Connect with us

Αθλητισμός

Α2 Εθνική Ανδρών Πόλο: Νίκη για τον ΝΟΠ, ήττα για την ΝΕΠ

Published

on

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής ανδρών Πόλο, καθώς επικράτησε της Καλαμάτας εκτός έδρας με 12-7 για την 1η αγωνιστική.

Τα 8λεπτα: 3-3, 0-4, 2-3, 2-2.

ΝΟΠ (Λαμπάτος): Γεωργαράς 3, Κανελλόπουλος 1, Γουρδούπης 1, Παπαχριστόπουλος 1, Κωνσταντακόπουλος , Λυκούδης 1, Γκότσης 1, Πασσάς 1 και Νεγκιζ 1.

ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ…

Αντίθετα η ΝΕΠ μπήκε με το… αριστερό, καθώς ηττήθηκε στο κολυμβητήριο “Πεπανός” από τον ΟΦΗ με 10-8, επίσης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής ανδρών Πόλο.

Διαιτήτευσαν οι Μαρκοπούλου και Μάρκοβιτς. Τα 8λεπτα: 2-2, 3-3, 3-3, 0-2. Τα γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν οι Παντέρης 2, Τσαγκαράκης 1, Πίσσας 5, Λουλαδάκης 2.

ΝΕΠ (Μιχάλης Ξανθόπουλος): Λιβαθηνός, Κανελλόπουλος 1, Κοντονής, Τουλγαρίδης 1, Μουστεράκης 4, Καρύδης 1, Σπανογιάννης, Πετρόπουλος 1, Πίτσικας, Καρράς, Αντίοχος, Μπάζιος, Αποστολίδης, Μπάρλος, Γιαννακέας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Μ. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ

«Δυστυχώς δεν αποδώσαμε αυτό που θέλαμε. Δεν νομίζω ότι ήταν τόσο το άγχος της πρεμιέρας, όσο η αστοχία που είχαμε στα σουτ και τα πολλά χαμένα τετ α τετ και πέναλτι. Είμαι υποχρεωμένοι να διορθώσουμε την εικόνα μας και να δούμε μπροστά, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι με την ροή», δήλωσε ο προπονητής της ΝΕΠ, Μιχάλης Ξανθόπουλος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement