Connect with us

Μπάσκετ

Θα ψάξει το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα

Published

on

Ο Προμηθέας σήμερα (5 μ.μ.) στο ΕΑΚ «Δ. Τόφαλος» μπροστά στο κοινό του θέλει νίκη επί του ΠΑΟΚ

Του ΣΠΥΡΟΥ Γ. ΝΤΙΝΟΥ

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Basket League μπροστά στο κοινό του (5 μ.μ.), δίνει σήμερα ο Προμηθέας, υποδεχόμενος στο ΕΑΚ «Δ. Τόφαλος» τον ΠΑΟΚ και στόχο έχει να σημειώσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, προκειμένου να παραμείνει ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Η συνάντηση δεν είναι εύκολη, καθώς ο «δικέφαλος» του Βορρά, έχει τις ίδιες βλέψεις με τους Προμηθείς, οπότε στόχος και του ΠΑΟΚ, είναι το ροζ φύλλο αγώνα και θα πρέπει οι αθλητές της πατρινής ομάδας να υπερβάλουν εαυτό, για να επιτύχουν τη νίκη.

ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Φυσικά στην εν λόγω αναμέτρηση δεν θα είναι μόνος του, αλλά θα έχει και τη βοήθεια των φιλάθλων, που αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών», έτσι ώστε με τη φωνή τους να βοηθήσουν την πατρινή ομάδα για να κάνει το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα της Basket League.

ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΝΤΙ

Ο Ισπανός προπονητής του Προμηθέα, είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του καθώς ο Αμπντούλ Γκάντι που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού δηλώνει «παρών» και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής όταν και εφόσον το κρίνει η αναμέτρηση. Στο μεταξύ, ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την κρατική τηλεόραση (ΕΡΤ-3), με διαιτητές τους Παπαπέτρου-Μαγκλογιάννη-Λόρτο, ενώ κομισάριος θα είναι ο Πίγκας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement