Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Νίκη για να μπει στην 4αδα θέλει η Κορίνθιανς

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό. 5/6 νίκες για την Κορίνθιας εντός απέναντι στην Μπαΐα. Οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ στα τελευταία 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Μπαΐα.

Μάθετε τα πάντα για το παμε στοιχημα

Η Κορίνθιανς βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αφού τη προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας 2-2 με τη Μπραγκαντίνο. Έτσι συνέχιζε την αήττητη, όπου έχει να δεχτεί την ήττα 9 τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Στη βαθμολογία είναι στην 6η θέση με 34 βαθμούς. Σήμερα θέλει τη νίκη, ώστε να βρεθεί στη τετράδα της κατάταξης.

Η Μπαία τη προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας 2-0 από την Ιντερνασιονάλ. Έτσι επανήλθε στις αποτυχίες, αφού προηγήθηκαν πρώτα τα δύο ισάριθμα πολύ καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, εντός 4-2 με τη Φορταλέζα, εκτός 0-0 με τη Σάντος και τώρα εντός 1-1 με τη Μπραγκαντίνο. Στη βαθμολογία είναι στη 17η θέση με 23 βαθμούς. Σήμερα θέλει να αποδράσει με το διπλό από αυτή την έδρα, ώστε να βρεθεί εκτός της επικίνδυνης ζώνης στη κατάταξη.

Η Κορίνθιανς ήρθε ισόπαλη στους 4 τελευταίους αγώνες. Η Μπαιά έβγαλε Under 2.5 στους 5/6 τελευταίους αγώνες.

Εκτίμηση : Η Κορίνθιανς θα έχει τη χαρά να αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν. Είναι κίνητρο για την ίδια να αποδώσει τα μέγιστα, στοχεύοντας στη νίκη. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, η έξοδος στο Λιμπερταδόρες παραμένει διακαής πόθος της. Η Μπαΐα βγάζει συνήθως το κακό εαυτό της εκτός έδρας, θα παλέψει για το «Χ». Μονόδρομος ο άσος.

 

Νόμιμες Στοιχηματικές και pamestoixima εγγραφη στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement