Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Καιρός αύριο – Κακοκαιρία «Αθηνά»: Πού θα ξεσπάσουν ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Δημοσιεύθηκε

στις

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές.

Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και στο ανατολικό Αιγαίο. Μετά το μεσημέρι και από τα δυτικά τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και τη νύχτα θα περιοριστούν στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στα δυτικά και βόρεια θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο έως 7 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα νότια έως 7 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει στα βόρεια τους 18 βαθμούς, στα Δωδεκάνησα τους 24 και στις υπόλοιπες περιοχές τους 20 με 23 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από τις προμεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα σταματήσουν.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα σταματήσουν.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4, βαθμιαία έως 5 και από το μεσημέρι βορειοδυτικοί 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement