Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Συζητείται η υπόθεση οριστικής επιμέλειας της μικρής Λυδίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Σήμερα συζητείται στο δικαστήριο το θέμα της οριστικής επιμέλειας της μικρής Λυδίας και παρότι στα πρώτα στάδια της διαδικασίας υπήρξε διεκδίκηση της επιμέλειας τόσο από τους γονείς της Καρολάιν, όσο και από τους γονείς του προφυλακισμένου πιλότου, φαίνεται πως οι τελευταίοι δεν σκοπεύουν να αντιδικήσουν στη σημερινή διαδικασία.

Και αυτό γιατί φέρονται αποφασισμένοι να διεκδικήσουν μόνο την επικοινωνία με την μικρή αφήνοντας την επιμέλεια της μικρής στους γονείς της Καρολάιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο πλευρές θα καταθέσουν σήμερα τους φακέλους τους χωρίς να εξετάσουν μάρτυρες, ενώ το δικαστήριο θα επιφυλαχθεί για να εκδώσει την απόφασή του τις επόμενες ημέρες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι παππούδες της Λυδίας διατηρούν άριστες σχέσεις και ήδη υπάρχει καθημερινή επικοινωνία μεταξύ τους για την εγγονή τους.

Η εισαγγελέας που χειρίστηκε την υπόθεση είχε κρίνει καταλληλότερο το περιβάλλον της Αλοννήσου για την Λυδία ενώ στην εισαγγελική διάταξη υπάρχει ιδιαίτερο κεφάλαιο για την αφαίρεση της γονικής μέριμνας από τον 33χρονο κατηγορούμενο, στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων λέγοντας: «Η συγκρότηση του χαρακτήρα του, η οποία υποδηλώνει άτομο παντελώς στερούμενο ηθικών αναστολών και η προαναφερθείσα εγκληματική συμπεριφορά του, δύνανται οπωσδήποτε να επηρεάσουν την ψυχική και ηθική διάπλαση του τέκνου του, το οποίο όπως προελέχθη έχει ήδη θυματοποιήσει…».


Ροή ειδήσεων

Advertisement