Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Tα ζώδια σήμερα (4/10)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

 

 

Κριός

Aυτή η εβδομάδα προμηνύεται έντονη όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 και η σύνοδος της με τον Άρη μπορεί να φέρουν τα «πάνω-κάτω». Διαφύλαξε σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα από εντάσεις και παρορμητικά λόγια, καθώς η παρουσία του Άρη κοντά στα «φώτα» της νέας Σελήνης θα φέρει αρκετά.

 

 

Ταύρος

Θα προσπαθήσεις να κλείσεις ζητήματα τα οποία υπάρχουν σε εκκρεμότητα στην καθημερινότητά σου και μπορεί να σου έχουν δημιουργήσει άγχος. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 και η σύνοδος της με τον Άρη πού βρίσκεται το ίδιο ζώδιο δείχνει πως η καθημερινότητά θα είναι αρκετά απαιτητική αυτή την εβδομάδα. Από τη θέλησή σου θα εξαρτηθεί και το πρόγραμμά σου αλλά και η διεκπεραίωση κάποιων υποχρεώσεων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

 

 

Δίδυμοι

Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού (6/10) θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις αισθηματικές σου υποθέσεις και πολύ πιθανό να ανοίξει και ένα νέο κεφάλαιο σε μία αισθηματική σχέση. Η σύνοδος της νέας Σελήνης με τον Άρη πού βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει κάποιες στιγμές έντασης, οι οποίες μπορεί να αποτελέσουν την αιτία για αποφάσεις, οι οποίες θα είναι παρορμητικές!

 

 

Καρκίνος

Θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με υποχρεώσεις του σπιτιού ή με κάποιες οικογενειακές υποθέσεις. Η νέα Σελήνη στις 6/10 δείχνει πως τώρα ήρθε ο καιρός για αποφάσεις σε θέματα τα οποία σε έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά το προηγούμενο διάστημα και σχετίζονται με τα παραπάνω. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κλείσεις κάποιες υποχρεώσεις και κάποιες δουλειές οι οποίες παραμένουν σε εκκρεμότητα.

 

Λέων

Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σε προτρέπει να κλείσεις κάποια ζητήματα τα οποία άνοιξαν το προηγούμενο διάστημα και αφορούν σχέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Η σύνοδος της νέας Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με κάποιο συγγενή, γνωστό ή φίλο σου, οι οποίες θα ανάψουν τα αίματα.

 

Παρθένος

Μπορεί να σου δημιουργηθεί ανησυχία σχετικά με την εξέλιξη κάποιων ζητημάτων, ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται με κάποιο τρόπο και με τον οικονομικό τομέα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 και η σύνοδος της με τον Άρη που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, μιλά για έξοδα για αυτό θα πρέπει να ακολουθήσεις το ρητό που λέει πως «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Προσπάθησε να αποφύγεις αγορές οι οποίες μπορούν να περιμένουν για αργότερα.

 

 

Ζυγός

Aυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη σε εσένα -όπως και όλο αυτό το διάστημα- καθώς τα περισσότερα αστρολογικά δρώμενα συμβαίνουν στο δικό σου ζώδιο. Στις 6/10 θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου η οποία βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη. Όπου βρίσκεται ο Άρης υπάρχει μία έντονη παρορμητική διάθεση, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε κινήσεις που δημιουργούν εκνευρισμό. Προσπάθησε να δώσεις προσοχή σε ζητήματα που αφορούν προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

 

Σκορπιός

Με την επιρροή της νέας Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους -με μεγαλύτερη συχνότητα- κάποιες ανησυχίες ή κάποιες φοβίες σχετικές με ζητήματα που σου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον αυτή την περίοδο. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να μεγεθύνει τα αρνητικά συναισθήματα και τελικά να σε κάνει να αποκτήσεις λάθος εικόνα για ζητήματα που σε ενδιαφέρουν.

 

Τοξότης

Η νέα Σελήνη -λόγω της συνόδου που θα έχει μαζί της ο Άρης- θα είναι αρκετά εκρηκτική και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένα έντονο κλίμα κατά τη διάρκεια συζητήσεων και επαφών με αγαπημένα σου πρόσωπα. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε συζητήσεις που θα έχεις με φίλους καθώς και σε θέματα τα οποία αφορούν συλλογικές δραστηριότητες και ομάδες στις οποίες είσαι μέλος, μιας και θα ακουστούν πολλές και διαφορετικές απόψεις οι οποίες ενδεχομένως να εγείρουν αντιπαραθέσεις.

 

Αιγόκερως

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 και η σύνοδος της με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος το ίδιο ζώδιο, θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό κλίμα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις και θέματα που μπορεί να προκύψουν στη δουλειά, ώστε να μην εμπλακείς σε αυτά. Η επικοινωνία χρειάζεται για ακόμα μία εβδομάδα προσοχή.

 

Υδροχόος

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 θα σου δημιουργήσει ανυπομονησία, σχετικά με μία συνάντηση ή με ένα ταξίδι που έχεις κατά νου. Η σύνοδος του Άρη πού βρίσκεται και εκείνος στο Ζυγό με τα «φώτα» της νέας Σελήνης δείχνει πως ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες στιγμές έντασης με πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

 

Ιχθύες

Θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για αναμόχλευση κάποιων ζητημάτων που έρχονται από το παρελθόν. Είναι πιθανό να υπάρξουν σκέψεις σχετικές με κάποια θέματα, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν εσωτερική αναστάτωση. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από δεδομένα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ακόμα καλό θα ήταν αυτή την εβδομάδα να δώσεις προσοχή και κάποια έξοδα που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους.


Ροή ειδήσεων

Advertisement