Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σεμινάρια πρώτων βοηθειών και διεθνείς διοργανώσεις από σήμερα, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας 

Published

on

 

Μετά τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου Γυναικών με τη Γαλλία και το Καζακστάν, το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το Παμπελοποννησιακό Στάδιο φιλοξενεί άλλη μια σημαντική διεθνή αθλητική διοργάνωση που αρχίζει σήμερα Τετάρτη 6 Οκτωβρίου.  

Πρόκειται για το Tουρνουά Ποδοσφαίρου UEFA European Woman U17 Championship 2021/22 του 6ου ομίλου της League A, στο οποίο εκτός από την Εθνική μας Ομάδα συμμετέχουν η Δανία, η Αυστρία και η Ελβετία.

Σήμερα η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει την Δανία στις 7 μ.μ., ενώ νωρίς το μεσημέρι και συγκεκριμένα στη 1 μ.μ., η Αυστρία θα αναμετρηθεί με την Ελβετία.

 

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Βασίλης Ζώτος δήλωσε σχετικά: «Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο έχει αποκτήσει πλέον πολύ καλή διεθνή φήμη, είναι ελκυστικό λόγω της άριστης κατάστασής του και της συντήρησής του και με την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε με την ΕΠΣΑ και την ΕΠΟ φέρνουμε στην πόλη μας σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις ποδοσφαίρου. 

Είμαστε μάλιστα σε συζητήσεις με την UEFA για άλλη μια διεθνή διοργάνωση Ποδοσφαίρου σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων Νέων. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Εθνική ομάδα Γυναικών της Γαλλίας παρέτεινε την παραμονή της στην πόλη μας προκειμένου να προετοιμαστεί για τον επόμενο αγώνα της στο Παμπελοποννησιακό. Το ίδιο κάνουμε με όλες τις ενώσεις και ομοσπονδίες των αθλημάτων και ειδικότερα με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου και τον ΣΕΓΑΣ για να φέρουμε διεθνή διοργάνωση στίβου».

 

Επίσης, το περασμένο Σάββατο, 2 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε από το ΕΚΑΒ το 1ο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών με τίτλο: «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Αρχική Εκτίμηση – Αντιμετώπιση» στο πλαίσιο μιας σειράς σεμιναρίων που θα οργανωθούν την αγωνιστική περίοδο 2021-22 για την επιμόρφωση αθλητικών στελεχών του Δήμου Πατρέων κι ερασιτεχνικών συλλόγων, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η ασφαλής χρήση απινιδωτή.

 

Τέλος, εκδικάστηκε και απορρίφθηκε η ένσταση που είχε υποβληθεί για τον διεθνή διαγωνισμό του εκσυγχρονιστικού έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση Παμπελοποννησιακού Σταδίου» ύψους 1 εκατ. ευρώ και αναμένεται άμεσα η υπογραφή της σύμβασης, με τον ανάδοχο εργολάβο και η έναρξη των εργασιών.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement