Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Δεν έβρισκε δίχτυα και έχασε έδαφος (Oλα τα φύλλα αγώνα του Β’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το ντέρμπι (1-1) ανάμεσα στη Θύελλα και τον Άρη, το δύο στα δύο το Πάτραι, μεγάλη ανατροπή της Πάτρας 2005

 Εποχές προ πανδημίας γνώρισε το γήπεδο «Φ. Αραβαντινός» που φιλοξένησε το ντέρμπι του Β’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Κόσμος και κοσμάκης στο γήπεδο σε ένα ντέρμπι από τα παλιά με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς, γκολ και εντυπώσεις. Η αλήθεια είναι ότι η Θύελλα θα μπορούσε στο πρώτο μέρος να τελειώσει το παιχνίδι αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες με τον Θανάση Χάχαλη να δηλώνει «παρών». Ωστόσο στο τέλος έτρεχε… για να ισοφαρίσει το υπέροχο γκολ του Μητρόπουλου από τα 2,5 μέτρα περίπου κάτι που κατάφερε στο 65’ με τον συνήθη ύποπτο Γκάτση (1-1).

Την ίδια ώρα το Πάτραι σημείωσε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα νικώντας με 1-0 τον Πήγασο όπως ακριβώς είχε κάνει και στην πρεμιέρα με το ίδιο σκορ.

Η Πάτρα 2005 έκανε το «μπαμ» της αγωνιστικής καθώς σημείωσε μεγάλη ανατροπή νικώντας με 2-1 τον Ατρόμητο Πατρών. Οι «πορτοκαλί» ήταν μπροστά στο σκορ με γκολ του Πρίφτι στο 41’ για να έρθει ο Σουγλέρης στο 67’, 92’ να φέρει τα πάνω-κάτω και να δώσει τη νίκη στην ομάδα των «μπλε».

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα απέσπασε η Αρόη, καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Αναγέννηση Πατρών με 2-1. Τέλος άκοπα πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης ο Εθνικός/Πολύτεκνος αφού έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα η ομάδα του Ηρακλή Πατρών.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π.– ΑΠΟ ΑΡΟΗ 1-2

ΓΚΟΛ: 8′ Γκοτσόπουλος -13′ Κοτσιάς, 87΄Δριβήλας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κ. Ταξιάρχης.

ΚΟΚΚΙΝΗ:-

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Δ. Σγούρας): Βασιλόπουλος, Ζαχαρόπουλος (31’ Λιακόπουλος), Τζακώστας, Πετρακόπουλος, Τσίμπιτσης, Κ. Φραντζής (52’ Χριστοδουλόπουλος), Π. Φραντζής, Αργυρόπουλος, Ν. Φραντζής, Τζελέπης (81’ Αλποχωρίτης), Γκοτσόπουλος (81’ Λαμπίρης).

ΑΡΟΗ (Γ. Δρακοπαναγιωτάκης-Κ. Στουπάκης): Παναγόπουλος, Ν. Δημόπουλος (88’ Πολυδωρόπουλος), Κυπριανίδης, Τσιούλος, Κωτσιάς, Δριβήλας, Θεοδωρακόπουλος, Σπανός, Κογιός (78’ Διαμαντόπουλος), Νταγιάντας, Γ. Δημόπουλος (68’ Ορούτσι).

 

ΘΥΕΛΛΑ Π.-ΑΡΗΣ Π. 1-1

ΓΚΟΛ: 65′ Γκάτσης -25′ Μητρόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κ. Ανδριανός.

ΚΟΚΚΙΝΗ:-

ΘΥΕΛΛΑ (Χ. Καραπίτσος): Μπαρδάκης, Ν. Κωνσταντινίδης (95΄ Δημητρίου), Αδαμόπουλος, Παπαδόπουλος, Κατριβέσης, Κουτσαντώνης (46΄ Αγουρίδης), Σκουμής (58΄ Σκόνδρας), Γκάτσης, Νικολόπουλος (78΄ Σμπόρας), Κ. Κωνσταντινίδης (78΄ Πανίτσας), Παναγόπουλος.

ΑΡΗΣ (Θ. Παπουτσής): Χάχαλης, Πανάρετος, Βαγιώτης, Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Μπούμπαλης, Αγγελής (87΄ Λυμπέρης), Καταρτζόπουλος (81΄ Αλποχωρίτης), Βουτσινάς (46΄ Κούρτης), Μητρόπουλος (75΄ Γράβαλος), Κωστής.

 

ΠΑΤΡΑ 2005-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. 2-1

ΓΚΟΛ: 67’ 92’ Σουγλέρης – 41’ Πρίφτι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλ. Καμζόλας

ΚΟΚΚΙΝΗ:-

ΠΑΤΡΑ 2005 (Γ. Αλεξανδρόπουλος): Πάγκαλος, Ανδριακόπουλος, Σοφιανός, Νάσης, Αβραμόπουλος, Δημητρέλης, Προσκεφαλάς (60’ Γεωργαντόπουλος), Βουρλούμης, Α. Σουγλέρης (92’ Θωμάς), Τάχος (46΄Βιλανάκης), Ψαθογιαννάκης (82’ Τσιούστας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. (Β. Φίλιππας): Αθανασακόπουλος, Λαζαρίδης (17’ Χαϊκάλης), Παλούμπης, Τσίτσαρης, Βασιλείου, Νικολάι, Σπυρόπουλος (34’ Σκιαδαρέσης), Παπαγεωργίου, Μπακόπουλος, Αναγνώστου, Πρίφτι (74’ Ρόδης).

 

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ-ΠΗΓΑΣΟΣ 1-0

ΓΚΟΛ: 44′ Κατσιγιάννης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ν. Χρονάς

ΚΟΚΚΙΝΗ:-

ΠΑΤΡΑΙ (Σ. Σαρρής): Αναστασοβίτης, Θεοτοκάτος, Γερογιάννης, Ιωάννου, Γιαννόπουλος, Βάρρας, Κατσιγιάννης (74’ Καράγιωργας), Ζέλος (78’ Χριστοδουλόπουλος), Δημητρακόπουλος (55’ Σαμπανέι), Μιχαλόπουλος (46’ Μπακάλης), Φούφουλας.

ΠΗΓΑΣΟΣ (Σ. Αθανασόπουλος): Τρίγκας, Πλέγας, Γιώτης, Χριστόπουλος (78’ Μπαλάσης), Αθανασόπουλος, Ζαρναβέλης, Παπαδητρακόπουλος (66’ Κοκοβίκας), Κυριακόπουλος (66’ Ζαχαράτος), Μπαρλάς (57’ Κριμπάς), Γεωργόπουλος, Αποσκίτης.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ/ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΤΡ. α.α. 3-0

Ο Εθνικός/Πολύτεκνος δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας αφού ο Ηρακλής Πατρών παρότι δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να ενεργοποιηθεί και έτσι χάνει τους τρεις βαθμούς της νίκης στα χαρτιά. Το δίδυμο των προπονητών Χρήστος Γερολυμάτος, Βύρωνας Καραβίας είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αντίπαλο της επόμενης αγωνιστικής που είναι ο Πήγασος.

 

Ο MVP

O Βαγγέλης Γκάτσης κλέβει… την στήλη του mvp της αγωνιστικής καθώς με το δικό του γκολ έδωσε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του. Η Θύελλα βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-0 από τον Άρη στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με τον Γκάτση να μην έχει πει την τελευταία του λέξη που στο 65’ της συνάντησης έκανε αυτό που ξέρει καλά, να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να χαρίσει τον βαθμό της ισοπαλίας στη Θύελλα.

 

ΜΙΛΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν είναι η πρώτη φορά

Τους άφησε όλους «άγαλμα» ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Άρη Πατρών Μίλτος Μητρόπουλος στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Θύελλα Πατρών. Ο σούπερ σταρ των «ερυθρόλευκων» στο 25’ της συνάντησης «κεραυνοβόλησε» τον πορτιέρο της Θύελλας Μπαρδάκη από πολύ μακριά γράφοντας το 0-1 για τους Αρειανούς. Ένα γκολ το οποίο ξεσήκωσε όλους τους φίλους της ομάδας της Πλατείας Ελευθερίας αλλά και τους θεατές της αναμέτρησης. Τέτοια γκολ για τον Μητρόπουλο είναι βούτυρο στο ψωμί του.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

2η Αγωνιστική

Αναγέννηση Π.– ΑΠΟ Αρόη…….2-1

Θύελλα Π. – Άρης Π……………….1-1

Πάτρα 2005 – Ατρόμητος Π……2-1

ΑΠΣ Πάτραι – Πήγασος…………1-0

Εθνικός/Πολύτεκνος – Ηρακλής Π……α.α. 3-0

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

3η Αγωνιστική

Ηρακλής Π. – ΑΠΟ Αρόη

Πήγασος – Εθνικός/Πολύτεκνος

Ατρόμητος Π. – Αναγέννηση Π.

Άρης Π. – ΑΠΣ Πάτραι

Θύελλα Π. – Πάτρα 2005


Ροή ειδήσεων

Advertisement