Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Γ. Καρβέλης: «Στήριξη στους νοσηλευτές»

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη στήριξή τους στο έργο που επιτελεί το νοσηλευτικό προσωπικό κάθε βαθμίδας εξέφρασε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο οποίος παραβρέθηκε στην τελετή αγιασμού για τη νέα χρονιά του Δημόσιου ΙΕΚ στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» (Επιδαύρου 2-4 στην Πάτρα).

Ο κ. Καρβέλης αφού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, πρωτίστως με υγεία, επεσήμανε τα εξής: «Στηρίζουμε το νοσηλευτικό έργο, ανεξαρτήτου κατηγορίας. Είναι όλοι αυτοί που έχουν δώσει κάθε ικμάδα από τον εαυτό τους ώστε να στηρίξουν την κατάσταση που δημιουργήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια λόγω της πανδημίας. Από την πλευρά μου, έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μου σε ό,τι χρειαστεί. Τόσο η Διευθύντρια του ΙΕΚ, όσο και η Διοίκηση του Νοσοκομείου, έχουν κάνει την καλύτερη προσπάθεια, ώστε να λειτουργήσει με τις ιδανικότερες συνθήκες εκπαίδευσης».

Ευχήθηκε στους σπουδαστές να ολοκληρώσουν σύντομα την εκπαιδευτική διαδικασία, ώστε να απορροφηθούν στις Νοσηλευτικές Μονάδες της περιοχής. «Με τα μέχρι σήμερα στοιχεία της 6ης ΥΠΕ και τα κενά που υπάρχουν στον κλάδο της νοσηλευτικής, δεν θα υπάρχει κάποιος από εσάς που θα θέλει να δουλέψει και να μη βρει κάποιο χώρο. Με το καλό λοιπόν, να έχετε μια καλή σταδιοδρομία και θα την έχετε μέσα στα όρια της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας», συμπλήρωσε ο κ. Καρβέλης.
Παρών στην τελετή του αγιασμού, και ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο οποίος ευχήθηκε με τη σειρά του, δύναμη και καλή σταδιοδρομία στους σπουδαστές, τονίζοντας μεταξύ άλλων, το σημαντικό έργο που προσφέρουν στην κοινωνία.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Λίγο αργότερα, ο κ. Καρβέλης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας” Ηλία Θεοδωρόπουλο, επισκέφθηκε και τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ψυχικής Υγείας, όπου συνομίλησε με το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κλάδεψαν και… ξέχασαν τα κλαδιά

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Δεν είναι δυνατόν στην καρδιά της πόλης να κλαδεύονται τα δένδρα και τα συνεργεία να τα αφήνουν στο δρόμο ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Την εικόνα αυτή αντικρίσαμε χθες το μεσημέρι στην Όθωνος Αμαλίας στο ύψος της Κολοκοτρώνη αλλά και λίγο πριν την Ερμού. Δυσφόρησαν και πολλοί πολίτες με την εικόνα αυτή. Γιατί, πάνω από όλα οι αρμόδιοι οφείλουν να φροντίζουν για την βελτίωση της καθημερινότητας της πόλης και την αισθητική της αναβάθμιση και όχι να κυριαρχεί το αίσθημα της αδιαφορίας και της εγκατάλειψης.

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Το υπουργείο έτοιμο για εκλογές»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

«Το υπουργείο Εσωτερικών είναι πάντα έτοιμο να διεξαγάγει εκλογές» είπε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, ο οποίος στο περιθώριο των εγκαινίων του Γραφείου του Συνηγόρου του Πολίτη, που τελέστηκαν εντός του χώρου της ΔΕΘ, ερωτήθηκε σχετικά. Επίσης, ο κ. Βορίδης μίλησε για «δημοσκοπικό κόστος» που εμφανίζεται στα γκάλοπ μετά την τραγωδία στα Τέμπη, σημειώνοντας τα εξής: «Εγώ περισσότερο βλέπω έναν κόσμο που πηγαίνει στο… δεν ξέρω / δεν απαντώ / δεν έχω αποφασίσει, παρά κάπου αλλού. Δεν βλέπω τεκτονικές, συστημικές αλλαγές στο πολιτικό σύστημα και στη γενικότερη εικόνα και στην αποτύπωση των συσχετισμών, όπως για παράδειγμα την εποχή που είχαμε όντως τεκτονικές πολιτικές αλλαγές την εποχή των συνεπειών του μνημονίου. Εκεί είχαμε μια τεράστια αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού. Δεν βλέπω να αποτυπώνεται κάτι τέτοιο στις δημοσκοπήσεις, τουλάχιστον».

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Οι… «ψαγμένοι» αετονύχηδες

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η ενημέρωση για τη γυναίκα που τηλεφωνεί σε σπίτια Πατρινών και προσποιούμενη υπάλληλο του Δήμου Πατρέων, ζητάει από πολίτες το IBAN των τραπεζικών λογαριασμών τους, δήθεν για να τους επιστρέψει χρήματα από τον Δήμο, έρχεται λίγο αφότου υπήρξε αντίστοιχο κρούσμα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με άτομο που επικοινώνησε με πολίτη και προσποιούμενο υπάλληλο της Περιφέρειας τον ενημέρωσε ότι έχει εκδοθεί ένταλμα πληρωμής και θα έπρεπε να βάλει τα στοιχεία του σε link που του έστειλε σε εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στο κινητό του. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, λοιπόν! Γιατί οι «αετονύχηδες» δεν αρκούνται πλέον σε ανώνυμα mail, δεν παριστάνουν μόνο τους δικηγόρους, τους ασφαλιστές ή ό,τι άλλο και με πρόσχημα διάφορα γεγονότα προσπαθούν να αντλήσουν χρήματα. Πλέον, υποδύονται τους ρόλους ακόμα και συγκεκριμένων προσώπων, έχοντας μάλιστα μάθει σε πολλές περιπτώσεις, σε ποιόν τηλεφωνούν και πόσα χρήματα περιμένει από κάποιον φορέα… Μεγάλη προσοχή!!! Μην εμπιστεύεστε στοιχεία των λογαριασμών σας σε κανέναν, χωρίς προηγουμένως να έχετε ελέγξει πλήρως…

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα