηλεθέασης, ήταν μέρος της δουλειάς, ήξερα ότι δεν θα γίνει σκοτωμός,  ότι θα είναι δύσκολο, ότι μπορεί να κοπεί η εκπομπή», είπε, ενώ σχετικά με το αν θα επέστρεφε στο GNTM τόνισε: «Το GNTM δεν έχει ανάγκη κανέναν από το παρελθόν».

Τέλος, αναφέρθηκε στα κιλά της, αφού το τελευταίο διάστημα η αδυνατισμένη της σιλουέτα αποτελεί συχνά θέμα συζήτησης. «Ανάλογα την ψυχοσύνθεση και την ταλαιπωρία μου αλλάζουν και τα κιλά μου. Δεν είμαι σε αυτά που θα ήθελα, αλλά με μπουκώνουν στα γυρίσματα, μην πέσει κανά κιλό, αμέσως να το ξαναανεβάσουμε», εξήγησε.

Η εκπομπή Style Me Up θα κάνει πρεμιέρα στον Alpha την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου.


Ροή ειδήσεων

Advertisement