Πέμπτη 26 Μαΐου 2022
Connect with us

Lifestyle

Tα ζώδια σήμερα (4/10)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

 

 

Κριός

Aυτή η εβδομάδα προμηνύεται έντονη όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 και η σύνοδος της με τον Άρη μπορεί να φέρουν τα «πάνω-κάτω». Διαφύλαξε σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα από εντάσεις και παρορμητικά λόγια, καθώς η παρουσία του Άρη κοντά στα «φώτα» της νέας Σελήνης θα φέρει αρκετά.

 

 

Ταύρος

Θα προσπαθήσεις να κλείσεις ζητήματα τα οποία υπάρχουν σε εκκρεμότητα στην καθημερινότητά σου και μπορεί να σου έχουν δημιουργήσει άγχος. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 και η σύνοδος της με τον Άρη πού βρίσκεται το ίδιο ζώδιο δείχνει πως η καθημερινότητά θα είναι αρκετά απαιτητική αυτή την εβδομάδα. Από τη θέλησή σου θα εξαρτηθεί και το πρόγραμμά σου αλλά και η διεκπεραίωση κάποιων υποχρεώσεων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

 

 

Δίδυμοι

Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού (6/10) θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις αισθηματικές σου υποθέσεις και πολύ πιθανό να ανοίξει και ένα νέο κεφάλαιο σε μία αισθηματική σχέση. Η σύνοδος της νέας Σελήνης με τον Άρη πού βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει κάποιες στιγμές έντασης, οι οποίες μπορεί να αποτελέσουν την αιτία για αποφάσεις, οι οποίες θα είναι παρορμητικές!

 

 

Καρκίνος

Θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με υποχρεώσεις του σπιτιού ή με κάποιες οικογενειακές υποθέσεις. Η νέα Σελήνη στις 6/10 δείχνει πως τώρα ήρθε ο καιρός για αποφάσεις σε θέματα τα οποία σε έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά το προηγούμενο διάστημα και σχετίζονται με τα παραπάνω. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κλείσεις κάποιες υποχρεώσεις και κάποιες δουλειές οι οποίες παραμένουν σε εκκρεμότητα.

 

Λέων

Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σε προτρέπει να κλείσεις κάποια ζητήματα τα οποία άνοιξαν το προηγούμενο διάστημα και αφορούν σχέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Η σύνοδος της νέας Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με κάποιο συγγενή, γνωστό ή φίλο σου, οι οποίες θα ανάψουν τα αίματα.

 

Παρθένος

Μπορεί να σου δημιουργηθεί ανησυχία σχετικά με την εξέλιξη κάποιων ζητημάτων, ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται με κάποιο τρόπο και με τον οικονομικό τομέα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 και η σύνοδος της με τον Άρη που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, μιλά για έξοδα για αυτό θα πρέπει να ακολουθήσεις το ρητό που λέει πως «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Προσπάθησε να αποφύγεις αγορές οι οποίες μπορούν να περιμένουν για αργότερα.

 

 

Ζυγός

Aυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη σε εσένα -όπως και όλο αυτό το διάστημα- καθώς τα περισσότερα αστρολογικά δρώμενα συμβαίνουν στο δικό σου ζώδιο. Στις 6/10 θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου η οποία βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη. Όπου βρίσκεται ο Άρης υπάρχει μία έντονη παρορμητική διάθεση, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε κινήσεις που δημιουργούν εκνευρισμό. Προσπάθησε να δώσεις προσοχή σε ζητήματα που αφορούν προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

 

Σκορπιός

Με την επιρροή της νέας Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους -με μεγαλύτερη συχνότητα- κάποιες ανησυχίες ή κάποιες φοβίες σχετικές με ζητήματα που σου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον αυτή την περίοδο. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να μεγεθύνει τα αρνητικά συναισθήματα και τελικά να σε κάνει να αποκτήσεις λάθος εικόνα για ζητήματα που σε ενδιαφέρουν.

 

Τοξότης

Η νέα Σελήνη -λόγω της συνόδου που θα έχει μαζί της ο Άρης- θα είναι αρκετά εκρηκτική και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένα έντονο κλίμα κατά τη διάρκεια συζητήσεων και επαφών με αγαπημένα σου πρόσωπα. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε συζητήσεις που θα έχεις με φίλους καθώς και σε θέματα τα οποία αφορούν συλλογικές δραστηριότητες και ομάδες στις οποίες είσαι μέλος, μιας και θα ακουστούν πολλές και διαφορετικές απόψεις οι οποίες ενδεχομένως να εγείρουν αντιπαραθέσεις.

 

Αιγόκερως

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 και η σύνοδος της με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος το ίδιο ζώδιο, θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό κλίμα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις και θέματα που μπορεί να προκύψουν στη δουλειά, ώστε να μην εμπλακείς σε αυτά. Η επικοινωνία χρειάζεται για ακόμα μία εβδομάδα προσοχή.

 

Υδροχόος

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 θα σου δημιουργήσει ανυπομονησία, σχετικά με μία συνάντηση ή με ένα ταξίδι που έχεις κατά νου. Η σύνοδος του Άρη πού βρίσκεται και εκείνος στο Ζυγό με τα «φώτα» της νέας Σελήνης δείχνει πως ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες στιγμές έντασης με πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

 

Ιχθύες

Θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για αναμόχλευση κάποιων ζητημάτων που έρχονται από το παρελθόν. Είναι πιθανό να υπάρξουν σκέψεις σχετικές με κάποια θέματα, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν εσωτερική αναστάτωση. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από δεδομένα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ακόμα καλό θα ήταν αυτή την εβδομάδα να δώσεις προσοχή και κάποια έξοδα που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους.

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (26/5)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Κριός

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει και είναι καιρός να αντιμετωπίσεις τις διάφορες καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Κάνε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και δες το μέλλον σου πιο θετικά. Σε κάθε περίπτωση μην αφήσεις κάποια θέματα του παρελθόντος να σε κρατάνε πίσω.

 

Ταύρος

Σήμερα μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη την φαντασία σου και χρησιμοποίησέ την ώστε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη και πιο όμορφη, αγαπητέ Ταύρε. Μη βιαστείς στις αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις, αλλά ζύγισε πρώτα τα υπέρ και τα κατά.

Δίδυμοι

Σήμερα θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά πράγματα που ήταν αδύνατα στο παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μόνο μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί λόγω των επιρροών που δέχεσαι μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις.

 

Καρκίνος

Σήμερα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να σκεφτείς κάποια ζητήματα ήρεμα και να βρεις τις λύσεις που αναζητάς εδώ και καιρό. Μην αφήσεις τίποτα να σε εκνευρίσει και κινήσου με προγραμματισμό, για να ξεπεράσεις τα θέματα που σε απασχολούν.

 

Λέων

Μην αναλώνεσαι με άσχετους ανθρώπους και εκμεταλλεύσου σωστά στις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα έχεις. Προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματά σου με ήρεμο τρόπο, αν θέλεις να κρατήσεις σε καλά επίπεδα τη σχέση σου. Στην καριέρα σου θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες, αλλά προσπάθησε να κρατήσεις την αισιοδοξία σου και να μην είσαι εγωκεντρικός.

 

Παρθένος

Σήμερα θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά με αποτελεσματικότητα. Ταυτόχρονα όμως, λόγω των επιρροών που δέχεσαι θα έχεις πολύ εκνευρισμό για τις υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Προσπάθησε να μην κάνεις αυτό το λάθος.

 

Ζυγός

Ο αυτοέλεγχος θα σου χρειαστεί σήμερα, καθώς κάποια γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν και μπορεί να παρασυρθείς σε βιαστικές αποφάσεις. Κάθε τι που θα σου συμβεί σήμερα, πρέπει να το αξιολογήσεις με τη λογική και όχι με το συναίσθημα, για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Μην αφήνεις τη σκέψη σου να ξεφεύγει από την ορθή πορεία.

 

Σκορπιός

Σήμερα είσαι σε μια πολύ καλή διάθεση και αυτό φαίνεται και στους γύρω σου, οι οποίοι δείχνουν το θαυμασμό τους σε κάθε σου κίνηση. Απαλλάξου από οτιδήποτε σε κρατάει πίσω ή σε μιζεριάζει και κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ένα πιο ωραίο αύριο για εσένα και την οικογένειά σου.

 

Τοξότης

Η σημερινή Πέμπτη, είναι αρκετά ήρεμη για σένα και στον ελεύθερό σου χρόνο θα έχεις τη διάθεση να κάνεις μια ανασκόπηση στο παρελθόν και να λύσεις τα ζητήματα που σου έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Κάνε τις κινήσεις σου χωρίς άγχος, βιασύνη και κυρίως χωρίς να επηρεάζεσαι από το τι λένε οι γύρω σου.

 

Αιγόκερως

Σήμερα, θα αισθανθείς μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μια διάχυτη μελαγχολία. Νιώθεις έντονη την ανάγκη για μοναξιά κι απομόνωση. Ίσως να νιώθεις ενστικτωδώς την επιθυμία να απομακρυνθείς από τα προβλήματά και τα συναισθήματα των άλλων. Απόφυγε την υπερβολική ευαισθησία και ανοχή σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων.

 

Υδροχόος

Οι εκκρεμότητες που έχεις, σήμερα σε κάνουν να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Στην πραγματικότητα όλα είναι στο κεφάλι σου και με λίγη ψυχραιμία, μπορείς να τα αντιμετωπίσεις. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μίλα με φίλους, που μπορούν να βοηθήσουν.

 

Ιχθύες

Η επιτυχία που περιμένεις έρχεται και θα την απολαύσεις πολύ σύντομα. Όλα πηγαίνουν καλά και, αν δεν κάνεις υπερβολές, μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα. Συγκράτησε τη φαντασία σου, μην κινείσαι με συναισθηματισμούς κι άσε τους άλλους να κάνουν τα υπόλοιπα. Έχεις πολύ καλές προοπτικές, για να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Περισσότερα

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (25/5)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Κριός

Tο προηγούμενο διάστημα δεν χαρακτηρίζεται ως ευχάριστο. Βίωσες αρκετή ένταση και πολλά εμπόδια και ιδιαιτέρως, εντός οικογενειακής εστίας. Τώρα ήρθε η ώρα να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα και τα πράγματα να βελτιωθούν αισθητά. Οι πολυπόθητες ισορροπίες σε πολλούς τομείς αποκαθίστανται και έτσι βρίσκεις την ηρεμία να καταστρώσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον.

 

 

Ταύρος

Mοιάζει πλέον μακρινό παρελθόν η περίοδος εκείνη που σε στιγμάτισε και το μόνο που μένει είναι κάποια σημάδια για να σου θυμίζουν, ίσως, τί πέρασες. Κοίταξε πλέον το μέλλον με αισιοδοξία και μην αφήσεις κάποια μικροπροβλήματα να σταματήσουν την πρόοδό σου. Δείξε πειθαρχία στον προγραμματισμό και μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του. Έχεις όλες τις προοπτικές να καταφέρεις πολλά.

 

Δίδυμοι

Aνήκεις σε ένα ζώδιο που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και πείσμα. Την περίοδο αυτή θα τα χρειαστείς και τα δύο προκειμένου να κρατήσεις τις ισορροπίες και να προωθήσεις ταυτόχρονα τα σχέδιά σου. Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να μην τους επιτρέψεις παρεμβάσεις. Κάνε τον προγραμματισμό σου και φρόντισε να τον ακολουθήσεις κατά γράμμα.

 

Καρκίνος

Kανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η περίοδος που άφησες πίσω ήταν πολύ κουραστική για εσένα και μάλιστα καθόλου καρποφόρα. Τώρα, λοιπόν, κουβαλώντας περισσότερη σοφία εξαιτίας των εμπειριών, κάνε τις αναθεωρήσεις που χρειάζεται και βάλε νέους στόχους και πρόγραμμα. Με πείσμα και μεθοδικότητα θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε ό,τι προκύψει.

 

Λέων

H περίοδος που διανύεις, όπως και αυτή που έρχεται, απαιτεί από εσένα έντονη προσπάθεια προκειμένου να αντιμετωπίσεις τις αναποδιές που σου συμβαίνουν. Χρειάζεσαι ψυχραιμία και χρόνο για να ξεκουράζεσαι και να ανακτάς τις δυνάμεις σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να έχεις καθαρό μυαλό ώστε να συνεχίσεις την προσπάθεια.

 

Παρθένος

Mπορεί να νιώθεις ότι το κλίμα δεν είναι και τόσο φιλικό και κάθε λίγο και λιγάκι να εμφανίζονται μικρο-εμπόδια. Ωστόσο, μην ανησυχείς, γιατί η λύση έρχεται από τον κοινωνικό σου περίγυρο. Κάποιο τρίτο πρόσωπο θα σου κάνει μια πρόταση την οποία θα πρέπει να σκεφτείς καλά, καθώς θα είναι μια καλή ευκαιρία για να ωθήσεις τα σχέδιά σου.

 

Ζυγός

Tο ζώδιό σου ανήκει στα ευνοημένα της ημέρας, καθώς αναμένεται η δυνατότητα να υλοποιήσεις πολλά πράγματα που έχεις στο μυαλό σου. Ο τρόπος που θα χειριστείς τις καταστάσεις και η ψυχολογία σου θα επηρεάσουν την έκβαση. Δώσε προσοχή στα δεδομένα σου και δες πως αυτά μπορούν να λειτουργήσουν θετικά για τα σχέδιά σου.

 

 

Σκορπιός

Τα νήματα κινούνται παρασκηνιακά και πρόσωπα που θεωρούσες αγαπημένα λειτουργούν με στόχο να σου δυσκολέψουν τη ζωή. Αν μια εσωτερική φωνή προσπαθεί να σε προφυλάξει, μην την αψηφήσεις. Προφυλάξου και να έχεις στο νου σου ότι η απόπειρα εναντίον σου θα επαναληφθεί. Όμως μην ανησυχείς όσο κι αν προσπαθούν να σε επηρεάσουν αρνητικά.

 

Τοξότης

Νιώθεις ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ήθελες και αυτό επηρεάζει τον τρόπο που βλέπεις γύρω σου και αντιμετωπίζεις τον κοινωνικό σου περίγυρο. Δώσε προσοχή, γιατί με αυτά τα συναισθήματα ως οδηγό, η πορεία σου δεν θα είναι αυτή που θέλεις. Πρόσεξε μην αφήσεις ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

 

Αιγόκερως

Tο επόμενο διάστημα είναι πολύ ελπιδοφόρο για την προσωπική σου εξέλιξη και την επίτευξη των στόχων σου. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για ανάπτυξη και πρόοδο μέσα από καταστάσεις πρωτόγνωρες για εσένα. Φρόντισε να είσαι ανοιχτός σε νέα πράγματα, αποφεύγοντας τη συντηρητική στάση. Βάλε ένα πρόγραμμα στη ζωή σου και θέσε προτεραιότητες.

 

Υδροχόος

Σε χαρακτηρίζει ένα αίσθημα αυθορμητισμού το οποίο κινείται από την έντονη ανάγκη σου να αλλάξεις τις συνθήκες της ζωής σου. Ξέρεις καλά, όμως, ότι κάτι τέτοιο δεν μπορείς να επιτευχθεί από την μια μέρα στην άλλη. Έτσι, επιστράτευσε την υπομονή σου και κινήσου με λογική σκέψη και συνέπεια στον προγραμματισμό που θα κάνεις. Μην υποκύπτεις σε πρόσκαιρες λύσεις.

 

Ιχθύες

Οι συνθήκες στη ζωή σου δεν είναι ιδανικές. Υπάρχουν αρκετά εμπόδια και προβληματικές καταστάσεις που θα κληθείς να επιλύσεις και να πας παρακάτω. Ίσως σε δυσκολέψουν αρκετά, αλλά θα πρέπει να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και να στηριχτείς στο χαρακτηριστικό σου που είναι το κλειδί της επιτυχίας: η θετική σκέψη για το μέλλον.

Περισσότερα

Lifestyle

Ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού μέσω του ποδοσφαίρου άμμου – Ημερίδα με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Ο ΑΠΣ Νάπολη Πατρών με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην Δυτική Ελλάδα μέσω του ποδοσφαίρου άμμου (beachsoccer)», που θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη  25 Μαΐου 2022, ώρα 20.00, στο ξενοδοχείο Adonis στην Πάτρα.

Θα συμμετέχουν στελέχη του αθλήματος beachsoccer, προπονητές, παράγοντες, αλλά και διεθνείς παίκτες για την παρουσίαση της αγωνιστικής χρονιάς 2022 και την προβολή του αθλήματος. 

Παράλληλα, θα υπάρξουν παρεμβάσεις των στελεχών της παγκόσμιας ομοσπονδίας beachsoccer η οποία θα εκφράσει το ενδιαφέρον της για διοργάνωση παγκοσμίου εμβέλειας αγώνων στην Αχαΐα. Επίσης θα γίνει παρουσίαση των εμφανίσεων της ομάδας στις διεθνείς διοργανώσεις  με τα λογότυπα της ΠΔΕ ως προβολή για την περιοχή μας στο εξωτερικό.

Επίσης στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα οφέλη που θα αποκομίσει η πόλη από τους αγώνες και τον θεματικό αθλητικό τουρισμό που θα προσελκύσει κατά τη διάρκεια και μετά τους αγώνες, διεξάγοντας διοργανώσεις Ευρωπαϊκού και παγκοσμίου επίπεδου. Επίσης οι καλεσμένοι θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν το άθλημα μέσα από αναλυτική  παρουσίαση που θα γίνει, και επιπλέον  θα παρουσιαστεί το δωρεάν καινοτόμο πρόγραμμα για αγόρια και κορίτσια  ηλικίας 5-12 ετών «beachsoccerkids».

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα