Connect with us

Μπάσκετ

Ο Βαγ. Λιόλιος «άστραψε και βρόντηξε»

Published

on

Συνάντηση με τους διαιτητές της Αττικής και της Εύβοιας είχε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος και το «παρών» έδωσε και ο Χρήστος Χριστοδούλου, τον οποίο παρουσίασε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας στους διαιτητές και μετά το νέο ρόλο του στην ΚΕΔ.

Ο κ. Λιόλιος δείχνει τυφλή εμπιστοσύνη στον Χ. Χριστοδούλου. Όπως άλλωστε είπε στους διαιτητές στην χθεσινή συνάντηση. «Έδωσα λευκή επιταγή στο Χρήστο Χριστοδούλου να αλλάξει τα πάντα», οπότε η εν λόγω δήλωση τα λέει… όλα. Τα όσα σημαντικά είπε στους διαιτητές ο πρόεδρος της ΕΟΚ είναι τα εξής: «Με περιφρονούσαν και με υποτιμούσαν. Αλλά τώρα που έγινα πρόεδρος στην ομοσπονδία με γλείφουν. Δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από αυτό διότι δεν γνωρίζουν ότι είμαι ο ίδιος άνθρωπος.

Όλα αυτά τα χρόνια είδα παιδιά να κλαίνε εξαιτίας διαιτητικής αδικίας. Αν ξαναδώ έστω και ένα παιδί να κλαίει ο υπεύθυνος θα φύγει κλοτσηδόν. Πέρασα και εγώ από τη διαιτησία αλλά για ένα χρόνο. Δεν άντεξα περισσότερο. Αυτό με προβλημάτισε και πρέπει να προβληματίσει όλους σας». Επίσης, ανέφερε ότι πλέον θα επικρατεί αξιοκρατία και δεν θα εφαρμόζονται παλιές τακτικές, συστήματα και διάφορα άλλα για την επιλογή και τον ορισμό των διαιτητών.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement