Connect with us

Ερασιτεχνικό

Κάλπαζε το αλογάκι… (Ολα τα Φ.Α. του Α’ Ομίλου της Α’ Κατηγορίας)

Published

on

Το Λιμνοχώρι σημείωσε μεγάλη νίκη με το ευρύ 3-0 επί της Δόξας, σπουδαίο «διπλό» για Πανμοβριακό και Αχαϊκή

 

Την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στον Α’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας και με το απόλυτο νικών απολαμβάνει το Λιμνοχώρι το οποίο το Σάββατο το μεσημέρι επικράτησε με το ευρύ 3-0 της Δόξας Παραλίας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Πανμοβριακός Ριόλου απέσπασε σπουδαίο «διπλό» με 2-1 εκτός έδρας του Ίκαρου Πετρωτού χάρη στα δύο τέρματα που σημείωσε ο σούπερ σταρ των «κοκκινόμαυρων» Γιώργος Γραμματικόπουλος και έφτασε τους 7 βαθμούς.

Η Αχαϊκή σημείωσε τεράστιο διπλό με ανατροπή στο γειτονικό ντέρμπι με 2-1 επί της Δόξας Νιφορεΐκων, πέρασε στη δεύτερη θέση με 7 βαθμούς όπου ισοβαθμεί με τον Πανμοβριακό Ριόλου.

Ο Δίας δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Αχαιό και με δύο προσωπικά τέρματα του Δ. Παναγιωτόπουλου πήρε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα με 2-0.

Τέλος ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων δεν χρειάστηκε να κουραστεί αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς πήρε άκοπα τους τρεις βαθμούς της νίκης από τη Δόξα Χαλανδρίτσας που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Με αυτό το «τρίποντο» ο Αστέρας πήρε τους τρεις πρώτους βαθμούς αφού έχει δύο ήττες μέχρι στιγμής.

 

Ο MVP

Την στήλη του mvp αυτή την αγωνιστική κλέβει ο Γιώργος Γραμματικόπουλος του Πανμοβριακού. Ο έμπειρος επιθετικός πήρε στις «πλάτες» του την ομάδα του Ριόλου σημειώνοντας δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο στο εκτός έδρας ματς με τον μαχητικό Ίκαρο Πετρωτού που κατάφερε να μειώσει σε 1-2 στο 74’ της συνάντησης.

 

Το γλέντησε ο άρχοντας του κάμπου

Ποιος τον έπιανε το Σάββατο το βράδυ τον παράγοντα του Λιμνοχωρίου, Γιάννη Παναγιωτόπουλο, γνωστό σε όλους και ως «Τζάρο». Οι «πράσινοι» πήραν μια πολύ σημαντική νίκη και μάλιστα με το ευρύ 3-0 επί της Δόξας Παραλίας και ο Παναγιωτόπουλος το βράδυ του Σαββάτου το γλέντησε κανονικότατα παρέα με τον προπονητή της ομάδας Ανδρέα Πετρόπουλο.

 

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ-ΔΟΞΑ ΠΑΡ. 3-0

ΓΚΟΛ: 33’ Γκότσης, 54’ Μαντάς, 83’ Λιβάνης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παναγιώτης Καδδάς.

ΚΟΚΚΙΝΗ: –

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Α. Πετρόπουλος): Δρόσος, Χ. Γερασιμόπουλος, Παρασκευόπουλος, Μούζος, Τζίμας, Λιβάνης, Νιφόρας, Α. Βλάχος (66’ Σουρανής), Γκότσης, Μαντάς, Ν. Βλάχος (85’ Ασπρομάλης).

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Γ. Γεωργιτσόπουλος-Θ. Λαμπρόπουλος): Χιωτέλης, Βγενόπουλος (52’ Βρασίδας), Πυρρής, Λαζανάς (76’ Τσιβγενίδης), Νίκας, Κανελλακόπουλος (60’ Κουτσουμπελίτης), Σιδέρης, Δημακόπουλος (76’ Αγγελούσης), Σοφούλης, Φωτόπουλος, Βέρρας.

 

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡ.-ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ 1-2

ΓΚΟΛ: 74’ Γαβρίηλ / 33’, 36’ Γραμματικόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κώστας Ταξιάρχης.

ΚΟΚΚΙΝΗ:-

ΙΚΑΡΟΣ Π. (Α. Σταθόπουλος): Κατσαΐτης, Δρογγίτης (86’ Κόλιας), Καλομοίρης, Κλήσης, Γ. Δημόπουλος, Τσουραμάνης, Παναγιωτακόπουλος (86’ Διαμαντόπουλος), Τσάμης (63’ Οικονόμου), Ταγάρας, Χριστόπουλος (55’ Καγιάφας), Γαβρίηλ.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Σπυρόπουλος): Μανουσιάδης, Π. Κάτσενος, Μπακατσέλος, Διακάτος (61’ Αθανασόπουλος), Κυριαζόπουλος, Κοκκίνης, Λιάκος (82’ Γκοτσούλιας), Παναγάκης, Γραμματικόπουλος, Οικονομόπουλος, Α. Κάτσενος (75’ Νιφορόπουλος).

 

ΔΙΑΣ-ΑΧΑΙΟΣ 2-0

ΓΚΟΛ: 29΄, 65΄ Δ. Παναγιωτόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νίκος Χρονάς.

ΚΟΚΚΙΝΗ:-

ΔΙΑΣ (Χ. Ξυπολιάς): Διαμαντόπουλος, Παπανικολόπουλος, Μαρκεζίνης, Σταθόπουλος (59’ Καπερώνης), Παπανικολάου (80’ Πέτροβας), Ζησιμόπουλος, Μαλτέζος (90’ Θεμιστοκλόπουλος), Στρέκλας (90’ Αλεξανδρής), Παναγιωτόπουλος Δ. Γκολφινόπουλος, Παναγιωτόπουλος Β.

ΑΧΑΙΟΣ (Σ. Παναγόπουλος): Αγοράκης, Καλύβας (63’ Μαριούλης), Σκλαβούνος, Σουβαλιώτης, Ανδριέλος, Καφεντζής (84’ Κλουκινιώτης), Σακελλαρίου, Χατζήπαπας, Ανδρεόπουλος, Λαζανάς (87’ Σπυρόπουλος).

 

ΔΟΞΑ ΝΙΦ.-ΑΧΑΪΚΗ 1-2

ΓΚΟΛ: 25′ Βρύνιας – 72′ Λαζανάς, 74′ Ντουράι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαγγέλης Σαφαρίκας.

ΚΟΚΚΙΝΗ:-

ΔΟΞΑ (Α. Κίκινας): Τακόπουλος, Γεωργίου Β., Ανδρικόπουλος, Νταλάπας, Αγγελόπουλος, Λεχουρίτης (55’ λ.τ. Μαγκαφάς), Βρύνια, Χρυσανθόπουλος, Ταπεινός, Παππας (70’ Κοσιώνης), Μπακάλης (90’ λτ. Γεωργίου Π.).

ΑΧΑΪΚΗ (Γ. Λαγός): Σταθόπουλος, Αγγελόπουλος Αν. (46’ Πογιατζής), Σαν Φιλίππο, Σέρμπος, Αγγελόπουλος Δ. Βαλογιάννης, Μούζος (46’ Ντουράι), Μπίκος (65’ Κατσίνας), Καζαντζής (91’ Τσεγγενές), Μπουρλάκης (91’ Γκοτσόπουλος) Λαζανάς.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚ.-ΔΟΧΑ ΧΑΛ. α.α. 3-0

Ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων δεν αγωνίστηκε στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας αφού η Δόξα Χαλανδρίτσας παρότι δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να ενεργοποιηθεί και έτσι χάνει τους τρεις βαθμούς της νίκης στα χαρτιά. Ο προπονητής της ομάδας Α. Χαρακίδας είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αντίπαλο της επόμενης αγωνιστικής που είναι η Δόξα Παραλίας.

 

ΑΠΟΤΛΕΣΜΑΤΑ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ίκαρος Πετρ. – Πανμοβριακός 1-2

Λιμνοχώρι – Δόξα Παρ. 3-0

Δίας – Αχαιός 2-0

Δόξα Νιφ. – Αχαϊκή 1-2

Αστέρας Τσουκ. – Δόξα Χαλ. α.α. 3-0

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αχαιός – Δόξα Νιφ.

Δόξα Παρ. – Αστέρας Τσουκ.

Πανμοβριακός – Δίας

Λιμνοχώρι – Ίκαρος Πετρ.

Δόξα Χαλ. – Αχαϊκή

Ροή ειδήσεων

Advertisement