Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023
Connect with us

Lifestyle

Tα ζώδια σήμερα (4/10)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

 

 

Κριός

Aυτή η εβδομάδα προμηνύεται έντονη όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 και η σύνοδος της με τον Άρη μπορεί να φέρουν τα «πάνω-κάτω». Διαφύλαξε σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα από εντάσεις και παρορμητικά λόγια, καθώς η παρουσία του Άρη κοντά στα «φώτα» της νέας Σελήνης θα φέρει αρκετά.

 

 

Ταύρος

Θα προσπαθήσεις να κλείσεις ζητήματα τα οποία υπάρχουν σε εκκρεμότητα στην καθημερινότητά σου και μπορεί να σου έχουν δημιουργήσει άγχος. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 και η σύνοδος της με τον Άρη πού βρίσκεται το ίδιο ζώδιο δείχνει πως η καθημερινότητά θα είναι αρκετά απαιτητική αυτή την εβδομάδα. Από τη θέλησή σου θα εξαρτηθεί και το πρόγραμμά σου αλλά και η διεκπεραίωση κάποιων υποχρεώσεων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

 

 

Δίδυμοι

Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού (6/10) θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις αισθηματικές σου υποθέσεις και πολύ πιθανό να ανοίξει και ένα νέο κεφάλαιο σε μία αισθηματική σχέση. Η σύνοδος της νέας Σελήνης με τον Άρη πού βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει κάποιες στιγμές έντασης, οι οποίες μπορεί να αποτελέσουν την αιτία για αποφάσεις, οι οποίες θα είναι παρορμητικές!

 

 

Καρκίνος

Θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με υποχρεώσεις του σπιτιού ή με κάποιες οικογενειακές υποθέσεις. Η νέα Σελήνη στις 6/10 δείχνει πως τώρα ήρθε ο καιρός για αποφάσεις σε θέματα τα οποία σε έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά το προηγούμενο διάστημα και σχετίζονται με τα παραπάνω. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κλείσεις κάποιες υποχρεώσεις και κάποιες δουλειές οι οποίες παραμένουν σε εκκρεμότητα.

 

Λέων

Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σε προτρέπει να κλείσεις κάποια ζητήματα τα οποία άνοιξαν το προηγούμενο διάστημα και αφορούν σχέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Η σύνοδος της νέας Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με κάποιο συγγενή, γνωστό ή φίλο σου, οι οποίες θα ανάψουν τα αίματα.

 

Παρθένος

Μπορεί να σου δημιουργηθεί ανησυχία σχετικά με την εξέλιξη κάποιων ζητημάτων, ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται με κάποιο τρόπο και με τον οικονομικό τομέα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 και η σύνοδος της με τον Άρη που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, μιλά για έξοδα για αυτό θα πρέπει να ακολουθήσεις το ρητό που λέει πως «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Προσπάθησε να αποφύγεις αγορές οι οποίες μπορούν να περιμένουν για αργότερα.

 

 

Ζυγός

Aυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη σε εσένα -όπως και όλο αυτό το διάστημα- καθώς τα περισσότερα αστρολογικά δρώμενα συμβαίνουν στο δικό σου ζώδιο. Στις 6/10 θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου η οποία βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη. Όπου βρίσκεται ο Άρης υπάρχει μία έντονη παρορμητική διάθεση, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε κινήσεις που δημιουργούν εκνευρισμό. Προσπάθησε να δώσεις προσοχή σε ζητήματα που αφορούν προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

 

Σκορπιός

Με την επιρροή της νέας Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους -με μεγαλύτερη συχνότητα- κάποιες ανησυχίες ή κάποιες φοβίες σχετικές με ζητήματα που σου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον αυτή την περίοδο. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να μεγεθύνει τα αρνητικά συναισθήματα και τελικά να σε κάνει να αποκτήσεις λάθος εικόνα για ζητήματα που σε ενδιαφέρουν.

 

Τοξότης

Η νέα Σελήνη -λόγω της συνόδου που θα έχει μαζί της ο Άρης- θα είναι αρκετά εκρηκτική και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένα έντονο κλίμα κατά τη διάρκεια συζητήσεων και επαφών με αγαπημένα σου πρόσωπα. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε συζητήσεις που θα έχεις με φίλους καθώς και σε θέματα τα οποία αφορούν συλλογικές δραστηριότητες και ομάδες στις οποίες είσαι μέλος, μιας και θα ακουστούν πολλές και διαφορετικές απόψεις οι οποίες ενδεχομένως να εγείρουν αντιπαραθέσεις.

 

Αιγόκερως

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 και η σύνοδος της με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος το ίδιο ζώδιο, θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό κλίμα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις και θέματα που μπορεί να προκύψουν στη δουλειά, ώστε να μην εμπλακείς σε αυτά. Η επικοινωνία χρειάζεται για ακόμα μία εβδομάδα προσοχή.

 

Υδροχόος

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 θα σου δημιουργήσει ανυπομονησία, σχετικά με μία συνάντηση ή με ένα ταξίδι που έχεις κατά νου. Η σύνοδος του Άρη πού βρίσκεται και εκείνος στο Ζυγό με τα «φώτα» της νέας Σελήνης δείχνει πως ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες στιγμές έντασης με πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

 

Ιχθύες

Θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για αναμόχλευση κάποιων ζητημάτων που έρχονται από το παρελθόν. Είναι πιθανό να υπάρξουν σκέψεις σχετικές με κάποια θέματα, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν εσωτερική αναστάτωση. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από δεδομένα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ακόμα καλό θα ήταν αυτή την εβδομάδα να δώσεις προσοχή και κάποια έξοδα που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους.

Lifestyle

Γέννησε η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα – Παρών στον τοκετό ο Αλμπέρτο Μποτία

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελένη Φουρέιρα, καθώς έγινε μητέρα για πρώτη φορά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια το μεσημέρι της Τρίτης (7/2) έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τον αγαπημένο της να ήταν μέσα στον τοκετό και την Φουρέιρα να γεννά φυσιολογικά και όχι με καισαρική.

Κατάθεση ψυχής από την Ελένη Φουρέιρα: Ντρεπόμουν να πω ότι είμαι από την Αλβανία – Έζησα φτώχεια και εμφύλιο
Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή και η Soula Glamorous μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, στέλνοντας τις ευχές της στο ζευγάρι.

Η ανάρτησή της

Η εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue, η τραγουδίστρια μίλησε για την επιθυμία της να γίνει μητέρα: «Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σ’ εµένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να µην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. Ενάμιση χρόνο πάλευα. Πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς, μέχρι που τελικά το μωρό ήρθε φυσικά. Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλµπέρτο, φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει φανταστικός μπαμπάς», εξομολογήθηκε.

Και πρόσθεσε: «Τον φαντάζομαι μέρα-νύχτα. Πώς θα είναι, πώς θα μιλάει, τι θα γίνει όταν μεγαλώσει. Λες να γίνει τραγουδιστής; Ή ποδοσφαιριστής σαν τον πατέρα του; Ας γίνει ό,τι θέλει! Όνομα δεν έχω σκεφτεί. Θέλω να τον δω πρώτα, να δω τι του πάει. Ρε παιδί µου, ξέρεις τι νιώθω τώρα; Άτρωτη. ∆εν ξέρω πού τη βρήκα αυτή τη δύναμη. Αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω τα πάντα. Να πετύχω το ακατόρθωτο. Έχω μια πρωτόγνωρη χαρά. Πώς να την περιγράψω; Ούτε που ξέρω. Μη µου πεις, όμως, ότι δεν την αισθάνεσαι».

in.gr

Περισσότερα

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(7/2)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Είναι καιρός να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, και να δώσεις από μόνος σου τις λύσεις που περιμένεις από τους άλλους. Eίναι πολύ ευνοϊκή μέρα για να διευθετήσεις μια και καλή προβλήματα που σε κουράζουν εδώ και καιρό, με τη βοήθεια μάλιστα καλών και έμπιστων φίλων.

Ταύρος
Η σημερινή Τρίτη είναι αρκετά ήρεμη για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, και αν δεν παρασυρθείς από τις δικές σου σκέψεις, μπορείς να περάσεις καλά. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και απόφυγε να μπλεχτείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις και παρεξηγήσεις. Ακολούθησε το δρόμο της ειλικρίνειας και της διαφάνειας.

Δίδυμοι
Η σημερινή Τρίτη θα σου φέρει κάποιες αναστατώσεις, κυρίως από εξωγενείς παράγοντες που θα σε αγχώσουν ιδιαίτερα. Προσπάθησε να μείνεις ανεπηρέαστος και να περιορίσεις την ευαισθησία σου απέναντι σε όσα ακούς. Δείξε εμπιστοσύνη στο μυαλό σου και τις ικανότητές σου, για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα προκύψουν.

Καρκίνος
Σήμερα, ενδέχεται να κάνεις κάποιες σημαντικές αλλαγές. Μην βιαστείς να υλοποιήσεις ένα σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου. Ενδέχεται επίσης να παρουσιαστούν δυσκολίες στον επαγγελματικό σου χώρο, ενώ μπορεί να διαπιστώσεις ότι κάποιος προσπαθεί να σε ξεγελάσει και θα απογοητευτείς.

Λέων

Παρθένος
Σήμερα, θα καταφέρεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα όμως, λόγω των επιρροών που δέχεσαι, θα νοιώθεις έντονο εκνευρισμό για τις υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Προσπάθησε να μην κάνεις αυτό το λάθος.

Ζυγός
Σήμερα, είναι μια πολύ καλή μέρα για εσένα, προκειμένου να ολοκληρώσεις σχέδια και να εκπληρώσεις όνειρα που κάνεις εδώ και καιρό. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και φρόντισε να ξεκουραστείς λίγο, γιατί τον τελευταίο καιρό τα έχεις δώσει όλα και βρίσκεσαι στα πρόθυρα της υπερκόπωσης.

Σκορπιός
Ένα δυνατό αίσθημα καχυποψίας θα σε γεμίσει με ανασφάλειες και θα προσπαθήσεις να καταλάβεις από πού προέρχεται. Θα αναλύεις κάθε τι που βλέπεις και ακούς, προσπαθώντας να αντιληφθείς τι κρύβεται πίσω του. Θα προσπαθείς να ερμηνεύσεις κινήσεις και μηνύματα και θα το κάνεις τόσο έντονα, που στο τέλος θα γίνει και ενοχλητικό για τους άλλους.

Τοξότης
Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να κάνεις αρκετό κουράγιο για να μπορέσεις να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Τουλάχιστον μέχρι το βράδυ οι ευκαιρίες θα σου εμφανίζονται η μία μετά την άλλη και μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αιγόκερως
Σήμερα θα έχεις πολύ δυναμικότητα, και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις όποιες εκκρεμότητες έχεις. Μην αφήνεις να συσσωρεύονται θέματα, που μπορεί να σε αγχώνουν. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου.

Υδροχόος
Θα μπορέσεις να ασχοληθείς με την οικογένειά σου και να λύσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου.

Ιχθύες
Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην νευριάζεις με το φιλικό σου περιβάλλον, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις που θα οδηγήσουν τις καταστάσεις στα άκρα. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις το χρόνο σου κάνοντας κάτι που σε ευχαριστεί και σε ανανεώνει, χωρίς να ασχολείσαι με θέματα τρίτων που ουσιαστικά δεν σε αφορούν.

Περισσότερα

Lifestyle

Γέννησε η Τζούλια Αλεξανδράτου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτησή της στα social media. Συγκεκριμένα, ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία από το μαιευτήριο, στην οποία κρατά αγκαλιά το μωρό της.

Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Γεννήθηκε το μωρό μου Πάρις! Σε αγαπάμε όσο δεν υπάρχουν λόγια Καλωσόρισες (9 μήνες Πεθαν@ ) ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα καταλάβει το ταξίδι της ζωής. Η ζωή σου είναι δική σου. Θα είμαι για πάντα απίστευτα ευγνώμων, τυχερή και ευλογημένη. Η ζωή μου τώρα αρχίζει. Έχω ό,τι Θέλω. ΟΛΑ ΜΟΥ».

Οι αναρτήσεις και ο πατέρας
Σημειώνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Τζούλιας Αλεξανδράτου δημοσίευε στιγμιότυπα με τη φουσκωμένη της κοιλιά στα social media, ωστόσο δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του πατέρα του μωρού της αλλά ούτε και λεπτομέρειες της προσωπική της ζωής.

Σε συνέντευξή της έχει πει για το μωρό της: «Πλέον προτεραιότητα είναι μόνο το παιδί μου, κανείς άλλος και τελευταία βάζω εμένα. Θα είμαι εξ ολοκλήρου η σκλάβα του. Αν και σαν άνθρωπος είμαι πολύ σκληρή, αυστηρή και ψυχρή θα έλεγα… Ούτε θα γίνω χαζομαμά όπως πολλές. Δεν έχω πάντως ακόμα αυτό που λένε το “μητρικό ένστικτο”, πιστεύω θα μου βγει στη πορεία».

Τέλος, για τον πατέρα του μωρού έχει αναφέρει: «Είμαστε μαζί εδώ και έναν χρόνο σχεδόν. Είναι άνθρωπος που δε θέλει να βρίσκεται in the public eye ούτε κι εγώ. Θέλουμε την ιδιωτικότητα μας. Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή και με ποιον είμαι παρά μόνον εμένα. Είναι άνθρωπος που ασχολείται με τον χρυσό και έχει επιχειρήσεις στο εξωτερικό ως μισός ξένος που είναι. Δε θα ξαναπαντρευτώ, διότι το έχω κάνει στο παρελθόν. Δεν πιστεύω σε αυτό το θεσμό. Τον θεωρώ εντελώς ανούσιο».

Η ανάρτησή της μέσα από το μαιευτήριο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Hunt (@juliahunt0000)

in.gr

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα