Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το «σπιράλ» δήλωσε “παρών” για τις εκλογές-Ζυμώσεις για τη συγκρότηση κι άλλων δημοτικών σχημάτων με πρόσωπα- έκπληξη

Δημοσιεύθηκε

στις

Δύο χρόνια ακριβώς πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, το «σπιράλ» ανοίγει τον… προεκλογικό κύκλο, ανακοινώνοντας την εκ νέου κάθοδό του.

Την απόφαση της παράταξης, έκανε γνωστή ο επικεφαλής του «σπιράλ», Πέτρος Ψωμάς αναφέροντας πως «στις 8 Οκτωβρίου 2023 -ακριβώς δύο χρόνια από σήμερα (σ.σ. χθες)- θα διεξαχθούν στη χώρα οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Για το Δήμο Πατρέων υπάρχει μία παράταξη που δηλώνει ήδη έτοιμη γι’ αυτή την αναμέτρηση: το σπιράλ.
Με γνώση και ενημέρωση για όλα τα θέματα της πόλης, με μελετημένες και τεκμηριωμένες προτάσεις για την αναπτυξιακή της προοπτική, με πλήρες επικαιροποιημένο πρόγραμμα διοίκησης. Με πολυμελή ομάδα στελεχών που αγαπούν την πόλη και βάζουν σε δεύτερη μοίρα κομματικές ταυτότητες και προσωπικές φιλοδοξίες, με ομάδες εργασίας που παρακολουθούν όλους τους τομείς της ζωής στην Πάτρα, με διαρκώς διευρυνόμενη βάση μελών, φίλων και συμβούλων.
Η πενταετία 2024-2028 είναι μία κρίσιμη περίοδος για την Ευρώπη, την Ελλάδα, την αυτοδιοίκηση και την Πάτρα μας. Το σπιράλ την αντιμετωπίζει σαν την ευκαιρία ανάταξης αυτής της πόλης, επούλωσης πληγών και επανεκκίνησης προόδου. Μακάρι να γινόταν από σήμερα η αρχή! Δε γίνεται. Πρέπει να περιμένουμε δύο χρόνια.
Σε αυτά τα δύο χρόνια το σπιράλ θα μεγαλώνει (εγγράφοντας νέα μέλη και ενισχύοντας το δυναμικό του), θα βελτιώνεται (μελετώντας καλές πρακτικές και εμβαθύνοντας στα ζητήματα της Πάτρας) και θα ανοίγεται (στις συνοικίες και γειτονιές, στο κέντρο και τα πέριξ, σε όλους τους κατοίκους της πόλης). Κυρίως θα επικοινωνεί με δημότες, φορείς και συλλογικότητες, ενημερώνοντάς τους για το όραμα για μια σύγχρονη Πάτρα. Για εμάς στο σπιράλ η ενημέρωση των Πατρινών είναι το ΠΑΝ.
Έτσι, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023, από έτοιμοι θα είμαστε πια… πανέτοιμοι!».
Στα δύο χρόνια πάντως που απομένουν μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, αναμένεται σταδιακά να ξεκαθαρίζουν τις προθέσεις τους και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις, ενώ δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν και νέα σχήματα, με πρόσωπα- εκπλήξεις. Σε κάθε περίπτωση οι ζυμώσεις έχουν ξεκινήσει και όσο περνά ο καιρός θα ενταθούν.


Ροή ειδήσεων

Advertisement