Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Πλούσιο θέαμα χωρίς γκολ (Ολα τα φύλλα αγώνα του Γ’ Ομίλου της Α’ Κατηγορίας)

Δημοσιεύθηκε

στις

Με λευκή ισοπαλία ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ανάμεσα στον Κεραυνό και την Αιγείρα/Ακράτα, μάγκικο «διπλό» οι πιτσιρικάδες του Δαβουρλή

Όλα τα είχε το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου και την Αιγείρα/Ακράτα εκτός του γκολ.

Οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα είχαν μπει με το δεξί, κάτι που ήθελαν να συνεχίσουν και τη 2η αγωνιστική χωρίς όμως αυτό να γίνει εφικτό παίρνοντας από έναν βαθμό (0-0). Να σημειωθεί ότι ο έμπειρος πορτιέρο του Κεραυνού Τσάπαλος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 88’ από τον Κατσαμπέκη. Ο ίδιος μετά τη λήξη της αναμέτρησης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο καθώς σε μια φάση του υπέστη εξάρθρωση στο δάχτυλο του χεριού. Οι γιατροί το έβαλαν στη θέση του και δεν υπάρχει καμία ανησυχία.

Μάγκικο «διπλό» απέσπασε η ομάδα του Δαβουρλή νικώντας με 1-0 χάρη στο τέρμα του Φ. Καραπιπέρη εκτός έδρας την Αναγέννηση Ψαθοπύργου. Οι πιτσιρικάδες του Δημήτρη Ράπτη με αυτή τη νίκη πήραν το πρώτο τους «τρίποντο» στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο της «τρίποντο» απέσπασε η ομάδα της Θύελλας Αιγίου και μάλιστα εκτός έδρας από τον Αετό Πατρών. Το συγκρότημα του Κυριάκου Αθανασίου ήταν καλύτερο και δίκαια πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στην ομάδα του Αγίου Διονυσίου.

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε και το παιχνίδι της Νίκης Προαστίου με τον Αετό Ρίου με τους δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 38’ με τον Κατσιούρα ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 63’ με γκολ του Διαμαντόπουλου να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Την πρώτη τους νίκη σημείωσαν και τα Καλάβρυτα που επικράτησαν εντός έδρας του μαχητικού Άνω Καστριτσίου. Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά καλοί ωστόσο δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν σε γκολ με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι στο 61’ με γκολ του Γ. Τσαβαλά να πάρουν την νίκη.

 

Ο ΜVP

O Δαβουρλής πήρε μάγκικο «διπλό» στο Ρίο, νικώντας με 1-0 την Αναγέννηση Ψαθοπύργου για την 2η αγωνιστική του Γ’ Ομίλου της Α’ Κατηγορίας. Την στήλη του mvp κλέβει… ο νεαρός άσος Φώτης Καραπιπέρης, ο οποίος στο 50’ της συνάντησης με δύο διαδοχικά σουτ κατάφερε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βεντουρή γράφοντας το 1-0 και δίνοντας παράλληλα την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΪΝΔΡΟΣ

Τους έβαλε δύσκολα

Το μπελά τους είχαν βρει οι αμυντικοί του Αετού Πατρών στο εντός έδρας παιχνίδι με τον επιθετικό της Θύελλας Αιγίου, Δημήτρη Καραΐνδρο. Ο έμπειρος φορ καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν άκρως επικίνδυνος, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στους κιτρινόμαυρους. Μάλιστα ο ίδιος στο 53’ κατάφερε να σημειώσει και το γκολ της νίκης για το συγκρότημα του Κυριάκου Αθανασίου.

 

 

ΑΕΤΟΣ Π.-ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ 1-2

ΓΚΟΛ: 40΄Ραμαντάνης-20′ Αρβανίτης, 53′ Καραΐνδρος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Β. Σαφαρίκας.

ΚΟΚΚΙΝΗ:-

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤ. (Χ. Ράντος): Καλλιακμάνης, Μπίρμπας, Μουρτζόπουλος, Τραχάνης (58’ Βετούλας), Λαζανάς, Καρακάσης, Παπαδιονυσίου, Αναγνώστου, Μαράτος (63’ Μπίτρας), Σχοινάς, Ραμαντάνης.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓ. (Κ. Αθανασίου): Ντόι, Γκοτσόπουλος, Μανέτας, Ραυτόπουλος (72’ Μαρδάς), Αθανασίου, Θεολόγος, Τιμοθέου (72’ Μούρτικας), Αρβανίτης, Αποστολόπουλος (54’ Διαμαντόπουλος), Καραϊνδρος, Λαμπίρης (88’ Ραλάι).

 

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ 1-0

ΓΚΟΛ: 61΄ Γ. Τσαβαλάς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Αθανασόπουλος.

ΚΟΚΚΙΝΗ:-

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Ν. Παπαχριστόπουλος-Κ. Βλάχος): Λέσης, Θεοτοκάτος, Αντύπας, Παπαγεωργίου (30΄ Σ. Τσαβαλάς), Θεοδοσίου, Παπαδόπουλος, Μαραγκός (53’ Κουτρουμάνης), Μητρόπουλος, Ασπρούκος, Γ. Τσαβαλάς (70’ Βραχλιώτης), Φεφές.

ΑΝ. ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ (Ε. Μαράτος): Τουλίτσης, Νικολακόπουλος Β., Δουλιγκέρης, Μπαλατής, Ειριώτης, Κωνσταντόπουλος, Μανωλόπουλος (60’ Σπυρόπουλος), Παπαβασιλείου, Γεωργίου (70’ Καρδάρας), Χριστόπουλος, Ραφτόπουλος (80’ Μαράτος).

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ-ΑΙΓΕΙΡΑ/ΑΚΡΑΤΑ 0-0

ΓΚΟΛ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Π. Καδδάς.

ΚΟΚΚΙΝΗ:-

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Π. Λάγκης): Τσάπαλος (88′ λ.τ. Κατσαμπέκης), Μαρκόπουλος (82′ Κασιώνης), Καραχανίδης (88′ Στασινός), Σπανογιάννης, Τρίγκας Α., Τρίγκας Ν., Κούστα, Ντόμας, Σπανός, Καρβούνης (46′ Τσιάτο), Μιχαηλίδης.

ΑΙΓΕΙΡΑ/ΑΚΡΑΤΑ (Φ. Σχοινάς): Λεπενιώτης, Βλάχος, Οικονόμου, Μανθόπουλος, Μητρόπουλος (90+ Καραχάλιος), Παράνομος (85′ Αλέφαντος), Σπανός, Τσίμπιτσης, Ξύδης, Κανέλλης, Κυρίκος (72′ Παναγιωτόπουλος).

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ψ.-ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ 0-1

ΓΚΟΛ: 50΄ Καραπιπέρης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Πράνταλος.

ΚΟΚΚΙΝΗ:-

ΔΟΚΑΡΙΑ: 30′ Κουλούρης (απ’ ευθείας κόρνερ), 55′ Σ. Πρέμτο

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘ. (Κ. Τσιπιανίτης): Βεντουρής, Χριστόπουλος (51’ Σαρρής), Αθανασόπουλος, Χρονόπουλος (62’ Χίνκου), Τελέγκος, Αγγελόπουλος, Μπαρλάς (51’ Αρκουμάνης), Καραμπούλας, Παπαπέτρος (51’ Σκαρτσάνης), Παρίσης, Καλούδης.

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ. ’92 (Δ. Ράπτης): Φατούρος, Γασπαρινάτος (67’ Α. Θωμάς), Καραπιπέρης (85’ Γεράνιος), Ευθυμιόπουλος, Σ. Πρέμτο, Πολίτης, Μακρής, Ανδρικόπουλος (72’Τσεκούρας), Γαλαριώτης, Κουλούρης, Μπάνι.

 

ΝΙΚΗ ΠΡ.-ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ 1-1

ΓΚΟΛ: 63′ Διαμαντόπουλος-38′ Κατσιούρας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χ. Πετρόπουλος.

ΚΟΚΚΙΝΗ: 73′ Αποστολόπουλος.

ΝΙΚΗ (Ν. Πατρώνης): Μποσγανάς, Πολύδωρος, Τασσόπουλος, Μανούσος, Θεοδωρακόπουλος, Διαμαντόπουλος, Ζεκιάι (57’ Φούντος), Ντζάνης (77» Γερολυμάτος), Αντωνόπουλος, Σαμαντάς, Πατρώνης.

ΑΕΤΟΣ Ρ. (Αν. Ζήκος): Κωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Ζακυνθινός, Ιντζές, Λάγιος (77’ Παπαθανασόπουλος), Ζήκος, Καψάλης, Στάμος (57’ Μητρόπουλος), Παπαχαραλάμπους, Σούλι (84’ Λούσκος), Κατσιούρας.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αετός Π. – Θύελλα Αιγίου…………1-2

Καλάβρυτα – Άνω Καστρίτσι…….1-0

Κεραυνός – Αιγείρα/Ακράτα…….0-0

Αναγέννηση Ψ. – Δαβουρλής……0-1

Νίκη Πρ. – Αετός Ρίου……………..1-1

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Άνω Καστρίτσι – Θύελλα Αιγίου

Αετός Ρίου – Καλάβρυτα

Δαβουρλής – Αετός Π.

Αιγείρα/Ακράτα – Νίκη Πρ.

Κεραυνός – Αναγέννηση Ψ.


Ροή ειδήσεων

Advertisement