Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Απόλλων: Ηττήθηκε στη Ρόδο 73-56 από τον Κολοσσό

Δημοσιεύθηκε

στις

Όταν στο τέταρτο και καθοριστικό δεκάλεπτο, σημειώνεις μόλις 19 πόντους σε ένα αγώνα που… «καίει», όπως ήταν ο σημερινός της Ρόδου, τότε κάτι φταίει.

Ο λόγος για τον Απόλλωνα, ο οποίος αν και προηγήθηκε στο ημίχρονο (37-30) του γηπεδούχου Κολοσσού και έδειχνε ότι μπορεί να… κάνει την έκπληξη στο νησί των ιπποτών, υπέστη ολική καθίζηση, χάνοντας τον αγώνα με 73-56 και μαζί «τ’ αυγά και τα πασχάλια» για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League.

Τα δεκάλεπτα: 21-25, 30-37, 53-52, 73-56.

Οι διαιτητές: Κορομηλάς, Τζιοπάνος, Ζακεστίδης.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Καντζούρης): Μομίροβ 2 (1/4 σουτ), Γουίλιαμς 19 (1/6 δίποντα, 5/9 τρίποντα, 2/3 βολές, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Μίλερ 8 (3/3 δίποντα, 2/2 βολές, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Τιλί 5 (2/8 σουτ, 14 ριμπάουντ), Ποτ 11 (4/5 δίποντα, 1/2 βολές, 5 ριμπάουντ, 9 ασίστ), Ξανθόπουλος (4 ασίστ), Μέσιτσεκ 13 (2/2 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 3/4 βολές, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Μαργαρίτης 9 (1), Χατζηδάκης 2, Σλαφτσάκης 4.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Βετούλας): Κόουλμαν 16 (3/9 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 4/4 βολές, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα), Τσαλμπούρης 14 (3/8 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 5/8 βολές, 5 ριμπάουντ), Δίπλαρος 6 (2/8 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Ντέιβις 13 (3), Τόμας, Μπέρφιλντ 4 (2/7 σουτ), Τσιακμάς, Διαμαντάκος 3 (6 ριμπάουντ), Μολφέτας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΗΛΙΑΣ ΚΑΝΤΖΟΥΡΗΣ: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο πνευματικά παιχνίδι για την ομάδα μας. Ο Απόλλων είναι μία πάρα πολύ επικίνδυνη ομάδα και είμαι σίγουρος ότι στη διάρκεια του πρωταθλήματος θα κάνει πολλές ζημιές. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε αυτά που έπρεπε, ούτε στην άμυνα και θεωρώ ότι από το αμυντικό μας πρόβλημα ξεκίνησε και μία πτώση της ψυχολογίας στην επίθεση. Εκτελέσαμε αργά, χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ και κάποια λέι απ, που είχαν ως αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω με επτά πόντους. Η απόδοση του δεύτερου ημιχρόνου, ειδικά στην άμυνα, θα πρέπει να αποτελέσει τον οδηγό για τη συνέχεια. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και στον φίλο μου τον Νίκο και εμείς θα πρέπει να δούμε την επόμενη προπόνηση για να δούμε πώς θα μπορέσουμε να βελτιωθούμε».

 

ΝΙΚΟΣ ΒΕΤΟΥΛΑΣ: «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό H Hotels και τον κόουτς Ηλία για τη νίκη. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο μας έδειξαν πως παίζεται το παιχνίδι στην Ελλάδα. Εμείς αντιμετωπίσαμε το ίδιο πρόβλημα, όπως και στο ματς Κυπέλλου με τον Ιωνικό. Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και μπροστά στο σκορ, αλλά στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου αντιδράσαμε πολύ λάθος. Είναι ένα πράγμα που πρέπει να μας απασχολήσει. Είναι ξεκάθαρο πως κάποια παιδιά μπορούν να μας βοηθήσουν και κάποια άλλα παιδιά, που δεν έχουν την αναμενόμενη βελτίωση και δεν μπορούν να μας βοηθήσουν. Πρέπει να δούμε πως θα τους προτρέψουμε να βελτιωθούν για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, σε κάτι τέτοια παιχνίδια και να διεκδικούμε τη νίκη. Συγχαρητήρια για τη νίκη και που ήταν δίκαιη και τους εύχομαι καλή πορεία».

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement