Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

σπιράλ: «Γιατί δεν προχωράει η διάνοιξη της Ναυαρίνου;»

Δημοσιεύθηκε

στις

σπιράλ: «Γιατί δεν προχωράει η διάνοιξη της Ναυαρίνου;»

Κατόπιν καταγγελιών και αυτοψίας η δημοτική παράταξη ζητά ενημέρωση

Θέμα καταπάτησης και εκμετάλλευσης απαλλοτριωμένων κοινόχρηστων χώρων, που έχουν κοστίσει χρήματα στους δημότες, έθεσε ο δημοτικός σύμβουλος του σπιράλ Θάνος Δούρος στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πατρέων.

Με αφορμή τη συζήτηση θέματος για επανεπιβολή του Σχεδίου Πόλεως, κατόπιν άρσης απαλλοτρίωσης με σκοπό τη διάνοιξη δρόμων η οποία αποτελεί προτεραιότητα της δημοτικής αρχής, o Θάνος Δούρος ζήτησε ενημέρωση από τον πρόεδρο της επιτροπής, Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Αναστασίου σχετικά με τη διάνοιξη της οδού Ναυαρίνου, η οποία από την πλευρά των απαλλοτριώσεων έχει ολοκληρωθεί. Απομένει μόλις ένα οίκημα στο τέλος του δρόμου, πριν τη Λεωφόρο Βενιζέλου, το οποίο, «σύμφωνα με καταγγελίες συνδημοτών μας και επιτόπου αυτοψίας του σπιράλ, όχι μόνο στέκει ακόμα παρά τις διαδικασίες που έχουν προηγηθεί, αλλά παρουσιάζει σήμερα οικοδομική δραστηριότητα!».

Η ερώτηση του δημοτικού συμβούλου είχε δύο σκέλη: 1.Για ποιό λόγο καθυστερεί η διάνοιξη, αφού οι διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί; και 2.Πως αντιδρά ο Δήμος σε μία κατάφωρη καταπάτηση και εκμετάλλευση απαλλοτριωμένων και αποζημιωμένων από το Δήμο κοινόχρηστων χώρων; Το ερώτημα έμεινε, δυστυχώς, αναπάντητο. Η Δημοτική Αρχή οφείλει εξηγήσεις.

Παρακολουθήστε το σχετικό video από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση, την τοποθέτηση του Θάνου Δούρου και την (μη) απάντηση του Αντιδημάρχου:


Ροή ειδήσεων

Advertisement