Connect with us

Παναχαϊκή

Μπόνους από το Ζέλικο με διήμερο ρεπό

Published

on

Η Παναχαϊκή πήρε μια μεγάλη εντός έδρας πρόκριση και ο Σέρβος τεχνικός Ζέλικο Κάλαϊτζιτς έδωσε διήμερο ρεπό στους κοκκινόμαυρους. Σήμερα και αύριο οι παίκτες της Παναχαϊκής θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν μιας και η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μετατέθηκε για την Τρίτη (12/10).

Αν εν τέλει θα έχει αίσιο τέλος τότε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αναμένεται να ξεκινήσει την Κυριακή (17/10) οπότε και η επόμενη εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική για τους κοκκινόμαυρους ποδοσφαιριστές αφού θα μπουν στην τελική ευθεία.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ

Τη Δευτέρα στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής θα μάθουν αν εντέλει αυτή την εβδομάδα το γήπεδο της Αγυιάς θα είναι έτοιμο προς χρήση. Οι εργασίες και η επανασπορά του χλοοτάπητα έχουν ολοκληρωθεί και αυτό που απομένει είναι αν ο γεωπόνος δώσει το «οκ» για να αγωνιστεί στην πρεμιέρα, αν το πρόγραμμα βγάλει γηπεδούχο τους κοκκινόμαυρους την Κυριακή 12 Οκτωβρίου.

Την Πέμπτη η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος

Μπορεί η Super League 2 και Γ’ Εθνική να πηγαίνουν από αναβολή σε αναβολή, ωστόσο το Κύπελλο Ελλάδας «τρέχει» και βρίσκεται ήδη στην 5η φάση. Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14/10 και ώρα 11.30 και θα μεταδοθεί live.

Οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα: Ξάνθη, Νίκη Βόλου, Λεβαδειακός, Πανσερραϊκός, Παναχαϊκή, Τρίκαλα, ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, AO Αγίου Νικολάου, Καλλιθέα, ΑΕ Λευκίμμης, ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, ΑΕ Κηφισιάς, ΓΣ Ηλιούπολης, ΟΦΗ, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Παναθηναϊκός, Βόλος, Ιωνικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement