Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Ακόμα πιο κοντά οι Κροάτες

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθε τα πάντα για τα προγνωστικά σήμερα.

Μια πολύ κρίσιμη αγωνιστική ξεκινάει σήμερα στους προκριματικούς ομίλους της Ευρώπης για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μπορεί οι περισσότερες πρώτες θέσεις να έχουν ήδη «καπαρωθεί» από τα μεγάλα ονόματα, όμως υπάρχουν και οι όμιλοι που ακόμα είναι «ρευστοί».

Ένας εξ’ αυτών είναι ο 8ος, εκεί όπου γίνεται «μάχη» σώμα με σώμα ανάμεσα σε Κροατία και Ρωσία για το ποια ομάδα θα πάει απευθείας στο Κατάρ. Με το σκεπτικό αυτό, το ματς της ομάδας του Ντάλιτς κόντρα στη Σλοβακία είναι must win.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Ίσως την καλύτερη εμφάνισή της στα προκριματικά έκανε πριν τρεις ημέρες η Κροατία, η οποία κέρδισε 3-0 στη Λάρνακα τη Κύπρο, τη στιγμή που το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς χάθηκε σωρεία ευκαιριών και πέναλτι. Ο Ντάλιτς ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του και ανέφερε πως μένουν τρεις «τελικοί» για να εξασφαλιστεί ακόμα μια επιτυχία με τη συμμετοχή στο Μουντιάλ. Οι Κροάτες θέλουν μόνο νίκες μέχρι το τελευταίο ματς με τη Ρωσία, το οποίο ουσιαστικά θα κρίνει τη κορυφή. Κόντρα στη Σλοβακία χρειάζεται προσοχή, μιας και τους είχε δυσκολέψει πολύ στη Μπρατισλάβα, εκεί από όπου είχαν περάσει με γκολ στο φινάλε.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Μετά τη συμμετοχή της στο περασμένο Γιούρο, η Σλοβακία δεν έχει εμφανιστεί στο ύψος των περιστάσεων και δείχνει πως υπάρχει άμεση ανάγκη να αλλάξει κάτι, ώστε η ομάδα να ξαναφτάσει στις επιτυχίες. Τα όνειρα για συμμετοχή στο Μουντιάλ πάνε… περίπατο, ειδικά μετά τη τελευταία ήττα στη Ρωσία, με τον Τάρκοβιτς να ζητάει σοβαρότητα μέχρι τέλους. Οι Σλοβάκοι συνεχίζουν να στηρίζονται στις «παλιοσειρές» Χάμσικ, Κούτσκα και Πέκαρικ, τη στιγμή που δεν έχει βγει κάποιος άλλος να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Θα πάνε στο Όσιγιεκ με στόχο τουλάχιστον το βαθμό, όμως χρειάζονται μια πολύ δυνατή εμφάνιση για να το καταφέρουν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Κροάτες έπαιξαν πολύ καλή μπάλα κόντρα στη Κύπρο και έδειξαν πως είναι έτοιμη για τη τελική ευθεία του ομίλου. Στην «καυτή» τους έδρα, θα νικήσουν και τους Σλοβάκους και θα περιμένουν τους Ρώσους για την αναμέτρηση της κορυφής. Ο άσος μπορεί να παιχτεί και με το over 1.5 στο 1.80 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement