Connect with us

Μπάσκετ

Ευχάριστος «πονοκέφαλος» για τον Νίκο Βετούλα

Published

on

Έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» αντιμετωπίζει ο προπονητής του Απόλλωνα Νίκος Βετούλας και αυτός ακούσει στο όνομα, Φώτης Ζούμπος, καθώς τον είδε τόσο προχθές, όσο και χθες να συμμετέχει στην προπόνηση, οπότε και υπολογίζεται για το αυριανό παιχνίδι στη Ρόδο με τον Κολοσσό, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League.

Έτσι ο Πατρινός στην καταγωγή προπονητής έχει, ενόψει αυτής της εκτός έδρας αναμέτρησης, δεκατρείς διαθέσιμους αθλητές και θα πρέπει να κοπεί ένας από την αποστολή που θα αναχωρήσει σήμερα για την Αθήνα και από εκεί αεροπορικώς για το νησί των ιπποτών. Όλα συγκλίνουν ότι αυτός, που δεν θα είναι μαζί με τους υπόλοιπους μελανόλευκους και θα μείνει πίσω, θα είναι ο Τσιακμάς ή πιθανώς ανάμεσα στους «κομμένους» να είναι ένας Αμερικανός αθλητής, χωρίς φυσικά αυτό να θεωρείται σίγουρο.

Το λέμε τούτο διότι ο Απόλλων διαθέτει τέσσερις πλέι μέικερ (Κόουλμαν, Δίπλαρος, Μπάρφιλντ, Ζούμπος) και μαζί με τον Τσιακμά οι μελανόλευκοι φτάνουν τους πέντε, με τον Νίκο Βετούλα να προσθέτει ή ακόμη και να… «σβήνει» ονόματα έως ότου ανακοινώσει την αποστολή. Στόχος του Απόλλωνα σε αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι, είναι η νίκη και το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα.

Φυσικά το έργο της μελανόλευκης ομάδας κόντρα στον Κολοσσό δεν είναι εύκολο, αλλά η επιτυχία επί του Ιωνικού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχει ανεβάσει την ψυχολογία των αθλητών της πατρινής ομάδας. Στο μεταξύ, αρχηγοί αποστολής στο ματς της Ρόδου θα είναι οι Γιώργος Ροκανάς και Κώστας Μαρλαφέκας.

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement