Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Η «ΜΟΙΡΑ» της Μαρίας Ζούκα- Νέο τραγούδι και συνεργασία με τον «Nivo»

Δημοσιεύθηκε

στις

Κυκλοφόρησε εδώ και λίγες εβδομάδες το πρώτο τραγούδι της ανερχόμενης και εξαιρετικά ταλαντούχας τραγουδίστριας Μαρίας Ζούκα σε συνεργασία με τον γνωστό ράπερ «Nivo”.

Η νέα της δισκογραφική δουλεία ακούει στο όνομα «Μοίρα» και είναι ένα εθνικ κομμάτι το οποίο ήδη έχει μεγάλη απήχηση στο youtube ενώ παίζει δυνατά και σε πολλά clubs.

Τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ έγινα αρχές του καλοκαιριού στο Μαρόκο με την σκηνοθεσία να ανήκει στον Amir Ben Amor, η μουσική στον Bauer Merza, οι στίχοι στους Mostra Lyrics και το ραπ σημείο στο τραγούδι να είναι του “Nivo” ενώ την παραγωγή και ενορχήστρωση του τραγουδιού ανέλαβαν ο Άγγλος παραγωγός  Bauer Merza μαζί με τον Μιχάλη Παπαθανασίου.  To styling το οποίο είναι εμπνευσμένο από την Ανατολή επιμελήθηκε ο Dennis Kolpodinos.

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Royal Music Effect.

 

Η Μαρία Ζούκα ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο της μουσικής τα τελευταία τέσσερα χρόνια και έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο talent show του ANT1 Rising Star.

Οι πατρινοί είχαμε την τύχη να την απολαύσουμε και φέτος το καλοκαίρι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Χάραμα Πάτρας όπου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις ενώ σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει εμφανίσεις στην πρωτεύουσα.


Ροή ειδήσεων

Advertisement