Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Όλα για την πρόκριση (Ολο το ρεπορτάζ της Παναχαϊκής από την σημερινή έκδοση της “Γ”)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η Παναχαϊκή φιλοξενεί σήμερα (16:00) το Αιγάλεω στο «Φ. Αραβαντινός» στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Στιγμές του παρελθόντος θα ζήσουν οι χίλιοι και πλέον φίλαθλοι της κοκκινόμαυρης ομάδας, καθώς σήμερα (16:00) στο γήπεδο της Θύελλας «Φ. Αραβαντινός» θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στην Παναχαϊκή και το Αιγάλεω.

Οι δύο ομάδες κατά το παρελθόν έχουν συναντηθεί στην παλαιά Α΄ και Β΄ Εθνική, ωστόσο τώρα καλούνται να «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» στην εγχώρια διοργάνωση και στον θεσμό του Κυπέλλου, έχοντας ως στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση και δη στην πέμπτη.

ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Σίγουρα η αποστολή και για τους δύο συλλόγους δεν είναι εύκολη, ωστόσο στην Παναχαϊκή υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη για την πρόκριση και αυτό φαίνεται διά «γυμνού οφθαλμού», τόσο από τις κατ’ ίδιαν συζητήσεις των ποδοσφαιριστών, όσο και από τη δίψα των φιλάθλων, οι οποίοι όπως φαίνεται θα κατακλύσουν κάθε γωνιά του γηπέδου «Φ. Αραβαντινός», προκειμένου να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΩΘΗΣΗ…

Άλλωστε το ίδιο έπραξαν και στο προηγούμενο ματς του Κυπέλλου, με αντίπαλο τον Διαγόρα, ωστόσο στην παρούσα φάση θα έχουν τη δυνατότητα να… βρίσκονται κοντά στους ποδοσφαιριστές, με τις ιαχές τους να ακούγονται εντός αγωνιστικού χώρου, μιας και το εν λόγω γήπεδο, θεωρείται «κλουβί». Έτσι οι παίκτες θα παίρνουν περισσότερη ώθηση, προκειμένου να εξορμούν στην εστία της αντίπαλης ομάδας και δη αυτή του Αιγάλεω.

ΜΕ ΜΙΚΕΛΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία της κοκκινόμαυρης ομάδας με τον Σέρβο τεχνικό Ζέλικο Κάλαϊτζιτς να μην έχει στη διάθεσή του, τούς τραυματίες Κοτσόκολο και Τσίγκρηλα, αντίθετα στην αποστολή θα βρίσκεται το νέο απόκτημα Δημήτρης Μικελάτος και αν χρειαστεί δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί. Στην αποστολή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Αθανασόπουλος, Μπαμπούνης, Αγκαράι, Σμίλτος, Σελινιωτάκης, Πολίτης, Μπελεζάκης, Γούλας, Τεγούσης, Κωνσταντακόπουλος, Στασινόπουλος, Παπαχρονόπουλος, Λιμάτσι, Λούσκος, Χαντί, Μικελάτος, Καρακλάιτς, Αλεξόπουλος, Κυβελίδης, Στεργίδης, Μπουρλάκης.

Ο ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΕΤΣΗ

Την Μαρία Δέτση είχε ορίσει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ) ως β΄ βοηθό του «ρέφερι» Αλ. Δραγάτη (Αν. Αττικής), που θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση. Όμως με… «αστραπιαίες» κινήσεις η Παναχαϊκή ζήτησε αλλαγή της β΄ βοηθού μιας και ανήκει στον σύνδεσμο Αθηνών και έτσι τη θέση της πήρε ο Καλαμπόκης από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας, ενώ α΄ βοηθός θα είναι ο Καραλής (Ηλείας) και 4ος διαιτητής ο Ρηγόπουλος (Ηλείας).

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ PANACHAIKI TV

Η Παναχαϊκή, γνωρίζοντας ότι ο κόσμος «διψάει» για την παρακολουθήσει πήρε απόφαση το σημερινό ματς με το Αιγάλεω, να το δείξει διαδικτυακά και από το τηλεοπτικό της κανάλι Panachaiki TV.

*Σύμφωνα με πληροφορίες την προσεχή Παρασκευή θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, με την έναρξη να οδεύει για τις 17 Οκτωβρίου.

 

«Τέλος» ο Πέτρος Γκασιμπαγιαζίδης

Πριν καλά καλά «προβάρει» τα κοκκινόμαυρα αποτέλεσε παρελθόν. Ο λόγος για τον νεαρό Πέτρο Γκασιμπαγιαζίδη (φωτό) ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ορφέα Ξάνθης, ωστόσο δεν έπεισε τον τεχνικό της Παναχαϊκής Ζέλικο Κάλαϊτζιτς με αποτέλεσμα να αποχωρήσει για άλλες πολιτείες, κάτι που ανακοινώθηκε επίσημα από την Παναχαϊκή.

Σε ανακοίνωση, των τριάντα λέξεων, τονίζεται: «Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Πέτρο Γκασιμπαγιαζίδη. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για τη συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες εκτός του νεαρού Γκασιμπαγιαζίδη, θα αποχωρήσει κι άλλος νεαρός ποδοσφαιριστής από την κοκκινόμαυρη ομάδα. Αντίθετα, η Παναχαϊκή έχει ρίξει «δίχτυα» σε ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής κοιτάζοντας τις περιπτώσεις των Βάντερσον και Γκίνο.

 

 Δέκα ευρώ γενική είσοδος

Η διοίκηση της Παναχαϊκής με αφορμή τον σημερινό εντός έδρας αγώνα για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στο Αιγάλεω (6/10 – 16:00-Panachaiki TV) ενημερώνει με ανακοίνωσή της τα εξής:

«ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Ορίζεται στην τιμή των 10 ευρώ

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους και πρέπει να καλύπτει στόμα και μύτη τόσο κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση.

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΣΑΝΤΕΣ

Απαραίτητη προϋπόθεση για αγορά εισιτηρίων είναι οι φίλαθλοι να έχουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά εμβολιασμού covid-19 (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νόσησης covid-19. Συνιστάται η ηλεκτρονική μορφή του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης καθώς η όλη διαδικασία ταυτοποίησης μπορεί να είναι χρονοβόρα. Οι κάτοχοι εισιτηρίων ή καρτών διαρκείας οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής), καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή το πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου. Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια/κάρτες διαρκείας πριν από την είσοδο των θυρών.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων στο γήπεδο ισχύουν τα εξής: Η είσοδος των ανηλίκων άνω των δώδεκα (12) ετών θα γίνεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους ανηλίκους έως δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή κάτι από τα ανωτέρω, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση. Υπενθυμίζεται ότι η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο και έως πέντε (5%) του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και δεκαεπτά (17) ετών.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Για την προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με το Αιγάλεω θα υπάρχουν τρεις επιλογές. Αρχικά (σ.σ. χθες) την Τρίτη (5/10) από τις 11:00 έως τις 15:00 θα μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριο σας από τα γραφεία της ομάδας (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Κιτίου 1). Από την άλλη (σ.σ. σήμερα) την Τετάρτη (6/10) τα γραφεία θα εξυπηρετήσουν τον κόσμο για την αγορά εισιτηρίων από τις 09:00 έως τις 11:00. Εκτός των γραφείων θα υπάρχουν ακόμα δύο σημεία προπώλησης τα οποία είναι: 1) Abraco (Ρήγα Φεραίου και Ερμού) 2) I Love Cafe (Έλληνος Στρατιώτου 101). Στα δύο αυτά σημεία η προπώληση θα ξεκινήσει σήμερα (σ.σ. χθες) μετά τις 10:00 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη (6/10) (σ.σ. σήμερα) στις 12:00. Συνιστάται η αγορά εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης έτσι ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα εκδοτήρια του γηπέδου «Φ. Αραβαντινός». Τα εισιτήρια διαρκείας για όλους όσοι έχουν προμηθευτεί ισχύουν κανονικά για τον αγώνα Κυπέλλου. Για οποιαδήποτε πληροφορία-διευκρίνιση καλέστε στο 2610 222-777».


Ροή ειδήσεων

Advertisement