Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

N.Δ. Αχαϊας: «Μαραθώνιος» των … υποψηφίων προέδρων Πού επικεντρώνουν τις πρωτοβουλίες τους, οι Αντώνης Κουνάβης και Νίκος Κατσουγκράκης

Published

on

Την προσεχή Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, λήγει η προθεσμία για την εξόφληση συνδρομών μελών της Ν.Δ., ώστε να έχουν το δικαίωμα για τη συμμετοχή τους, στην εκλογική διαδικασία της 24ης Οκτωβρίου, όπου θα αναδειχθούν οι νέοι πρόεδροι και τα μέλη των Διοικουσών Επιτροπών Εκλογικών Περιφερειών (ΔΕΕΠ, οι πρόεδροι και τα μέλη των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ.ΤΟ) καθώς και τα στελέχη για το επικείμενο συνέδριο του Δεκεμβρίου.

Ακόμη την ίδια ημέρα λήγει και η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής, ηλεκτρονικά, στην ψηφοφορία.
Τα επιτελεία των δυο υποψηφίων προέδρων της ΔΕΕΠ στην Αχαΐα, Αντώνη Κουνάβη και Νίκου Κατσουγκράκη, αλλά και οι υποψήφιοι πρόεδροι των ΔΗΜ.ΤΟ (στις περιοχές που είναι πάνω από ένας), έχουν επικεντρώσει το βάρος των ενεργειών τους, στις ανανεώσεις των συνδρομών μελών, αλλά και σε νέες εγγραφές.

Ακόμη επιδιώκουν, σε συναντήσεις που έχουν με στελέχη και μέλη του κόμματος, σε όλη την Αχαΐα, να «περάσουν» το μήνυμα της υπεροχής τους, παραθέτοντας όλα τα χαρακτηριστικά των υποψηφιοτήτων τους.

Ο Αντώνης Κουνάβης, σχολίασε χθες, την αμυντική συμφωνία Ελλάδος-Γαλλίας, που υπερψηφίστηκε από το Βουλή με ευρεία πλειοψηφία.

Σύμφωνα με τον κ. Κουνάβη, «η συνεπής σύμπλευση της Ελλάδας με τη Γαλλία κατέληξε εκτός άλλων και σε μια σημαντική συμφωνία, η οποία είναι βέβαιο ότι θα προσλάβει στο μέλλον ιστορικές διαστάσεις
«Αναμφίβολα, πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία κτίστηκε μεθοδικά και με συντονισμένες κινήσεις», αναφέρει και προσθέτει: «Πλέον, η χώρα μας αποκτά μια ασπίδα προστασίας στο Αιγαίο, τόσο με την ουσιαστική ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων μας, όσο και με τη στήριξη μιας μεγάλης ευρωπαϊκής δύναμης.
Παράλληλα, η Ελλάδα μπαίνει στο επίκεντρο των γεωπολιτικών εξελίξεων, ενώ γίνεται και βασικός παράγοντας στην επικείμενη συγκρότηση ενός ευρωπαϊκού στρατού.
Επομένως, από όποια πλευρά και να τη δει κανείς, η συγκεκριμένη συμφωνία θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη, διασφαλίζοντας πρωτίστως την αμυντική θωράκιση της χώρας, κάτι που θα έχει μακροπρόθεσμα και ευεργετική επίδραση στην οικονομία.
Είναι πραγματικά κρίμα που ο ΣΥΡΙΖΑ, εγκλωβισμένος σε μια παρωχημένη αντιπολιτευτική τακτική, την καταψήφισε. Διότι λόγοι εθνικού συμφέροντος επέβαλλαν την ομόφωνη ψήφιση της από τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, ενώ επιβάλλουν και τη στήριξη τους ως προς την εφαρμογή της».
Ο έτερος υποψήφιος πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαϊας, Νίκος Κατσουγκράκης, διαμηνύει ότι «συμμετέχει στην προσπάθεια για ανανέωση σε πρόσωπα και ιδέες, που αποτελεί αναγκαία συνθήκη ενεργοποίησης της κομματικής οργάνωσης και της μετεξέλιξής της σε μια σύγχρονη κομματική δομή» και τονίζει ότι «με σύνθεση απόψεων μπορούμε να συνδιαμορφώσουμε τις συνθήκες μιας πλατιάς συμμετοχικής κομματικής οργάνωσης, ανοιχτή σε όλους.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement