Connect with us

Lifestyle

Πρώτο βράδυ κανονικότητας για τους εμβολιασμένους στον Βέρτη, με πολύ κόσμο, όρθιους και χορό

Published

on

Ο Νίκος Βέρτης ερμήνευσε τις επιτυχίες του με τον κόσμο να τραγουδά και να χορεύει, θυμίζοντας σε όλους την προ covid εποχή.

Χθες Σάββατο (9/10) ήταν το πρώτο βράδυ της… κανονικότητας για τους πλήρως εμβολιασμένους, με πολύ κόσμο, όρθιους και χορό στα μαγαζιά.

Ένα από αυτά ήταν και το «YTON the music show» όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

 

Όλοι γνωρίζουν πως το κέντρο όπου τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης-στην προ covid εποχή- τα Σαββατοκύριακα ήταν γεμάτο. Έτσι και το βράδυ του Σαββάτου (9/10) σχεδόν όλα ήταν όπως και πριν από την πανδημία.

Και λέμε σχεδόν, αφού μέσα στο μαγαζί ήταν μόνο πλήρως εμβολιασμένοι πολίτες, ωστόσο ήταν γεμάτο και όσοι βρέθηκαν εκεί θυμήθηκαν παλιές καλές εποχές με πολύ χορό.

Στην είσοδο του μαγαζιού γινόταν ο απαραίτητος έλεγχος για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και στην συνέχεια οι θαμώνες έμπαιναν μέσα.

Στα τραπέζια υπήρχαν αντισηπτικά και το προσωπικό φορούσε μάσκες σε αντίθεση με τους πελάτες αφού πλέον μετά και την νέα ΚΥΑ όσοι εμβολιασμένοι είναι σε χώρους που προορίζονται μόνο γι’ αυτούς μπορούν να κινούνται ελεύθερα χωρίς να τις χρησιμοποιούν.

Έτσι, όλοι χόρευαν και έδειχναν να το ευχαριστιούνται με την καρδιά τους αφού και ο τραγουδιστής τους προέτρεψε από την πίστα να το κάνουν λέγοντας: «Σηκωνόμαστε όρθιοι να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε, αφού πλέον επιτρέπεται και είμαστε όλοι εμβολιασμένοι».

Και πώς να μην το κάνουν, αφού για ακόμα μια φορά ο γνωστός καλλιτέχνης ερμήνευσε τις επιτυχίες του ξεσηκώνοντας τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μάλιστα, ήταν χαρακτηριστικό πως ο χορός δεν σταμάτησε όλο το βράδυ, δείχνοντας πόσο ανάγκη έχουν οι πολίτες να επιστρέψουν στην ζωή όπως την ήξεραν, πριν από τον κορονοϊό.

Ωστόσο το μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, δεν ήταν το μοναδικό, αφού σχεδόν όλα τα κέντρα που είναι ανοιχτά γέμισαν με κόσμο που ήθελε να διασκεδάσει μέχρι το πρωί.

Να υπενθυμίσουμε πως τα νέα μέτρα θα επαναξιολογηθούν σε 15 ημέρες, με τους επιστήμονες πάντως να εμφανίζονται επιφυλακτικοί, ιδιαίτερα για τη Βόρεια Ελλάδα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement