Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Καθαρή θέση του Άγγελου Τσιγκρή για το Τμήμα Φυσικοθεραπείας Αιγίου

Κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή με τα επιχειρήματα υπέρ της παραμονής

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Ο βουλευτής Αχαΐας και καθηγητής της Εγκληματολογίας Άγγελος Τσιγκρής, ζήτησε -για μια φορά ακόμα- την παραμονή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο, παραθέτοντας το σύνολο των επιχειρημάτων, αλλά και την πάνδημη επιθυμία του συνόλου των πολιτών της Αιγιάλειας. 

 

Σύμφωνα με τον Αχαιό βουλευτή: 

 

“Το σημαντικότερο επιχείρημα για την παραμονή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο είναι ότι διαθέτει όλες τις απαραίτητες κτηριακές και λοιπές υποδομές, για τη κατασκευή των οποίων έχουν δαπανηθεί μεγάλα χρηματικά ποσά. 

 

Ένα δεύτερο επιχείρημα είναι οι επαναλαμβανόμενες ακαδημαϊκές του διακρίσεις, αφού κατατάσσεται πρώτο σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα αναφορικά με τη βάση εισαγωγής. 

 

Από την άλλη μεριά, το Νοσοκομείο Αιγίου διαθέτει μια εξαιρετικά οργανωμένη ορθοπεδική κλινική, όπου μπορούν να διεξάγονται τα εργαστηριακά μαθήματα και η πρακτική άσκηση των φοιτητών. 

 

Το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Παραρτήματος Αιγίου του Πανεπιστημίου Πατρών, αποτελεί τον πνευματικό και οικονομικό πνεύμονα της Αιγιάλειας και πρέπει -αντί να μεταφερθεί στην Πάτρα- να ενισχυθεί με τμήματα και ειδικότητες που θα συνδέονται με τον αγροτικό χαρακτήρα της Αιγιάλειας…”._

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement