Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Δείτε Live το παιχνίδι της Παναχαϊκής με το Αιγάλεω για το Κύπελλο Ελλάδος-Η Παναχαϊκή 1-0 Τελικό

Δημοσιεύθηκε

στις

Στιγμές του παρελθόντος θα ζήσουν οι χίλιοι και πλέον φίλαθλοι της κοκκινόμαυρης ομάδας, καθώς σήμερα (16:00) στο γήπεδο της Θύελλας «Φ. Αραβαντινός» θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στην Παναχαϊκή και το Αιγάλεω.

 

Οι δύο ομάδες κατά το παρελθόν έχουν συναντηθεί στην παλαιά Α΄ και Β΄ Εθνική, ωστόσο τώρα καλούνται να «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» στην εγχώρια διοργάνωση και στον θεσμό του Κυπέλλου, έχοντας ως στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση και δη στην πέμπτη. Στο γήπεδο, για λογαριασμό του gnomip.gr βρίσκεται ο Χαράλαμπος Γαλαριώτης και στην επιμέλεια του αγώνα για την ιστοσελίδα ο Τάσος Αγγελόπουλος.

Δείτε Live το παιχνίδι 

https://panachaikifc1891.gr/web-tv?fbclid=IwAR2vdk3NBkMy21riAApvAB-zfZT3XY3k65SzXY0KMg7a7KpsKQP6HjUKETI

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ: (Ζέλικο Κάλαϊτζιτς): Αθανασόπουλος, Πολίτης, Στασινόπουλος, Σμίλτος, Σελινιωτάκης, Τεγούσης, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Κυβελίδης, Χαντί, Καρακλάγιτς. Στον πάγκο βρίσκονται οι Μικελάτος, Αλεξόπουλος, Λούσκος, Γουλάς, Μπαμπούνης, Αγκαράι, Παπαχρονόπουλος, Μπελεζάκης, Λιμάτσι.

ΑΙΓΑΛΕΩ: (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Μαγκάκης, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Χοτζάλι, Σαμπανίδης, Βουκελάτος, Τριμμάτης. Στον πάγκο βρίσκονται οι Φυλακτός, Βαλιούτης, Δακτυλίδης, Καλύβας, Παναγιώτου, Σκεντεράι.

 

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

*Ο φίλαθλος κόσμος έχει αρχίσει και συρρέει σιγά σιγά στο γήπεδο της Θύελλας “Φ. Αραβαντινός”, προκειμένου να παρακολουθήσει την σημερινή αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας (4η φάση) ανάμεσα στην Παναχαϊκή και το Αιγάλεω.

*Πολύς κόσμος βρίσκεται στις εξέδρες του γηπέδου “Φ. Αραβαντινός” με τους οργανωμένους της Παναχαϊκής να κάνουν τον δικό τους σαματά με τύμπανα και ιαχές Παναχαϊκή, Παναχαϊκή, ΠΓΕ ολέο…

*Σε λίγα λεπτά ο αγώνας ξεκινά

*Καθυστέρηση από τον “ρέφερι” Δραγάτη, καθώς διαπίστωσε πρόβλημα στα δίχτυα και ζήτησε να καλυφθεί η τρύπα!

ΦΑΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑ

Τέλος της αναμέτρησης

90΄ Κίτρινη κάρτα Σμίλτος

Τρία λεπτά έδειξε ο 4ος διαιτητής

90΄ΑΛΛΑΓΗ: Ο Μικελάτος στη θέση του Καρακλάγιτς

90΄ΑΛΛΑΓΗ: Ο Αγκαράι στη θέση του Κυβελίδη

86΄ΑΛΛΑΓΗ: Ο Παναγιώτου στην θέση του Χοντζάλι

86΄ΑΛΛΑΓΗ: Ο Παπαχρονόπουλος στη θέση του Χαντί

82΄ ΑΛΛΑΓΗ: Ο Αλεξόπουλος στη θέση του Μπουρλάκη

79΄Κίτρινη κάρτα Τεγούσης

75΄Κίτρινη Κάρτα Μαγκάκης

75΄Κίτρινη κάρτα Γιάννης Βογιαντζής (συνεργάτης του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς)

Ο αγώνας είχε διακοπεί πριν από 16 λεπτά, επανήρθαν από το λεπτό της τέρματος

Και ο αγώνας ξεκινά, σε λίγα δευτερόλεπτα με την μπάλα στα πόδια του Αιγάλεω

80΄ Συστάσεις από τα μεγάφωνα στους φιλάθλους, προκειμένου να ηρεμήσουν. Ο εκφωνητής αναφέρει: “Η ομάδα μας κερδίζει θα χάσουμε το ματς στα χαρτιά εάν δεν ηρεμήσετε”. 

78΄Αποχώρησε από το γήπεδο η φιλοξενούμενη ομάδα του Αιγάλεω

75΄ Διακόπηκε το ματς από τον ρέφερι Δραγάτη

Με την επίτευξη του γκολ της Παναχαϊκής υπήρξαν επεισόδια με τον Απόστολο Βεντουρή να έχει χτυπήσει στο κεφάλι. Παράλληλα χτυπήθηκε με αντικείμενο και ο τεχνικός του Αιγάλεω Απόστολος Χαραλαμπίδης

74΄ ΓΚΟΟΟΛ: Ύστερα από σέντρα του Καρακλάγιτς ο Κυβελίδης με κεφαλιά το 1-0

Συμπληρώθηκαν 70 λεπτά και ο αγώνας έχει διακοπεί λόγω τραυματισμών

65΄Κίτρινη κάρτα Πιαστόπουλος

62΄ Ο Βλάχος για λογαριασμό του Αιγάλεω, έχασε κλασική ευκαιρία, επειδή βρήκε “τοίχο” τον γκολκίπερ Αθανασόπουλο

60΄ΑΛΛΑΓΗ: Ο Σκεντεράι στη θέση του Βουκελάτου

59΄ Τακουνάκι του Στασινόπουλου μέσα στην περιοχή του Αιγάλεω, δεν ανησύχησαν οι φιλοξενούμενοι, ύστερα από σουτ του Χαντί

57΄ Ο διαιτητής Δραγάτης ενημέρωσε τους υπεύθυνους της Παναχαϊκής να μην ρίχνουν αντικείμενα οι φίλαθλοι στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε με διακοπή της αναμέτρησης

55΄ Κίτρινη κάρτα Σαμπανίδης

53΄ Ο διαιτητής Δραγάτης, κάλεσε κοντά του τους υπεύθυνους της Παναχαϊκής Απόστολο Βεντουρή και Μπετίνο Αλαχούζο για παρατηρήσεις…

49΄ Κίτρινη κάρτα Κωνσταντακόπουλος

49΄Κίτρινη κάρτα Παπανικόλας

*Οι δύο ομάδες μαζί με τους διαιτητές εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο χωρίς καμία αλλαγή στη σύνθεσή τους, προκειμένου να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο

 

45΄Λήξη πρώτου ημιχρόνου: 0-0

42΄Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, δεν υπάρχει σκορ ανάμεσα στην Παναχαϊκή και το Αιγάλεω

34΄Διακοπή στον αγώνα, λόγω τραυματισμού του Μπουρλάκη στο κεφάλι.

28΄ Σουτ του Αναστασίου, μέσα από την περιοχή δεν ανησύχησε ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής Αθανασόπουλος

10΄Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι σε αυτά τα πρώτα λεπτά. Χαρακτηριστική είναι η απόκρουση του γκολκίπερ του Αθανασόπουλου στην κεφαλιά του Σαμπανίδη.

 

Με τη συμπλήρωση 20λέπτου στο γήπεδο “Φ. Αραβαντινός” και το ματς Παναχαϊκή-Αιγάλεω εξακολουθεί να είναι χωρίς σκορ

Η Παναχαϊκή έχει ανεβάσει την απόδοσή της, έχοντας ισορροπήσει το ματς, αλλά σε αυτά τα 23 λεπτά παιχνιδιού το σκορ δεν έχει ανοίξει

Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip.gr οι φίλαθλοι του Αιγάλεω κατευθύνονται προς το γήπεδο της Θύελλας “Φ. Αραβαντινός” με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι φίλαθλοι του Αιγάλεω, είναι έτοιμοι με την συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης να εισέλθουν στο γήπεδο “Φ. Αραβαντινός”.

 

 

Προκαλούν με τις ιαχές τους, με υβριστικά συνθήματα. Βρίσκονται πίσω από την εστία που βλέπει στο βουνό.  Είναι δεν είναι 30 οι εκδρομείς φίλαθλοι του Αιγάλεω. Ενώ αναμένεται να έρθουν κι άλλοι φίλαθλοι, προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα τους. 

 

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται εκτός του γηπέδου “Φ. Αραβαντινός” και μια φωτό χίλιες λέξεις!

 

Ο προπονητής του Αιγάλεω Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και χρέη τεχνικού εκτελεί ο συνεργάτης του Αλεξόπουλος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement