Connect with us

Παναχαϊκή

Μεγάλος “σαματάς” από τους Nortenos

Published

on

Το δικό τους πανηγύρι έστησαν πριν αλλά και μετά τη λήξη του παιχνιδιού με το Αιγάλεω, οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Παναχαϊκής Nortenos οι οποίοι με τη φωνή τους έκαναν σαματά κι έδωσαν έτσι ώθηση στους ποδοσφαιριστές της κοκκινόμαυρης ομάδας και το κατάφεραν, καθώς ο αρχηγός Λεωνίδας Κυβελίδης ήταν αυτός που σκόραρε και έδωσε το πρόσταγμα για τους τρελούς πανηγυρισμούς στην εξέδρα του γηπέδου της Θύελλας «Φ. Αραβαντινός», το οποίο και αποδείχθηκε «γουρλίδικο» για την κοκκινόμαυρη ομάδα.

Εξάλλου οι οργανωμένοι φίλοι της Παναχαϊκής έχουν αποδείξει τόσα χρόνια ότι δεν έχουν αφήσει ποτέ μόνη την μεγάλη “κυρία”, είναι κοντά της και στα καλά και στα άσχημα της ομάδας.

«ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΝΕΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ»

Oι οργανωμένοι της Παναχαϊκής (Nortenos) μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Αιγάλεω εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση: «Η κοκκινόμαυρη φανέλα έχει ιστορία και αποπνέει σεβασμό. Αν και βαριά πληγωμένη, από όσα έχει περάσει, ο κόσμος της είναι πάντα εκεί. Ο δωδέκατος παίκτης. Αυτός ο κόσμος που ζει και αναπνέει για την Παναχαϊκή πήρε μια χαρά, σήμερα, που τόσο ανάγκη είχε!

ΥΓ. Τα θερμά μας συλλυπητήρια, Λυμπέρη…

Τρεις αιώνες Παναχαϊκή».

Ροή ειδήσεων

Advertisement