Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Τα μοιράστηκαν όλα (Ολα τα Φ.Α. στον Β’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας)

Δημοσιεύθηκε

στις

Άρης και Πάτραι έμειναν στο 1-1 χθες το βράδυ στο «Α. Κάνιστρας», φιλοδώρησαν με τριάρες η Θύελλα την Πάτρα 2005, ο Πήγασος τον Εθνικό/Πολύτεκνο και ο Ατρόμητος την Αναγέννηση

 

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Άρης Πατρών και Πάτραι στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στον Β’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

Ο Άρης Πατρών ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και ευτύχησε να προηγηθεί στο 20’ με τον Δασουρά. Οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλο γκολ όμως στην συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν με το Πάτραι να αντιδρά και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια (1-1).

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η ομάδα του Πήγασου Μπεγουλακίου καθώς επικράτησε με το ευρύ 3-0 του Εθνικού/Πολύτεκνου.  Δύο τέρματα για το συγκρότημα του Σπύρου Αθανασόπουλου σημείωσε ο έμπειρος φορ και συνέβαλε τα μέγιστα για να παρθούν οι τρεις πρώτοι βαθμοί στο πρωτάθλημα.

Η Θύελλα Πατρών δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Πάτρα 2005 όπως πολλοί θα περίμεναν σημειώνοντας μια ευρεία νίκη με 3-0. Το συγκρότημα του Χρήστου Καραπίτσου πέτυχε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα έχοντας 7 βαθμούς.

Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο Πατρών που επιβλήθηκε εντός έδρας στο γειτονικό ντέρμπι με 3-0 της Αναγέννησης Πατρών. Οι «πορτοκαλί» του Βασίλη Φίλιππα σημείωσαν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα πηγαίνοντας στους 6 βαθμούς.

Τέλος, η Αρόη πήρε άκοπα τους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα καθώς στο πρόγραμμα αντιμετώπιζε τον Ηρακλή Πατρών που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Με αυτούς τους τρεις βαθμούς το συγκρότημα του Γιάννη Δρακοπαναγιωτάκη βρέθηκε στην πρώτη τετράδα έχοντας έξι βαθμούς.

 

Ο MVP

O Νίκος Αποσκίτης κλέβει… την στήλη του mvp της 3ης αγωνιστικής καθώς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστείς σημειώνοντας δύο τέρματα. Η ομάδα του Πήγασου επικράτησε με 3-0 του Εθνικού/Πολύτεκνου και ο έμπειρος επιθετικός σημείωσε τα δύο από τα τρία τέρματα των «βυσσινί» δίνοντας με αυτό τον τρόπο και την πρώτη νίκη στην ομάδα του.

 

Έδειξε… τον δρόμο ο Τσάκωνας

Ο Ατρόμητος Πατρών σημείωσε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα «καθαρίζοντας» με το ευρύ 3-0 την Αναγέννηση Πατρών στο γειτονικό ντέρμπι του Β’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Τον χορό των γκολ άνοιξε στο 9’ της συνάντησης ο νεαρός φορ Κώστας Τσάκωνας.

Ο 21χρονος επιθετικός σημείωσε το πρώτο γκολ δείχνοντας τον δρόμο στους συμπαίκτες του για τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

 

ΠΗΓΑΣΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ/ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ 3-0

ΓΚΟΛ: 47′, 70′ Αποσκίτης, 55′ Ζανδραβέλης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαγγέλης Σαφαρίκας.

ΚΟΚΚΙΝΗ:-

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓ. (Σ. Αθανασόπουλος): Τρίγκας, Πλέγας (69’ Γκοτσόπουλος), Κυριακόπουλος, Χριστόπουλος, Αθανασόπουλος, Ζαρναβέλης (81’ Ντεντόπουλος), Παπαδημητρακόπουλος (69’ Κριμπάς), Κοκοβίκας (34’ Γρουζής), Μπαρλάς, Γεωργόπουλος, Αποσκίτης (81’ Κανελλόπουλος).

ΕΘΝΙΚΟΣ/ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ (Χ. Γερολυμάτος-Β. Καραβίας): Μαργαλιάς, Ασημακόπουλος (50’ Αβραμόπουλος), Σεγγούνης (81’ Σώζος), Αθανασόπουλος (50’ Μαντάς), Δημητρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μ. Κακαφώνης, Μπεξής (46’ Ν. Σωτηρόπουλος), Παπαγεωργίου, Γιάννης (68’ Δεπούντης), Μπαζάρογλου.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π.-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π. 3-0

ΓΚΟΛ: 9′ Τσάκωνας, 37′ πεν., 55′ Αναγνώστου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στέφανος Μαχαίρας.

ΚΟΚΚΙΝΗ:-

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Β. Φίλιππας): Αθανασακόπουλος, Χαϊκάλης, Πανταζόπουλος (61′ Χριστόπουλος), Τσίτσαρης, Βασιλείου, Νικολάι,  Παλούκης, Παπαγεωργίου, Μπακόπουλος (70′ Ρόδης), Αναγνώστου (56′ Σκιαδαρέσης), Τσάκωνας (70′ Πριφτι).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Δ. Σγούρας): Βασιλόπουλος, Δημητριάδης, Ξυπολιάς, Κοντογιαννάτος, Τσίμπιτσης (73′ Τζακώστας), Φραντζής Ν., Φραντζής Π., Αργυρόπουλος, Φραντζής Κ. (8′ λ.τ. Αλποχωρίτης), Τζελέπης (60′ Ντόγια), Γκοτσόπουλος.

 

ΘΥΕΛΛΑ Π.-ΠΑΤΡΑ 2005 3-0

ΓΚΟΛ: 8’ Νικολόπουλος, 24’ Γκάτσης, 50’ Ν. Κωνσταντινίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαράλαμπος Πετρόπουλος.

ΚΟΚΚΙΝΗ:-

ΘΥΕΛΛΑ Π. (Χ. Καραπίτσος): Μπαρδάκης, Ν. Κωνσταντινίδης, Αδαμόπουλος (71’ Σμπόρας), Νικολόπουλος, Κατριβέσης (71’ Σκόνδρας), Αγουρίδης, Σκουμής (83’ Πολυχρονόπουλος), Γκάτσης, Δημητρίου, Κ. Κωνσταντινίδης (63’ Κουτσαντώνης), Παναγόπουλος (81΄Σταυρόπουλος).

ΠΑΤΡΑ 2005 (Γ. Αλεξανδρόπουλος): Πάγκαλος, Ανδριακόπουλος (40’ λ.τ. Τσιούστας), Σοφιανός (90’ Αγγελόπουλος), Νάσης, Αβραμόπουλος, Δημητρέλλης, Προσκεφαλάς, Βουρλούμης, Σουγλέρης (81’ Δήμας), Βιλανάκης (53’ Τάχος), Ψαθογιαννάκης (53’ Γεωργαντόπουλος).

 

ΑΡΗΣ Π.-ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ 1-1

ΓΚΟΛ: 20′ Δασουράς – 70′ Δημητρακόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Παπαδόπουλος.

ΚΟΚΚΙΝΗ:-

ΑΡΗΣ (Θ. Παπουτσής): Πέτρου, Πανάρετος, Λάτσης (70’ Βαγιώτης), Μεντζελόπουλος (46’ Κουτρούμπας- 80’ λτ. Καταρτζόπουλος), Δασουράς, Μπούμπαλης, Αγγελής (75’ Γράβαλος), Βουτσινάς, Λυμπέρης, Μητρόπουλος, Κωστής.

ΠΑΤΡΑΙ (Στ. Σαρρής): Αναστασοβίτης, Γερογιάννης, Θεοτοκάτος (45’ Μιχαλόπουλος), Ιωάννου (37’ λ.τ. Φραγκουλάκης), Γιαννόπουλος, Βάρρας, Κατσιγιάννης, Ζέλος (46’ Παπαγεωργίου), Μπακάλης (79’ Παναγόπουλος), Φούφουλας (62’ Δημητρακόπουλος), Σαμπανέι.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΤΡ.-ΑΡΟΗ   α.α. 0-3

Η Αρόη δεν αγωνίστηκε την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας αφού ο Ηρακλής Πατρών αν και δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να ενεργοποιηθεί και έτσι χάνει τους τρεις βαθμούς της νίκης στα χαρτιά. Ο έμπειρος τεχνικός Γιάννης Δρακοπαναγιωτάκης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αντίπαλο της επόμενης αγωνιστικής που είναι ο Ατρόμητος Πατρών.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πήγασος-Εθνικός/Πολύτεκνος 3-0

Ατρόμητος Π.-Αναγέννηση Π. 3-0

Άρης Π.-ΑΠΣ Πάτραι 1-1

Θύελλα Π.-Πάτρα 2005 3-0

Ηρακλής Π.-ΑΠΟ Αρόη α.α. 0-3

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αναγέννηση Π.– Θύελλα Π.

Εθνικός/Πολύτεκνος – Άρης Π.

ΑΠΟ Αρόη – Ατρόμητος Π.

Πήγασος – Ηρακλής Π.

ΑΠΣ Πάτραι – Πάτρα 2005

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement