Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Αναγκαίο διπλό πριν το «τελικό»

Δημοσιεύθηκε

στις

Από χθες μπήκαμε στη τελική ευθεία των αγώνων για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με τα παιχνίδια να παρουσιάζουν τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας και ελάχιστες ομάδες έχουν «καπαρώσει» τα εισιτήρια για το Κατάρ.

Μάθετε τα πάντα για stoiximan εγγραφή

Η δική μας Εθνική, παλεύει με όλες τις δυνάμεις της σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο με Ισπανία και Σουηδία, παραμένει αήττητη μετά από 4 ματς και θα τα δώσει όλα στα ματς που μένουν για, τουλάχιστον, τη 2η θέση. Το ματς στη Γεωργία σήμερα, έχει πάνω του το «πρέπει».

ΓΕΩΡΓΙΑ: Μετά από εκείνο το «παλληκαρήσιο» 1-1 που είχαν αποσπάσει στη Τούμπα αρκετούς μήνες πριν, οι Γεωργιανοί δεν έχουν δείξει κάτι το ιδιαίτερο στα παιχνίδια τους, εμφανίζοντας πολλά αμυντικά κενά σε φιλικά και επίσημα. Ο Σανιόλ είναι σε δεινή θέση στο πάγκο, όμως ο ίδιος ανέφερε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για ένα καλό φινάλε στον όμιλο, ξεκινώντας από το ματς κόντρα στην Ελλάδα. Βλέψεις για τη 2η θέση δεν υπάρχουν, όμως στόχος της Γεωργίας είναι η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις. Σημαντική η επιστροφή του εξτρέμ Κβαρατσκέλια, ο οποίος είχε βγάλει «μάτια» στο προηγούμενο ματς των δυο ομάδων.

ΕΛΛΑΔΑ: Έχοντας ως «παράσημο» το εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στη Σουηδία, εκεί όπου ήρθε και η μοναδική νίκη ως τώρα, η Ελλάδα ετοιμάζεται για ένα «ζόρικο» ματς με τη Γεωργία, με στόχο να παραμείνει κοντά στη Σουηδία, πριν το μεγάλο μεταξύ τους ματς σε λίγες ημέρες. Η νίκη, φυσικά, στο Μπατούμι είναι μονόδρομος, έτσι ώστε να μη πάει χαμένη η νίκη πριν ένα μήνα. Ο Φαν τ’ Σχιπ είδε τον Ζέκα να τραυματίζεται σοβαρά πριν μερικές ημέρες και λογικά ο Σιώπης θα τον αντικαταστήσει. Με επιθετικές βλέψεις αναμένεται να παρατάξει την ομάδα ο Ολλανδός, πλαισιώνοντας τον Παυλίδη με τους φορμαρισμένους Μασούρα και Μπακασέτα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν θυμηθούμε το ματς με τους Γεωργιανούς στη Τούμπα τον Μάρτιο, θα δούμε πως οι αντίπαλοί μας δεν είναι καθόλου κακό σύνολο. Τώρα όμως υπάρχει μεγάλη αναγκαιότητα για το τρίποντο. Θεωρούμε πως οι Έλληνες θα τα δώσουν όλα και το διπλό του 2.45 από τον Stoiximan.

Ροή ειδήσεων

Advertisement