Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Πολυετή εμπειρία και σύγχρονη τεχνογνωσία

Δημοσιεύθηκε

στις

Με όνειρα και φιλοδοξίες για καταξίωση, πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση του προπονητικού team της σχολής ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής, εν όψει της νεας σεζόν.

Η διοίκηση του συλλόγου στελέχωσε τα τμήματα με το καλύτερο δυνατό προπονητικό δυναμικό, που συνδυάζει ιδανικά την πολυετή εμπειρία και τη σύγχρονη τεχνογνωσία.

Απόλυτο ζητούμενο, η άρτια εκπαίδευση των παιδιών που θα αποτελέσει τη βάση για την παραγωγή σπουδαίων αθλητών, οι οποίοι θα είναι σε θέση να στελεχώσουν την αντρική ομάδα της Παναχαϊκής του «αύριο».

Προς αυτή την κατεύθυνση, οι προπονητές του «κοκκινόμαυρου» συλλόγου ξεκινούν τον σχεδιασμό που θα εφαρμοστεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Αγυιάς.

Ο πολύπειρος Νότης Παολίνος, πρωτοστατεί με την εμπειρία του σε αυτό το εγχείρημα, έχοντας μαζί του νέους και γεμάτους όρεξη και πάθος για προσφορά, προπονητές.

Μάριος Νούνεφ, Νίκος Σιαφλάς, Ζωή Παπαγιάννη, Νίκος Ξενάκης και Κωνσταντίνος Ανδρικόπουλος, αναλαμβάνουν περισσότερα από 150 παιδιά που αριθμεί η ακαδημία αυτή τη στιγμή και καλούν κάθε νέο αγόρι και κορίτσι να γνωρίσει τα μυστικά του ποδοσφαίρου και να γίνει μέλος της μεγάλης κοκκινόμαυρης οικογένειας.

Στην κεντρική φωτό διακρίνονται απο αριστερά: Ζωή Παπαγιάννη, Νίκος Ξενάκης, Νότης Παολίνος, Στάθης Τσαρτόλιας, Μάριαν Νούνεφ, Κωνσταντίνος Ανδρικόπουλος, Νίκος Σιαφλάς.


Ροή ειδήσεων

Advertisement