Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Δύο οι αήττητοι (Ολα τα Φ.Α. του Γ’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας)

Δημοσιεύθηκε

στις

Αιγείρα/Ακράτα και Κεραυνός συνέχισαν με νίκες, ο Δαβουρλής με δέκα παίκτες έκλεψε τις εντυπώσεις στο ντέρμπι με τον Αετό Πατρών

 

Με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου και την Αιγείρα/Ακράτα να εξακολουθούν να οδηγούν την κούρσα στον Γ’ όμιλο συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Ο Κεραυνός επικράτησε εύκολα με 3-0 της Αναγέννησης Ψαθοπύργου χάρη στα δύο τέρματα του Σπανού και του Κασιώνη ενώ η Αιγείρα/Ακράτα επιβλήθηκε με 1-0 της Νίκης Προαστίου με γκολ του Ξύδη.

Στο γειτονικό ντέρμπι του ομίλου Δαβουρλής και Αετός Πατρών αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) με τους γηπεδούχους να κλέβουν τις εντυπώσεις καθώς από το 20’ της συνάντησης έπαιζαν με δέκα παίκτες και θα μπορούσαν να είχαν πάρει ακόμα και τη νίκη. Οι μικροί του Δημήτρη Ράπτη δεν έδειξαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο «τρέχοντας» για 90’ τους αντιπάλους τους.

Το Άνω Καστρίτσι χάρη στα δύο τέρματα του Μπουρνάκα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) απέναντι στην Θύελλα Αιγίου σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε τουλάχιστον στο πρώτο μέρος να το είχε «καθαρίσει». Το συγκρότημα του Ερρίκου Μαράτου πήρε τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα ενώ αυτό του Κυριάκου Αθανασίου έφτασε τους τέσσερις βαθμούς.

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Αετός Ρίου και Καλάβρυτα καθώς οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Οι «κιτρινόμαυροι» μάλιστα είχαν και δοκάρι στο 5’ της συνάντησης με το Σούλι.

 

O ΜVP

H Αιγείρα/Ακράτα συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της νικώντας και την 3η αγωνιστική εντός έδρας τη Νίκη Προαστίου χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Απόστολος Ξύδης. Ο έμπειρος άσος «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του στο 35’ της συνάντησης και κλέβει την στήλη του mvp. Η Αιγείρα σημείωσε την δεύτερη νίκη της ενώ ο Ξύδης πέτυχε το τρίτο του τέρμα στο Γ’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

 

Πυρ και μανία με Χρονά

Εξοργισμένοι είναι οι άνθρωποι της Νίκης Προαστίου με τον διαιτητή Νίκο Χρονά ο οποίος σε ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα του παίκτη της Αιγείρας/Ακράτας στον Ανέστη Καρασαβίδη τιμωρήθηκε μόνο με κίτρινη κάρτα.

Ο 18χρονος χαφ στο 80’ της συνάντησης δέχτηκε ένα δυνατό φάουλ με αποτέλεσμα η Νίκη να αγωνιστεί για τα υπόλοιπα λεπτά με δέκα ποδοσφαιριστές αφού είχαν πραγματοποιηθεί όλες οι αλλαγές. Ο Χρονάς δεν έδειξε την κόκκινη κάρτα κάτι που απογοήτευσε τους παράγοντες της Νίκης ανεβάζοντας μια φωτό με τα σημάδια από τις τάπες να είναι εμφανή στο γόνατο του νεαρού αθλητή.

Ο Χρήστος Μοσχόπουλος συνόδεψε την φωτό με το παρακάτω κείμενο: «Ένα χτυπημένο γόνατο σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, τίποτα περίεργο. Μια σχάρα εξάταπου παπουτσιού σε αυτό το ύψος του ποδιού. Τίποτα περίεργο, συμβαίνουν αυτά. Μια κίτρινη κάρτα από τον εξαιρετικό κ. Χρονα, τίποτα περίεργο. Περίεργο θα ήταν να έχει βγει κόκκινη κάρτα! Καλή συνέχεια στο εξαιρετικό διαιτητικό τρίο και σε αυτούς που κάνουν εξαιρετική δουλειά στους ορισμούς».

 

ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ-ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ 2-2

ΓΚΟΛ: 12′, 62’ πεν. Μπουρνάκας – 44′ Λαμπίρης, 55′ Καραΐνδρος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάννης Πράνταλος.

ΚΟΚΚΙΝΗ: 62’ Αθανασίου.

ΑΝ. ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ (Ε. Μαράτος): Τουλίτσης, Ειριώτης, Νικολακόπουλος, Δουλιγέρης, Μπαλατής, Κωνσταντόπουλος, Μπουρνάκας, Γεωργίου (65’ Μπόμπολας), Παπαβασιλείου, Μανωλόπουλος (75’ Καρδάρας), Ραφτόπουλος.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓ. (Κ. Αθανασίου): Ντόι, Γκοτσόπουλος, Μαρδάς, Ραυτόπουλος (46΄ Μπλάτα), Αθανασίου, Θεολόγος, Τιμοθέου (64΄ Μουρτίκας), Διαμαντόπουλος (80΄ Παπακωνσταντίνου), Αρβανίτης (73’ Ραπάι), Καραΐνδρος, Λαμπίρης (64΄ Αποστολόπουλος).

 

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ-ΑΕΤΟΣ Π. 0-0

ΓΚΟΛ:-

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ελένη Αντωνίου.

ΚΟΚΚΙΝΗ: 20’ Κουλούρης.

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ (Δ. Ράπτης): Φατούρος, Κουλούρης, Μπάνι, Ευθυμιόπουλος, Πρέμτο Σ., Πολίτης, Μακρής (92’ Τσεκούρας), Ανδρικόπουλος (62’ λ.τ. Ανδρεοσόπουλος), Κουμπουρλής (36’ Γασπαρινάτος-92’ Γεράνιος), Πρεμτος Κ. Γαλαριώτης (62’ Καραπιπέρης).

ΑΕΤΟΣ Π. (Χ Ράντος): Καλλιακμάνης, Μαράτος, Ασκούνης Η., Τραχάνης, Λαζανάς, Καρακάσης (62’ Ραμαντάνης), Παπαδιονυσίου, Αναγνώστου (62’ Μπίρμπας), Βετούλας (73’ Μπίντρας), Σχοινάς, Παπαχρήστος (62’ Μουρτζόπουλος).

 

ΑΙΓΕΙΡΑ/ΑΚΡΑΤΑ-ΝΙΚΗ ΠΡ. 1-0

ΓΚΟΛ: 35′ Ξύδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νίκος Χρονάς.

ΚΟΚΚΙΝΗ:-

Α.Ε. ΑΙΓΕΙΡΑΣ/ΑΚΡΑΤΑΣ (Φ. Σχοινάς): Λεπενιώτης, Βλάχος, Οικονόμου, Μανθόπουλος, Μητρόπουλος (46’ Τσούρας), Παράνομος (84’ Αλέφαντος), Σπανός, Τσίμπιτσης, Ξύδης, Καλέλλης (68’ Παναγιωτόπουλος), Κυρίκος (90’ Πρέζας).

ΝΙΚΗ ΠΡ. (Ν. Πατρώνης): Μποσγανάς, Πολύδωρος, Τασσόπουλος (46’ Θεοδωρακόπουλος), Μανούσος, Ζεκιάι (68’ Σταματάκης), Διαμαντόπουλος, Φούντος (77’ Πετρόπουλος), Ντζανής (46’ Γερολυμάτος), Αντωνόπουλος (58’ Καρασαββίδης), Σαμαντάς, Πατρώνης.

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ψ. 3-0

ΓΚΟΛ: 6′,  73′ Σπανός, 27′ Κασιώνης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Φωκάς.

ΚΟΚΚΙΝΗ: –

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (A. Ανδρούτσος): Κατσαμπέκης, Μαρκόπουλος, Κασιώνης (75′ Στασινός), Ζαφειρόπουλος, Σπανογιάννης, Μιχαηλίδης (70′ Ροδόπουλος), Τρίγκας Α., (70′ Σάχι), Σταυριανόπουλος (23′ λ.τ. Κούστα), Καραχανίδης (75′ Καρβούνης), Σπανός, Τσιάτο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘ. (Κ. Τσιπιανίτης): Βεντουρής, Χριστόπουλος, Αθανασόπουλος (46’ Μπαρλάς), Σκαρτσιάνης (63’ Χρονόπουλος), Τελέγκος, Αγγελόπουλος, Σαρρής (60’ Καλαμπόκας), Παπαπέτρος (46’ Νικολάτος), Χίνκου, Παρίσης, Καλούδης (46’ Ζέρβας).

 

ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ-ΑΛΑΒΡΥΤΑ 0-0

ΓΚΟΛ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξης Καμζόλας.

ΔΟΚΑΡΙ: 5’ Σούλι (Αετός).

ΚΟΚΚΙΝΗ: –

ΑΕΤΟΣ Ρ. (Αντ. Ζήκος): Κωστόπουλος, Μητρόπουλος (69’ Λάγιος), Ζακυνθινός, Ιντζές, Παπαχριστόπουλος (69’ Μπαλαλάς), Ζήκος, Καψάλης, Παπαχαραλάμπους, Δούσκος (19’ λ.τ. Κωστόπουλος Π., Σούλι (69’ Παπαθανασόπουλος), Κατσιούρας.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (???): Λέσης, Βλάχος, Γκλαβάς, Θεοδοσίου, Αντύπας (88’ Μαραγκός), Τζαβαλάς Στ., Παπαδόπουλος (77’ Βραχλιώτης), Μητρόπουλος Τζαβαλάς Γ., Θεοτοκάτος, Ασπρούκος (94’ Κέφα).

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Άνω Καστρίτσι-Θύελλα Αιγίου 2-2

Αετός Ρίου-Καλάβρυτα 0-0

Δαβουρλής-Αετός Π. 0-0

Αιγείρα/Ακράτα-Νίκη Πρ. 1-0

Κεραυνός-Αναγέννηση Ψ. 3-0

 

 ΕΠΟΜΕΝΗ

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αετός Π. – Κεραυνός

Καλάβρυτα – Αιγείρα/Ακράτα

Θύελλα Αιγίου – Δαβουρλής

Αετός Ρίου – Άνω Καστρίτσι

Νίκη Πρ. – Αναγέννηση Ψ.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement